Latency Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Οι τιμές των επεξεργαστών πέφτουν καθόλου με τον καιρό? θα δούμε τον i5 τα Χριστούγεννα με 150 ευρώ? μιλάω για μεγάλα καταστήματα, plaisio-you-kotsobolos-e-gate..klp (καλά έχει πολύ πλάκα, μπαίνεις στο σκρουτζ βλέπεις μια μητρική που κάνει 140 να την πουλάει κάποιος 126 ευρώ, λες ουυ... και έχει μεταφορικά + αντικαταβολή στο σύνολο 6-7 ευρώ, δηλδή 132 δηλαδή @ καλαβρέζικα + ότι είναι noname Κατάστημα) αν ποτέ βγει τπτ, send a pm.
astrolabos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Σού'ρθε πάνω στη τρέλα σου και ποσταρες ε;
Latency Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 είναι και αυτό, έχω μια διάθεση για τρελίτσες τώρα αλλά ρε φίλε κάτσε! μια απορία είναι, να μην ξέρουμε αν οι επεξεργαστές πέφτουν με τον καιρό? (λίγο χλωμό)
rounsmith Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δεν θα πέσουνε τόσο πολύ , μεταχειρισμένοι ναι σε κανά χρόνο. Δεν θα έχει νόημα εξάλλου αν πέσουνε τόσο πολύ. Περίμενε από μάιο 2013 που θα βγούνε οι Haswell. Υ.Γ. Βαλε φθηνότερη μητρική , μνήμες για την συνθεσή σου.
Latency Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 άντε να βάλω κάτι μέτριο αφού δεν θέλω sli, θα μου δώσουν οι περικοπές 180ε? τεσπα Ζ77-Δ3Η θα βάλω, αφού δεν θέλω sli, δεν πάω σε πιο χαμηλό μοντέλο γιατί μετά τίθεται θέμα αν κάνει η όχι τη δουλειά, για την ώρα μου βγαίνουν 210ε, ιτς οκ ε νταξ μωρε, Χριστούγεννα έρχονται ( ε ρε να ήμουν παιδί να έβγαινα για κάλαντα) λες να βγει Haswell αντίστοιχος σαν τον ι3 στην τιμή αλλά αρκετά καλός, δηλαδή Haswell στα 120ε με 4 τουλάχιστον cores και να είναι σαν τον ι5??? LGA1155 σωστά? σκέφτομαι τα χριστούγγενα να χτυπήσω έναν ι5 και το πάσχα μια GTX660, λες να το κάνω ανάποδα?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 άντε να βάλω κάτι μέτριο αφού δεν θέλω sli, θα μου δώσουν οι περικοπές 180ε? τεσπα Ζ77-Δ3Η θα βάλω, αφού δεν θέλω sli, δεν πάω σε πιο χαμηλό μοντέλο γιατί μετά τίθεται θέμα αν κάνει η όχι τη δουλειά, για την ώρα μου βγαίνουν 210ε, ιτς οκ Μόνο από σένα τίθεται αυτό το θέμα. Από κανέναν άλλον. Οι haswell δεν θα μπαίνουν σε 1155. Θα αλλάξει το σοκετ. Το z77 δεν είναι ανώτερο, καλύτερο, ποιοτικότερο chipset από το h77. Είναι ακριβώς το ίδιο με κάποιες επιπλέον δυνατότητες που τις ξέρεις ήδη.
Latency Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 καλύτερα , πως καταλαβαίνω τι γενιά είναι ένας επεξεργαστής ? αν είναι 2ΧΧΧ Ή 3ΧΧΧ? δηλαδή ο 2600 είναι 2ης γενιάς, ο 3450 είναι 3ης , σωστά? σας ζάλισα, 2 τοπικς και αυτό παει να γίνει το 3ο που γίνται λόγος για μητρική Δεινόσαυρε, το θέμα είναι να υποστηρίζει τα βασικά φίλε μου, SLI/Crosfire δεν είναι στα βασικά ζητούμενα, είναι άλλα όμως - 7.1 Audio - SATA 3 - PCI-E v3.0 x16Mode - Ivy & Sandy Bridge - 2nd/3rd generation cpus, όπως είπες ακόμα και οι παλιές παίζουν τρίτης γενιάς με ένα BIOS Update, απλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτή η λύση (σαν τις εταιρίες κινητής, έχεις Vodafone Πληρώνεις αλλά έχεις ποιότητα έχεις Wind δεν πληρώνεις πολλά αλλά σου σπάει τα @) θέλω να σου πω καλύτερα εξ αρχής να υποστηρίζει - RAM Frequency, μερικές φθηνές πλακέτες υποστηρίζουν 1600+ με OC, @ δλδ είναι και άλλα, γενικά πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή "τιμή-ποιότητα". τέσπα, μεθαύριο θα κάνω την παραγγελία και πραγματικά μπορεί τελευταία στιγμή να αλλάξω γνώμη και να πάρω κάτι με SLI, δεν έχει νόημα να σας πρήζω άλλο και μετά να αλλάξω γνώμη
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δεινόσαυρε, το θέμα είναι να υποστηρίζει τα βασικά φίλε μου, SLI/Crosfire δεν είναι στα βασικά ζητούμενα, είναι άλλα όμως - 7.1 Audio ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ - SATA 3 ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ - PCI-E v3.0 x16Mode ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ - Ivy & Sandy Bridge υποστηρίζει ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ - 2nd/3rd generation cpus,ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ. ΟΙ Η77 ΚΑΙ Β75 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ BIOS UPDATE - RAM Frequency, μερικές φθηνές πλακέτες υποστηρίζουν 1600+ με OC, @ δλδ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ. Όταν λέμε ότι αυτές οι διαφορές είναι οι μόνες, είναι οι μόνες. period. καλύτερα , πως καταλαβαίνω τι γενιά είναι ένας επεξεργαστής ? αν είναι 2ΧΧΧ Ή 3ΧΧΧ? δηλαδή ο 2600 είναι 2ης γενιάς, ο 3450 είναι 3ης , σωστά? Όπα, περίμενε. Δεν ξέρεις ποιοί επεξεργαστές ανήκουν σε ποιά γενειά, αλλά ξέρεις ποιές μητρικές τους υποστηρίζουν? Είμαστε σοβαροί τώρα?
Latency Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 ναι η παραπάνω μητρική είναι πολύ καλή για τα λεφτά του, το συνιστώ ... Μην ψάχνεις τώρα, είναι και το τσιπ (αν και δεν ξέρω τις διαφορές στην αρχιτεκτονική τους), είναι και το όνομα, Ζ77->Τοπ
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Έχω δει άσχετους και άσχετους, αλλά εσύ είσαι μοναδική περίπτωση. Ενημερωτικά μόνο και για να μην χαλαστείς μετά, το z77 δεν είναι το τοπ chipset. 1
Latency Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 αναρωτιέμαι καμιά φορά αν καταλαβαίνεις αυτά που γράφω, είναι δυνατών να θεωρώ τοπ τον Ζ77 ; φίλε μου μιλάμε για τα συγκεκριμένα λεφτα, δεν μιλάμε γενικώς! Μου έλεγες ότι η Ζ77Χ-UD3H είναι πεταμένα λεφτά όταν ήθελα κάτι με SLI και μου πρότεινες την Ζ77Χ-D3H, σε πήρε το μάτι μου να προτείνεις την Ζ77Χ-UD3H, τι γίνεται? αναθεωρούμε μερικά πράγματα? μην ντρέπεσαι να το πεις "ναι είπα μλκια", εγώ 1-2 μλκιες που έχω πει τις έχω αναθεωρήσει... και τα έχω παραδεχθεί ΜΠΟΥ ΞΥΠΝΑ
qsis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Οι haswell δεν θα μπαίνουν σε 1155. Θα αλλάξει το σοκετ. και πολυ εμεινε α ρε intel...
Latency Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 και πολυ εμεινε α ρε intel... ε όχι ρε π..η μου, δηλαδή πάλι θα είμαι πίσω;
KoukouBakiaS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 ε όχι ρε π..η μου, δηλαδή πάλι θα είμαι πίσω; Γμστα. Ξανά πίσω. Προτείνω λιτανεία ή ευχέλαιο για να βοηθηθείς να είσαι top του χρόνου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα