papadakn Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχει διαφορά αλλά όχι τέτοια ώστε να αξίζει το επιλέον κόστος με δεδομενη τη χρήσησ εφόσον έχεις τον q6600 κλοκαρισμένο. Πάντως, απο προσωπική εμπειριά, βλέπω σημαντική διαφορά μεταξύ το δικού μου pc ([email protected], radeon 6970), σε σχέση με αυτό του αδερφού μου (i5 [email protected], radeon 6870) υπερ του δευτερου, κυρίως ώς προς την ομαλότητα του framerate με αποτέλεσμα να εχω μπει και εγώ σε σκέψεις για αναβάθμιση σε 3570κ. Τα χρήματα που υπολογίζεις πάντως να πάρεις απο τον q6600 είναι αρκετά αισιόδοξα.
Manos5686 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 φίλε παπαδάκη μια χαρά είναι επεξεργαστής σου και ειδικά εκεί που τον έχεις κλοκαρισμένο..Δεν χρειάζετε κατά την άποψη μου να πάρεις καινούργιο σετακι..Ο επεξεργαστής σου έχει ψωμιά ακόμα
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ζ77Χ-D3H (δεν χρειάζεται να δώσεις τα λεφτά σου τζάμπα για την Ζ77Χ-UD3H (στο σκρουτζ μπορεί να το έχει 155ε περίπου αλλά Γνωρίζεις τη διαφορά?
Xorxhs! Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 για μενα που δεν γνωριζω, ποια ειναι? Γνωρίζεις τη διαφορά?
ninos30 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Τα Power phases (4+2 στην D3h, 10+2 στην UD3h) και στα premium capacitors που χρησιμοποιεί η 2η. Κοινώς ΜΒ for OC. Από τις κλασσικές επιλογές με το καλύτερο VFM. Πιο κάτω είναι για λιγότερα πράγματα. Και η 2η έχει επίσης κάποιες ευκολίες πάνω της που μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνονται αμελητέες, αλλά όταν είσαι πάνω από το PC ψάχνοντας το Sweet Spot στα ρεύματα, ΕΥΧΕΣΑΙ πραγματικά που υπάρχουν: 1 x power button 1 x reset button 1 x Clear CMOS button 1 x Voltage Measurement Points (καλά αυτό είναι σκέτη τρέλα) Κοινώς δεν είσαι μπρος πάτα το Power-Button, πίσω κλείσε το PSU, ωχ μας κόλησε που είναι εκείνο το ρημαδιασμένο το jumper για να κάνω reset, και άντε πάλι από την αρχή και ξανά και ξανά. Έχεις τα κουμπάκια σου και είσαι κύριος. Κάτω δεξιά είναι όλα αυτά. Με άλλα λόγια έχει ως target group τους clockers Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2012 από ninos30 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα