Προς το περιεχόμενο

EASY USB VIDEO GRABBER (video to PC via USB) 11.90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν (πριν 2-3 χρόνια). Με αυτό ψηφιοποίησα πολλές παλιές βιντεοκασέτες από μια 8mm.

Τρόμαξα τότε να βρω drivers για 7-vista αλλά τελικά βρήκα. Βγαίνει ΟΕΜ - φασόν με πολλά ονόματα. Ειναι το Νο1 εξάρτημα που παίζει στο ιντερνετ.

Ειναι αξιόλογο μηχάνημα και κάνει αυτό που λέει. Το προγραμμα capture που είχε ήταν άθλιο, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο θέλετε (θαρώ και movie maker).

• Like 1
Δημοσ.
Τρόμαξα τότε να βρω drivers για 7-vista αλλά τελικά βρήκα.

Μπορείς να βάλεις ένα link για τους Win7 drivers παρακαλώ;

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις ένα link για τους Win7 drivers παρακαλώ;

Πρέπει πλέον να έρχεται (λογικά) με τους drivers μέσα (ιδιοι με vista, Διαδικασία, συνδέεις το υλικό, σου ζητάει drivers, λες απο δισκέτα, πας εκεί που ε΄ναι το .inf, τα7άρια γκρινιάζουν γιατί δεν είναι "υπογεγραμμένοι" λες οκ και όλα καλα).

Αν δεν τους έχει η συσκευασία και υπάρχει θέμα να ψάξω να τους βρώ αλλα πάει καιρός.. :(

Δημοσ.

Εγώ από ebay που το πήρα είχε μέσα miniCD με τους drivers. Το πρόγραμμα που έχει είναι ψιλοελεινό αλλά δουλεύει μια χαρά και δεν τρώει καθόλου πόρους από το σύστημα όταν κάνει grab το video.

Δημοσ.

Δε ξερω αν ισχυει... Ειχα ακοσυει στο παρελθον οτι το e-shop αγοραζει πολλα προιοντα απο το ebay και τα πουλαει σε υπερπολλαπλασιες τιμες απο οτι τα αγορασε... Μετα σκεφτηκα το καλωδιο esata και hdmi που αγορασα.. Τα βρηκα στο ebay σε υπερβολικα χαμηλες τιμες. Επισης τα καλωδια μου τα δωσανε χυμα, χωρις συσκευασια, τιποτα.

Δημοσ.

Δε ξερω αν ισχυει... Ειχα ακοσυει στο παρελθον οτι το e-shop αγοραζει πολλα προιοντα απο το ebay και τα πουλαει σε υπερπολλαπλασιες τιμες απο οτι τα αγορασε... Μετα σκεφτηκα το καλωδιο esata και hdmi που αγορασα.. Τα βρηκα στο ebay σε υπερβολικα χαμηλες τιμες. Επισης τα καλωδια μου τα δωσανε χυμα, χωρις συσκευασια, τιποτα.

ε ναι παίζει.. νομίζω αυτό (ούτε καν ebay, κίνα κατ' ευθείαν από τον έμπορα). πως αλλιώς? Πολλές προσφορές ημέρας (πχ FM mp3 transmiter) τα αγοράζει 4$ τα πουλάει 9,99€. Αυτό που ξέρει δεν τα πέρνει αλλα υπάρχει κοσμος που μονο έτσι θα τα αγόραζε (δλδ δεν παραγγέλνει από το ebay).

Εγώ δεν το κατακρίνω, εμπόριο κάνει. Ειναι εισαγωγέας και αν εκτελωνίζει (δεν είναι λαθρέα) μια χαρά νόμιμος (και ηθικός) είναι ;)

• Like 2
Δημοσ.

:-D :-D την ψώνισε ο πωλητής απο τις παραγγελίες που πέσανε απο το ινσομνια και το βάλε 55€ :shock:

Απίστευτο. Αυτός θα χάσει, λες και είναι ο μόνος που το πουλάει.

Δημοσ.

Γενικά το gadget αξίζει έστω και τα 5€; Έχω κάποιες παλιές κασέτες να μετατρέψω, αλλά το βίντεο μου βγάζει scart. Έχω αντάπτορα scart σε rca αλλά σκέφτομαι μήπως η απώλεια είναι μεγάλη και δεν αξίζει τον κόπο. Όχι ότι και οι ίδιες οι κασέτες έχουν εικόνα κρύσταλλο.

Δημοσ.

Η απώλεια σε αυτά τα ανταπτοράκια είναι σχεδόν μηδενική,αρκεί να είναι οκ, αν έχουν κάπου κάνα βραχυκύκλωμα ή κάτι άλλο πρόβλημα αλλάζει το πράμα.

• 10 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...