dreamload Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ποσό που διαθέτουμε :800 Χρήση υπολογιστή : internet, gaming, movies Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: τίποτα ιδιαίτερο Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. δεν θέλω οθόνη έχω την lg2250d Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? δεν με νοιάζει όπου είναι φθηνότερα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα το στήσω εγώ θέλω να μάθω Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . windows 7 64biτ θα ήθελα ένα σύστημα με καλό κουτί,τροφοδοτικό,μητρική και ψύχτρα.Τα υπόλοιπα κομμάτια θα τα αναβαθμίσω σιγά σιγά. Κλίνω περισσότερο πρός AMD οπότε θα ήθελα ενα σύστημα βασισμένο σε αυτό.Βέβαια οποιαδήποτε πρόταση είναι καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Kαλησπέρα και καλωσήρθες. Μία πρόταση και με την πρώτη ευκαιρία παίρνεις και έναν ssd. To μπάτζετ σου είναι για intel. Αν χρειαστεί να κάνεις περικοπές, βλέπεις για amd.
dreamload Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Για σου φίλε ευχαριστώ για την απάντηση. θα μπορούσα να κόψω απο την κάρτα γραφικών κάνα κατοστάρικο για να βάλω ένα κουτί γύρω στα 160-180e και ένα καλύτερο τροφοδοτικό ένα στα 750w ας πούμε.Ισως στο μέλλον ασχοληθώ λίγο με crossfire ή πάρω καμμιά αρκετα καλή gpu οπότε να μην χρειάζεται να αλλάξω και psu.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Εφόσον το pc είναι για gaming, το τελευταίο από το οποίο πρέπει να κόψεις είναι η κάρτα γραφικών. Αναφορικά με το cf, καλύτερα μια κάρτα και καλή. Όποια gpu και να πάρεις δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις τροφοδοτικό, ούτε κουτί.
dreamload Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα μήπως θα μπορούσατε να μου κάνετε και μια σύνθεση με AMD?
Manos5686 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Στα 790 χωρίς SSD με προσθήκη 7950..(cpu amd όπως ζήτησες)τώρα άμα πάρεις την 7870 παίρνεις και ssd Εσύ αποφασίζεις..μπορείς να μαζέψεις χρήματα και να τον πάρεις αργότερα η να πάρεις 7870 και να τον πάρεις τώρα Fail ξέχασα τροφοδοτικό και dvd/rw οπότε πας σε αυτό το dvd/rw και σε αυτό εδώ το τροφοδοτικό με μία 7870 και βγαίνει περίπου στα ίδια η τιμή Τροφοδικό υπάρχει και αυτό αλλά είναι κατόπιν παραγγελίας Βέβαια εάν θες μπορούμε να δούμε και την ενναλακτική με phenom που στην οποία θα χωρέσει και ssd
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μάνο δεν έχεις βάλει τροφοδοτικό (+dvd-rw).
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 To litepower δεν είναι και ότι καλύτερο. Αν πάει στη σύνθεση με τον i5 που είναι και το λογικό, ας δει και αυτό: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24102&cat=17&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=5
dreamload Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Για gpu σκεφτόμουν αυτή Sapphire 7750 (PCI Express x 16 3.0 , 1 GB , GDDR5) και θα το σκεφτόμουν καί για phenom γιατί διάβασα αρκετά καλές κριτίκες. Τα παιχνίδια που παίζω δεν είναι πολυ βαριά το πιο βαρύ που έχω ειναι το skyrim οπότε νομίζω και με αυτήν την κάρτα που σκέφτομαι δεν θα έχω πρόβλημα ή κάνω λάθος?
Manos5686 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 εφόσον το pc είναι για gaming γιατί να πας σε πολύ κατώτερη κάρτα?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Κάνεις λαθος, ναι. Με αυτήν την κάρτα που κοιτάς δεν μπορείς να παίξεις αξιοπρεπώς skyrim και γενικά μην περιμένεις πολλά πολλά. Επίσης για skyrim δεν παιρνεις amd. 800 δεν είναι το μπάτζετ ή άλλαξε?
dreamload Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Αν κάνει την δουλεία της δε χρειάζεται να πάρω κάρτα πιο ακριβή προς το παρών τουλάχιστον. Χαλαρό gaming κάνω όχι τίποτα extreme. 800 είναι δεν άλλαξε κάτι
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Στην ανάλυση της οθόνης σου, όχι, δεν κάνει την δουλειά της και με το μπάτζετ σου μπορείς να πάρεις εξαρχής καλό μηχάνημα. Καταλαβαίνω τη λογική της αναβάθμισης που είπες στην αρχή, αλλά το θέμα είναι ότι δεν θα σου χρειαστεί. Αν δεις την σύνθεση που σου έκανα παραπάνω, παίρνεις ήδη πολύ ποιοτικό κουτί, psu, άψογο επεξεργαστή και κάρτα που θα σου επιτρέψει να παιξεις άριστα. Μόνο ένας ssd σου λείπει 800 είναι δεν άλλαξε κάτι To καλύτερο που μπορείς να κάνεις τότε, είναι το παραπάνω με το δεύτερο τροφοδοτικό που σου πρότεινα καθώς στο πρώτο υπάρχει έλλειψη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα