johni41 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα παιδια!! κατακαιρους το ups κανει κατι σαν κλακ και σφυριζει 1 φορα σαν να παιφτει και ξανανεβαινει η ταση και να δουλευει καπια ασφαλεια του.το θεμα ειναι οτι μερικες φορες που γινεται αυτο κανει εκεινη την ωρα και επανεκκινηση ο υπολογιστης... επισης πριν απο λιγο εκλεισε ξαφνικα ο υπολογιστης χωρις προειδοποιηση απο το ups και οταν κοιταξα να δω τι γινεται ειδα οτι ειχε κλεισει κ το ups. επιασα το ups και ηταν αρκετα ζεστο το πλαστικο περιβλημα του παραπανω απο το κανονικο... τι γνωμη εχετε?παω για καινουριο?τι μπορει να φταιει? για καινουριο τι να παρω?το εχω καποια χρονια αυτο αλλα οχι και παρα πολλα...
HamerZ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Αρχικά πες μας πόσο καιρό το έχεις και εδικά πότε άλλαξες τελευταία φορά την μπαταρία
johni41 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 αν θυμαμαι καλα το εχω 4 χρονια σιγουρα!ισως κ λιγο παραπανω και φυσικα δεν του εχω αλλαξει την μπαταρια ποτε!!
idomeneas26 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα παιδια!!κατακαιρους το ups κανει κατι σαν κλακ και σφυριζει 1 φορα σαν να παιφτει και ξανανεβαινει η ταση και να δουλευει καπια ασφαλεια του.το θεμα ειναι οτι μερικες φορες που γινεται αυτο κανει εκεινη την ωρα και επανεκκινηση ο υπολογιστης... επισης πριν απο λιγο εκλεισε ξαφνικα ο υπολογιστης χωρις προειδοποιηση απο το ups και οταν κοιταξα να δω τι γινεται ειδα οτι ειχε κλεισει κ το ups. επιασα το ups και ηταν αρκετα ζεστο το πλαστικο περιβλημα του παραπανω απο το κανονικο... τι γνωμη εχετε?παω για καινουριο?τι μπορει να φταιει? για καινουριο τι να παρω?το εχω καποια χρονια αυτο αλλα οχι και παρα πολλα... Μπαταρια 100%
johni41 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 ας πουμε οτι ειναι μπαταρια. τι κανω?σε ολα τα ups αλλαζουν οι μπαταριες? και σε τι κοστος κυμαινονται? ρωταω αν αξιζει ή καλλυτερα να παω για καινουριο...
HamerZ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μας δίνεις μοντέλο και σου προτείνουμε μπαταρίες. Επίσης καλό θα είναι να μας δώσει και την πόλη στην οποία βρίσκεσαι για να σου πούμε ακριβώς μαγαζί που θα μπορούσες να πας. Και είναι σιγουρότατο ότι θα χρειαστείς νέα μπαταρία. Συνήθως, σε όλα τα ups, η μαπταρία μετά τον 3ο χρόνο το πολύ αλλάζεται.
johni41 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 το μοντελο ειναι ZEPHYR 700RC... περιστερι μενω, εχω μηχανακι οποτε μπορω να παω στις γυρω περιοχες ευκολα ευχαριστω παιδια!
idomeneas26 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 το μοντελο ειναι ZEPHYR 700RC...περιστερι μενω' date=' εχω μηχανακι οποτε μπορω να παω στις γυρω περιοχες ευκολα ευχαριστω παιδια![/quote'] Γυρω στα 17 ευρω βρισκεις στα 7,5 ah
johni41 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Πως ακριβώς να την ψάξω; να ανοίξω το ups και να βρω κάτι πάνω στην μπαταρία;
HamerZ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Θα την βγάλεις και θα την πας σε μαγαζί να σου δώσουν αντίστοιχη. Για οδηγίες δες https://www.youtube.com/watch?v=ac1aAz3jbKo
johni41 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα παιδια! σημερα εβγαλα την μπαταρια του ups. η μπαταρια ειναι αυτη οπως φενεται κ στη δευτερη φωτογραφια εχει κ ενα σκασιμο στη μια πλευρα!! δεν εχω κοιταξει ακομα στο σκρουτζ να δω αν βρω κατι παρομοιο.βασικα δεν ξερω τι να βαλω σαν αναζητηση. το SW1270? το 12V 7Ah?? το MH26669?
Roger Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Για 12v 7ah ψαξε,οι τυποι απο εταιρεια σε εταιρεια αλλαζουν.
HamerZ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Παραμάσκαλα και πας σε Γερμανό ή batteries.gr και θα σου δώσουν ίδια πιθανότατα
trelomhxmhx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Παραμάσκαλα και πας σε Γερμανό ή batteries.gr και θα σου δώσουν ίδια πιθανότατα ποιον γερμανό καλέ; είναι σαν να του λές να πάει σε cosmote/oteshop http://www.1store.gr/p.MPATARIA-UPS-ULTRACELL-12V-7AH-ELLINIKIS-ANTIPROSOPEIAS.617235.html http://www.e-photoshop.gr/mpataria-12v-7.2ah-151x65x95.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα