Junior22 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Παιδια ο υπολογιστης μου(5ετιας και δεν καθαριστηκε ποτε απο μεσα) βγαζει κατι γραμμες οπως φαινεται στις εικονες!τι φταιει?μηπως καμια μητρικη επαθε τιποτα?με φορματ θα στρωσει η μηοως με καθαρισμα? [ATTACH]171719[/ATTACH] [ATTACH]171720[/ATTACH]
Dexterpap Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δοκιμασε αν μπορεις μια αλλη καρτα γραφικων γιατι πιθανον η καρτα σου να εχει προβλημα. Επισης δες πανω στην καρτα μηπως εχει σκασει κανενας πυκνωτης. Κατι τετοιο πρεπει να παιζει.
Junior22 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δοκιμασε αν μπορεις μια αλλη καρτα γραφικων γιατι πιθανον η καρτα σου να εχει προβλημα.Επισης δες πανω στην καρτα μηπως εχει σκασει κανενας πυκνωτης. Κατι τετοιο πρεπει να παιζει. Για αλλη καρτα δεν υπαρχει δυνατοτηα!θα το τσεκαρω μετα το καθαρισμα και θα σας πω..καποια αλλη ιδεα?
mercu Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Εμενα η δικη μου οθονη στον σταθερο, κανει κατι ηχους "τσαφ!" σαν να ψηνεται. Παιζω με το καλωδιο απο πισω μερικα λεπτα μεχρι να σταματησει. Ασε που φοβαμαι μην εκραγει μπροστα στη μουρη μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα