passenger57 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Ο υπολοχαγός μου πήρε το Sony Ericsson 310. Καταφερα να το συνδέσω με καλώδιο με το laptop του που δεν έχει υπέρυθρες. Κατάφερα να επεξεργαστώ φωτογραφίες απο το PC στο κινητό.Μπορεί κανείς να μου πεί πώς θα μπορέσω να μεταφέρω τισ φωτογραφίες που έχει τραβήξει απο το κινητο του στο PC του??το πρόγραμμα που το συνοδεύει δεν το κάνει αυτό!! HELP! Bοηθήστε έναν οπλίτη να πάρει μια τιμητική αδειούλα!!!
jeankoyg Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Πρέπει πρώτα να μεταφέρεις τις φωτογραφείς στις "Εικόνες μου". Μετά από το "Ψυχαγωγία" "Οι εικόνες μου" επιλέγεις την εικόνα πατάς τπ πλήκτρο κάτω από το "YES" και επιλέγεις το "4 Αποστολη" Μετά επιλέγεις "Μέσω IR" και η φωτογραφία περνά στον Η/Υ.
passenger57 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 to laptop tou den exei IR, exoume sthn dia8esh ams mono kalwdio.... 8a ginei h metafora?
jeankoyg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Δεν ξέρω με σιγουριά αν θα γίνει η μεταφορά, εξαρτάται από το κατα πόσο σωστά το πρόγραμμα του καλωδιου υποστηρίζει το κινητό . Μεταφέρε την φωτογραφία στις εικόνες μου και απο εκεί την κατεβάζεις στο Η/Υ με το πρόγραμμα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.