Mpampis32 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Για σας, εχω το aspire 7520 το οποιο δουλευει μια χαρα εκτος απο το fan του.Δηλαδη τι εννοω.. Οταν το ανοιγω, το fan δουλευει για 5 δευτερολεπτα και μετα σβηνει.Μολις σβησει αμεσως μετα ανοιγει η οθονη και βγαζει κανονικα το λογοτυπο ACER και μετα bootαρει.Το θεμα ομως ειναι οτι δεν λεει να δουλεψει το fan με τιποτα με αποτελεσμα να σβησει το λαπτοπ απο θερμοκρασια.Να προσθεσω οτι τα υπολοιπα μερη του hardware δουλευουν μια χαρα, ειναι δοκιμασμενα σε ιδιο μοντελο.Επισεις εχω αλαξει αλλα δυο fanακια και κανουν και αυτα το ιδιο. Αν εχει ξαναδει κανενας κατι παρομοιο ας μου δοσει τα φωτα του.....
Roger Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Αφου λοιπον εχεις αλλαξει αλλα δυο φανακια και κανουν ακριβως το ιδιο,τοτε συμπερασματικα εχει προβλημα το motherboard. Λυση: ή αλλαζεις motherboard ,ή το δινεις σε καποιον που το κατεχει και δινει ταση στον ανεμιστηρα απο αλλη πηγη και δουλευει ρολοι. Το κακο ομως της δευτερης λυσης ειναι οτι θα δουλευει συνεχεια το fan και θα σε ζαλιζει.
trek Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Mάλλον έχει χαλάσει ο αισθητήρας της θερμοκρασίας. Αυτο βέβαια σε κάποιου φορητούς, μπορεί να είναι και θέμα driver. Mια πρόχειρη λύση θα ήταν να φτιάξεις ένα καλώδιο usb, μόνο με τα δυο καλώδια της παροχής (κοκκινο-μαυρο) και να τα συνδέσεις με τον ανεμιστήρα. Αν δεν δουλεύει ακούμπησε σε ένα μεταλικό σημείο, το κιτρινο καλώδιο απο τον ανεμιστήρα, για γείωση. Πέρασε το απο την θύρα pcmcia, και συνδεσε το σε ένα εξωτερικό usb. Δεν θα τρέχει σε τρελές ταχύτητες, για να σε ζαλίζει αλλά πιστεύω θα κάνει μια διαφορα στην ψύξη απ'το να μην δουλεύει καθόλου.
Mpampis32 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστω πολυ παιδια!! Ενωσα ενα usb καλωδιο με το fan και τωρα δουλευει συνεχεια.. Δεν εχω κανενα προβλημα με θερμοκρασιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα