Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Επανέρχονται οι φήμες για την παρουσίαση του νέου ipad mini απο την Apple μέσα στον Οκτώβριο.

Αυτή τη φορά σύμφωνα με πληροφορίες του CNN, οι προσκλήσεις για την παρουσίαση θα αποσταλούν στις 10/10 με το event να πραγματοποιείται στις 17, ενώ η κυκλοφορία του νέου ipad θα ακολουθήσει στις 2 Νοεμβρίου.

Stay tuned!

Πηγή: CNN

Δημοσ.

μπα αν βγει περι τα 250 ευρω ισως παρω ενα για περισοτερα μαλλον οχι γιατι το οικοσυστημα του ενιοτε μου πεφτει βαρυ ....

Δημοσ.

μπα αν βγει περι τα 250 ευρω ισως παρω ενα για περισοτερα μαλλον οχι γιατι το οικοσυστημα του ενιοτε μου πεφτει βαρυ ....

250 € ????? χαχαχαχαχα να σαι καλά φίλε forgotten, με έκανες και γέλασα !

Εδώ έχει 299 το ipod touch με 4ρα οθόνη, δεν μπορώ να φανταστώ το ipad mini κάτω απο 399.

Άντε 349 στο τσακίρ κέφι... αλλά μιλάμε για την Αpple...

• Like 2
Δημοσ.

Εδώ έχει 299 το ipod touch με 4ρα οθόνη, δεν μπορώ να φανταστώ το ipad mini κάτω απο 399.

Στα $499 παίζει το iPad το κανονικό. Οπότε λογικά αυτό θα ξεκινάει από $349. Δε θα 'χει νόημα άμα παίζει στην ίδια σχεδόν τιμή με το μεγάλο iPad.

Δημοσ.

ωραια τοτε θα κανει μια τρυπα στο νερο αν ελπιζει οτι θα χτυπησει την αγορα των 7αριων tablet αν ειναι να δωσει κανεις 349 αι να παρει συσκευη γιατι να μην παρει ενα 7αρι τετραπυρινο και ενδεχομενως και με ποιο πολλες δυνατοτητες στα 250-270

Δημοσ.

Για τον ίδιο λόγο που παίρνουν το μεγάλο. Αν ήταν μόνο η τιμή να καθορίζει τις πωλήσεις, δεν θα αγόραζε κανείς iPad, iPhone, GS3, Galaxy Note κ.ο.κ.

Δημοσ.

next product, iPhone nano....

βαριούνται να σκεφτούν τίποτα της προκοπής και ανακυκλώνουν τα ανακυκλωμένα

Δημοσ.

Εγω θέλω να δω το aspect ratio της οθόνης. Αν θα ακολουθήσει αυτο του iPhone 5. Επίσης αν χρησιμοποιήσει τον A6 με έξτρα πυρήνες (Α6Χ)θα τα σπάει ....όχι ότι με σκέτο Α6 δεν θα μαμουσε ακόμη και τα τετραπυρηνα pad του ανταγωνισμού, με λίγο over-clocking.....

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.
Εγω θέλω να δω το aspect ratio της οθόνης. Αν θα ακολουθήσει αυτο του iPhone 5. Επίσης αν χρησιμοποιήσει τον A6 με έξτρα πυρήνες (Α6Χ)θα τα σπάει ....όχι ότι με σκέτο Α6 δεν θα μαμουσε ακόμη και τα τετραπυρηνα pad του ανταγωνισμού' date=' με λίγο over-clocking.....

Sent from my iPad using Insomnia[/quote']

Σε δικαιολογώ γιατί δεν ήπιες καφέ ακόμη....

Αν βγει τέτοιο προϊόν θα είναι για να χτυπήσει τα 7αρια του ανταγωνισμού, και εσύ μιλάς για α6 ή α6x? που θα παει η τιμή του ? οπότε πίνουμε καφεδάκι και μετά ποσταρουμε....

Sent from my iPod touch using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Σε δικαιολογώ γιατί δεν ήπιες καφέ ακόμη....

Αν βγει τέτοιο προϊόν θα είναι για να χτυπήσει τα 7αρια του ανταγωνισμού' date=' και εσύ μιλάς για α6 ή α6x? που θα παει η τιμή του ? οπότε πίνουμε καφεδάκι και μετά ποσταρουμε....

Sent from my iPod touch using Insomnia[/quote']

Έχεις δίκιο,ο πεινασμένος καρβελια ονειρεύεται...

Οσο για την τιμη του Α6, μπορει να είναι ακριβός, αλλα είσαι τυχερός που το θέμα δεν περιέχει την λέξη iPhone. Γιατι αν έπαιρναν χαμπάρι όσοι κραζουνε το iPhone 5 για την τιμη του,ότι θεωρούμε τον Α6 ακριβο,θα μας λιντσαρανε......

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.
Stay tuned!

LCD 7.85 ιντσών, έχει ήδη ξεκινήσει η παραγωγή σύμφωνα με τη wall street journal οπότε η είδηση πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρα αληθινή. Πάντως στη γειτονιά των 7 ιντσών ο ανταγωνισμός της Google δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητος, οπότε.. θα δούμε.

http://www.engadget....oduction-begins

http://online.wsj.co...4191275730.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...