haris013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα, μόλις παρέλαβα το παραπάνω λαπτοπ και έφτιαξα το παρόν thread για όσους θέλουν να ρωτήσουν κάτι,πληροφορίες,εντυπώσεις κλπ. καθώς ζήταγαν πολλοί κάποια γνώμη γύρω από το συγκεκριμένο μοντέλο. Αρχίζω με κάποιες πρώτες φωτογραφίες λοιπόν. Η εξωτερική συσκευασία... Τα παρελκόμενα... Το λαπτοπ! Λίγα Λόγια : Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική!Η όλη αίσθηση που προσφέρει είναι πολύ ωραία καθώς και ο συνδυασμός του honeycomb αλουμινίου με το απλό αλουμίνιο.Δεν ακούγεται ο παραμικρός ήχος από το σασί,ούτε τριξίματα ούτε τίποτα! Η οθόνη αν και έχει glossy επίστρωση είναι πολύ ξεκούραστη με ωραία και ζωντανά χρώματα.Η ανάλυση στο συγκεκριμένο μοντέλο δεν ειναι full HD δυστιχώς,όσο και αν έψαξα κανένα κατάστημα δεν έφερνε την έκδοση με την fullHD οθόνη. περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσω σε λίγο με benchmarks και θερμοκρασίες. 4
Antwni Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 δεν βλεπεις που γραφει i5? Ωραιο λαπτοπακι!!Μεγια!!!
haris013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 ποιο είναι με τον i5 ή με τον i7 ? i5 ivy bridge και μπορώ να πω με σιγουριά και περιφάνεια ποσο τούμπανο ειναι! (δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι ο ι7 ) τώρα δοκιμάζω το σύστημα με τα εναλασώμενα γραφικά,τα benches και τα temp αυριο 1
geopolit Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 έχεις νεότερα από εντυπώσεις , μετρήσεις κλπ ;
haris013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 έχεις νεότερα από εντυπώσεις , μετρήσεις κλπ ; εχεις δικιο, λογο ελληψης χρονου δεν ποσταρα. λοιπον παραθετω αρχικα καποιες γενικες πληροφοριες. εδω ειναι οι θεμοκρασιες σε idle με μερικα ανοικτα tabs στο firefox και αρκετα processes στο background. εδω ειναι ενα bench απο το 3dmark 11 που ετρεξα. δεν ξερω αν ειναι καλο το σκορ,επισης μου εκανε εντυπωση οτι διαβαζει την καρτα γραφικων μου σαν 7750m ενω ειναι 7730m. να πω οτι την κατα διαρκεια του bench η θερμοκρασια της cpu δεν ξεπερασε τους 64 βαθμους! χωρις βαση, μονο με το συστημα ψυξης του λαπτοπ. επισης ηταν αρκετα αθορυβο! εδω αλλο ενα τεστακι με cinebench.. εδω ενα heaven 3.0 που για καποιον περιεργο λογο λεει παλι για gpu την HD 4000 παρολο που νομιζω οτι χρησιμοποιησε την εξωτερικη καρτα γραφικων.οποιος γνωριζει ας με διαφωτησει... 2
Antwni Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 για τρεξε το furmark και δες ποσο φτανει η gpu!!
scoreri Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 φιλαρακι για το συγκεκριμενο λαπτοπ ειδα την εξης αξιολογηση στο skroutz και θελω να μου πεις αν ισχυει :"Ο υπολογιστής αυτός είναι εξαιρετικός ως προς τις προδιαγραφές του, ωστόσο δεν προτείνεται για gaming. H AMD Radeon HD 7730M φαίνεται ελκυστική, αλλά δε λειτουργεί. Δυστυχώς, η λειτουργία Switchable Graphics είναι προβληματική εξαιτίας των κακών drivers της Dell και της AMD, με αποτέλεσμα η υψηλών επιδόσεων κάρτα γραφικών να μην αναγνωρίζεται από τα παιχνίδια, τα οποία τελικά λειτουργούν με την κάρτα γραφικών του επεξεργαστή. Α non-buy μέχρι να βγουν drivers που θα επιλύουν το μείζον πρόβλημα."
haris013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 φιλαρακι για το συγκεκριμενο λαπτοπ ειδα την εξης αξιολογηση στο skroutz και θελω να μου πεις αν ισχυει :"Ο υπολογιστής αυτός είναι εξαιρετικός ως προς τις προδιαγραφές του, ωστόσο δεν προτείνεται για gaming. H AMD Radeon HD 7730M φαίνεται ελκυστική, αλλά δε λειτουργεί. Δυστυχώς, η λειτουργία Switchable Graphics είναι προβληματική εξαιτίας των κακών drivers της Dell και της AMD, με αποτέλεσμα η υψηλών επιδόσεων κάρτα γραφικών να μην αναγνωρίζεται από τα παιχνίδια, τα οποία τελικά λειτουργούν με την κάρτα γραφικών του επεξεργαστή. Α non-buy μέχρι να βγουν drivers που θα επιλύουν το μείζον πρόβλημα." φιλε μου το διαβασα και εγω αυτο και μου εκανε μεγαλη εντυπωση... αυτη την στιγμη παιζω μετρο 2033 σε φουλ αναλυση,antialising και medium τα γραφικα (dx 10) χωρις το παραμικρο ιχνος λαγκ. το λαπτοπ το συκωνει και σε high αλλα δεν θελω να το ζορισω γιατι δεν εχω βαση. εχει ο driver μια λειτουργια που λεγεται εναλαξιμα γραφικα και εκει επιλεγεις τι θελεις να τρεχει με την 7730 και τι με την εσωματωμενη καρτα γραφικων.. μαλλον εκει εκανε κατι λαθος ο φιλος απο το σκρουτζ και ειχε θεμα 1
scoreri Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 γενικα πρεπει να ειναι πολυ τουμπανο το συγκεκριμενο..εγω θα παω σε i3 μαλλον..εχω ακουσει καλα λογια για dell
geopolit Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 καλορίζικο φίλε! ήσουν πολύ κατατοπιστικός 1
haris013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 τίποτα οτι άλλο χρειαστείτε πείτε μου... επίσης ξαναγράφω άλλη μια φορά πόσο με εκπλήσσει το σύστημα ψύξης του λαπτοπ που δεν μπορώ να ξεπεράσω τους 68 βαθμούς Κελσίου με τίποτα(σε cpu stressing πάντα) . σε πολύωρο gaming και ίσα που το νιώθεις χλιαρό το σασί,σε αντίθεση με το προηγούμενο λαπτοπ μου που δεν μπορούσες να το ακουμπήσεις 2
liakjim Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Καλα νεα. Εχεις δοκιμασει κ αλλους τιτλους για να διαπιστωσεις αν "παιζει" σωστα το enduro?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα