Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έλεγες ότι η Ζ77Χ-UD3H είναι πεταμένα λεφτά όταν ήθελα κάτι με SLI και μου πρότεινες την Ζ77Χ-D3H, σε πήρε το μάτι μου να προτείνεις την Ζ77Χ-UD3H, τι γίνεται? αναθεωρούμε μερικά πράγματα?

μην ντρέπεσαι να το πεις "ναι είπα μλκια", εγώ 1-2 μλκιες που έχω πει τις έχω αναθεωρήσει... και τα έχω παραδεχθεί

ΜΠΟΥ ΞΥΠΝΑ

Ξεκαθάρισες όμως ότι δεν ήθελες overclocking. Εκεί είναι η διαφορά τους. Η μία φοράει solid capacitors και η άλλη ultra solid capacitors. Aλλά τι σου λέω τώρα,ε ?

Έχεις λάθος μέθοδο. Αντέ να κάθεσαι να ψάχνεις γιατί δεν ισχύει αυτό που σου λέω, δοκίμασε να κάνεις το ανάποδο.

Δημοσ.

αναρωτιέμαι καμιά φορά αν καταλαβαίνεις αυτά που γράφω, είναι δυνατών να θεωρώ τοπ τον Ζ77 ;

φίλε μου μιλάμε για τα συγκεκριμένα λεφτα, δεν μιλάμε γενικώς!

Μου έλεγες ότι η Ζ77Χ-UD3H είναι πεταμένα λεφτά όταν ήθελα κάτι με SLI και μου πρότεινες την Ζ77Χ-D3H, σε πήρε το μάτι μου να προτείνεις την Ζ77Χ-UD3H, τι γίνεται? αναθεωρούμε μερικά πράγματα?

μην ντρέπεσαι να το πεις "ναι είπα μλκια", εγώ 1-2 μλκιες που έχω πει τις έχω αναθεωρήσει... και τα έχω παραδεχθεί

ΜΠΟΥ ΞΥΠΝΑ

φιλε μου ξερεις τι γραφεις? η εχεις αγνοια? το παιδι σου προτεινε μερικα πραγματα με βαση το τι ζηταγες....τωρα αν εσυ δεν ξερεις τελικα τι θες δεν ευθυνεται ο δεινοσαυρος η ο καθε δεινοσαυρος που σου προτεινει και καθεται και χαραμιζει τον χρονο του ...γιατι τον χαραμιζει ειναι σιγουρο μιας και οτι λεει παει στο βροντο γιατι πολυ βασικα πραγματα δεν εχουν λυθει απο τον οποιοδηποτε ts..μιας και απειρες φορες εδω μεσα ξεκιναει καποιος με μπατζετ 1000 ευρω και κααληγει στα 400 ....κατι αναλογο με σενα...

μην κανεις επιθεση...γιατι θα μπορουσες καλλιστα να δεχτεις , οπως και να δεχτεις αδιαφορια στα θεματα σου ...

ελεος δλδ γιατι τωρα τελευταια το κακο εχει παραγινει ...(οχι μονο απο σενα...)

Δημοσ.

Στην UD3h θα πας αν σε ενδιαφέρει το OCing, κυρίως για τιε επιπλέον phases που έχει (8+2 vs 4+1) αλλά και των καλύτερων capacitors (αυτό περισσότερο για extreme OCing).

Αν θες μόνο SLI, πας στην X-D3h, αφού δεν υπάρχει λόγος να δώσεις τα επιπλέον 20-30 ευρώ. Μια χαρά στα είπε ο Dino

Δημοσ.

nino εκεί έχεις μείνει; είπα δεν θέλω sli/oc και έβαλα μυαλό, έλεγα να πάρω το Z77-D3H αλλά μετά από ιδιαίτερα με τον Δεινόσαυρο σκέφτομαι το Η77 αφού δεν είμαι OCker

βασικά αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να πάρω το Ζ77 για να την σπάσω στον Δεινόσαυρο αλλά κρατιέμαι γιατί λεφτά είναι αυτά όχι καραμέλες.

έβαλα μυαλό παιδιά, αποδώ και πέρα θα είμαι καλό παιδί rolleyes.gif rolleyes.gif

κάτι ετοιμάζει αυτός...

Δημοσ.

nino εκεί έχεις μείνει; είπα δεν θέλω sli/oc και έβαλα μυαλό, έλεγα να πάρω το Z77-D3H αλλά μετά από ιδιαίτερα με τον Δεινόσαυρο σκέφτομαι το Η77 αφού δεν είμαι OCker

βασικά αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να πάρω το Ζ77 για να την σπάσω στον Δεινόσαυρο αλλά κρατιέμαι γιατί λεφτά είναι αυτά όχι καραμέλες.

έβαλα μυαλό παιδιά, αποδώ και πέρα θα είμαι καλό παιδί rolleyes.gif rolleyes.gif

κάτι ετοιμάζει αυτός...

Ειμαι νεος στο φορουμ και δεν ξέρω τι φιλιες και τι πειραγματα παιζουν.. αλλα το να σκεφτεσαι να απρεις μια μητρική μονο και μονο για να την σπασεις σε καποιο αγνωστο ειναι απλα τραγικό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...