thanospr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Εχει 2 μερες που πηρα την καινουργια καρτα και κατεβασα το MSI Afterburner.Εχω τις ρυθμισεις που δειχνει στην φωτογραφια.Οταν παιζω Battlefield 3 η Crysis 2 ολα καλα δεν κολαει καθολου.Στο Call of Duty - Black Ops ομως η καρτα δουλευει καπου στο 30 της εκατο και κολαει καπου καπου.Δεν ξερω αν κολουσε και με την παλια καρτα γιατι δεν το δοκιμασα εκει.Μηπως φταιει το driver?Δεν το αλλαξα γιατι ακουσα οτι τα επομενα ειναι χειροτερα και δημιουργουν κι αλλα προβλημματα.Τα fans στην καρτα γραφικων στην φωτογραφια τα εχω καλα η θελουν αλλαγη;
XMorsX Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Εχει 2 μερες που πηρα την καινουργια καρτα και κατεβασα το MSI Afterburner.Εχω τις ρυθμισεις που δειχνει στην φωτογραφια.Οταν παιζω Battlefield 3 η Crysis 2 ολα καλα δεν κολαει καθολου.Στο Call of Duty - Black Ops ομως η καρτα δουλευει καπου στο 30 της εκατο και κολαει καπου καπου.Δεν ξερω αν κολουσε και με την παλια καρτα γιατι δεν το δοκιμασα εκει.Μηπως φταιει το driver?Δεν το αλλαξα γιατι ακουσα οτι τα επομενα ειναι χειροτερα και δημιουργουν κι αλλα προβλημματα.Τα fans στην καρτα γραφικων στην φωτογραφια τα εχω καλα η θελουν αλλαγη; Δε γνωρίζω ακριβως το προβλημα σου, αλλα το να μην κατεβαζεις τους τελευταιους drivers ειναι λαθος. Το "άκουσα" δεν αποτελει δικαιολογια εκτος και αν προερχεται απο έγκυρη πηγη.
thanospr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 2 μερες την εχω την καρτα.Επειδη ακουσα προβλημματα και απο την μη ολοκληρωμενη απεγκατασταση των παλιων ξερεις να μου πεις πως να τους απεγκαταστησω;
XMorsX Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 2 μερες την εχω την καρτα.Επειδη ακουσα προβλημματα και απο την μη ολοκληρωμενη απεγκατασταση των παλιων ξερεις να μου πεις πως να τους απεγκαταστησω; Δυστυχως οχι, αλλα είναι σημαντικο να τους καθαρίσεις. Googalre το, ισως ενα CCleaner να είναι αρκετο, όπως και να χει σίγουρα θα βρεις απαντηση, πολλοι έχουν το ίδιο θεμα. EDIT: δες αυτα http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/remove-old-drivers-after-upgrading-to-new-hardware/ http://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/Driver-Cleaner.shtml
Th3_apollyon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα!Ειχα και εγω το ιδιο θεμα με το να κολλαει η καρτα στο Call of Duty Modern Warfare fps dips να μου κολλαει για πολυ λιγο ενω επαιζε smooth!Αν παιζεις μεσω steam βαλτο να κανε ενα defrag κ check ολα τα files και πιθανον θα σου διορθωθει at least εμενα με βοηθησε! Jv16 ειναι επισης πολυ καλο προγραμματακι για να κανεις clean registry καλυτερο απο CCleaner κατα τη γνωμη μου! Παντως δεν πιστευω να ειναι θεμα amd μονο γιατι εμενα μου το εκανε με Nvidia GTX580!
thanospr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ξερει κανεις πως δουλευει το ATIMAN?Το κατεβασα αλλα οταν παω να το τρεξω μου βγαζει ερρορ 1925.Τι να κανω? Τελικα βρηκα πως δουλευει το ΑΤΙΜΑΝ.Εχω αλλο προβλημμα τωρα.Μπαινω στο battlefield 3 Και αντι να τρεχει με 1000 mhz στο 100% τρεχει στο 64%(οχι τερμα) η στα 450 Mhz και στο 100%.Γιατι το κανει αυτο?Με τον 12.3 ετρεχε συνεχεια 100%
ninos30 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 - Όταν έχεις πρόβλημα με ένα συγκεκριμένο game, φταίει το game και όχι το HW. Κανόνας. Οπότε ψάχνεις/postareis στα επίσημα forums του game. - Μην χρησιμοποιείς το ATIMAN. Μπορεί κάλλιστα να σου τινάξει την εγκατάσταση των Windows στον αέρα. Η απλή και σωστή διαδικασία έχει ως εξής: Uninstall ότι έχει να κάνει στα Windows με ATI από το ADD/Remove Programs. Και το CAP, αν το έχεις βάλει Reboot σε safe mode Τρέχεις το Driver Sweeper. Επιλέγεις AMD-DIsplay και clean. Αυτό καθαρίζει το registry από τα ίχνη Reboot σε Normal Mode Install τον νέο Catalyst Driver (και CAP) Rebοοt και είσαι έτοιμος
thanospr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μα δεν το κανει μονο στο game.Τωρα που ετρεξα τεστ και εκει αυτο κανει
ninos30 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Εχει 2 μερες που πηρα την καινουργια καρτα και κατεβασα το MSI Afterburner.Εχω τις ρυθμισεις που δειχνει στην φωτογραφια.Οταν παιζω Battlefield 3 η Crysis 2 ολα καλα δεν κολαει καθολου.Στο Call of Duty - Black Ops ομως η καρτα δουλευει καπου στο 30 της εκατο και κολαει καπου καπου.Δεν ξερω αν κολουσε και με την παλια καρτα γιατι δεν το δοκιμασα εκει.Μηπως φταιει το driver?Δεν το αλλαξα γιατι ακουσα οτι τα επομενα ειναι χειροτερα και δημιουργουν κι αλλα προβλημματα.Τα fans στην καρτα γραφικων στην φωτογραφια τα εχω καλα η θελουν αλλαγη; Αυτό έγραψες στο πρώτο post, σύμφωνα με αυτό σου απάντησα. Ποιο PSU έχεις?
ninos30 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Έχεις κλοκάρει τον 2500? ΜΠΟΡΕΙ να σε κόβει το τροφοδοτικό σου under load. Είσαι λίγο οριακά Ποιο Test έτρεξες?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Έχεις κλοκάρει τον 2500? ΜΠΟΡΕΙ να σε κόβει το τροφοδοτικό σου under load. Είσαι λίγο οριακά :confused: Είσαι σίγουρος?
ninos30 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 ΟΧΙ (εξού και ότι τόνισα το μπορεί) αλλά και δεν είναι και άπλας. 40Α βγάζει το CX-600. Αν έχει αρπάξει και λίγο πέσαμε κάτω από το όριο. Σε τέτοιου είδους προβλήματα μόνο εικασίες κάνεις ψάχνοντας να δεις τι φταίει.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Απλά το μηχάνημα και με το o/c μέσα δεν νομίζω να καίει πάνω από 400 watt γι αυτό το λέω. Μη μου λες τέτοια και θέλω να βάλω 7970 πάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα