takhs_TAKHS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Έχω μια απορία θέλω να αγοράσω μια κεραία μεγάλης εμβελείας , όσες έχω βρει έχουν ένα καλώδιο και συνδέονται με έναν υπολογιστή και αυτός πιάνει όλα τα δίκτυα της κεραίας εγώ θέλω τα δίκτυα της κεραίας να τα βλέπουν τουλάχιστον δυο υπολογιστές , υπάρχει κάποια κεραία μεγάλης εμβελείας που να στέλνει τα δίκτυα που βρίσκει ασύρματα σε όλο το σπίτι και όποιος μπαίνει στο σπίτι μου να μπορεί να βλέπει όλα τα δίκτυα που βρίσκει η κεραία μεγάλης εμβελείας υπάρχει κάποια κεραία μεγάληςεμβελείας που να στέλνει τα δίκτυα που βρίσκει ασύρματα στα laptops που έχω. Η μπορώ να την συνδέσω με έναν δρομολογητή και ο δρομολογητής να μου στέλνει ασύρματα όλα τα δίκτυα που βρίσκει η κεραία μεγάλης εμβελείας .
kemosabe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Θα πάρεις την κεραία που λες και θα την συνδέσεις πάνω σε ένα ΑΡ το οποίο θα στέλνει ίντερνετ μέσα στο σπίτι.Από όποιο υπολογιστή επιθυμείς θα βάζεις την κεραία να συνδέεται στο επιθυμητό δίκτυο. 1
takhs_TAKHS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 σε ευχαριστώ!!!! για την βοήθεια που μου έδωσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα