alexander1611 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Επεξεργαστής: DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) Μητρικη: Gigabyte GA-G31M-ES2L v2 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) RAM: 4GB = 2 Χ Kingston 2G-UDIMM 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) Σκληρός δίσκος: wdc wd5000aacs-00g8b0(500GB) & WDC WD3200AAJB-00WGA0 ATA Device(300GB) Κάρτα Γραφικών: SAPPHIRE HD 5850 1GB GDDR5 Τροφοδοτικό: Enthusiast Series™ TX850 — 80 PLUS® Certified Power Supply Ψύχτρα: Zalman CNPS9500 AT Ηχεία: Sweex 2.1 Speaker System Purephonic 60W Black Λογισμικό: Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit Καλησπέρα παιδιά...εχω την παραπανω οθονη με το παραπανω built στο pc...προχτες λοιπον αγορασα την οθονη κ την συνδεσα με το pc...ολοι οι drivers στο pc ειναι εγκατεστημενοι εκτος απο της οθονης καθως προσπαθησα να τους βαλω κ ΔΕΝ γινεται αλλα εχει αναγνωριστει κανονικα απο το pc με το ονομα της!Λοιπον στο προβλημα τωρα...στα games μου κανει αρκετα lag spikes τα οποια δεν οφειλονται στη συνδεση που εχω καθως το ιδιο παρουσιασει κ οταν τα παιζω offline...δηλαδη ψιλοκολλαει η οθονη κ ειδικα σε games που γινονται πολλες κ γρηγορες αλλαγες εικονων(το Vertical Synchronization το εχω κοιταξει...το ειχα βαλει παντα ανοιχτο αλλα δεν ειχε αποτελεσμα!)...κ εκτος απο αυτο αρκετες φορες κανει κατι spikes η οθονη (οταν ειμαι στην επιφανεια εργασιας ας πουμε) λες κ χανει την επαφη κ κανει κ κατι σαν κυμματακια αλλα το εχω ενενξει κ ειναι μια χαρα...τι μπορει να φταιει για αυτα τα 2 πραγματα??? Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2012 από alexander1611
alexander1611 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 οποιος γνωριζει ας με βοηθησει παιδια γτ δε μπορω να βρω λυση με τπτ...ευχαριστω!
sargio01 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 [...]Καλησπέρα παιδιά...εχω την παραπανω οθονη με το παραπανω built στο pc...προχτες λοιπον αγορασα την οθονη κ την συνδεσα με το pc...ολοι οι drivers στο pc ειναι εγκατεστημενοι εκτος απο της οθονης καθως προσπαθησα να τους βαλω κ ΔΕΝ γινεται αλλα εχει αναγνωριστει κανονικα απο το pc με το ονομα της!Λοιπον στο προβλημα τωρα...στα games μου κανει αρκετα lag spikes τα οποια δεν οφειλονται στη συνδεση που εχω καθως το ιδιο παρουσιασει κ οταν τα παιζω offline...δηλαδη ψιλοκολλαει η οθονη κ ειδικα σε games που γινονται πολλες κ γρηγορες αλλαγες εικονων(το Vertical Synchronization το εχω κοιταξει...το ειχα βαλει παντα ανοιχτο αλλα δεν ειχε αποτελεσμα!)...κ εκτος απο αυτο αρκετες φορες κανει κατι spikes η οθονη (οταν ειμαι στην επιφανεια εργασιας ας πουμε) λες κ χανει την επαφη κ κανει κ κατι σαν κυμματακια αλλα το εχω ενενξει κ ειναι μια χαρα...τι μπορει να φταιει για αυτα τα 2 πραγματα??? Δηλαδή τη χρησιμοποιείς χωρίς οδηγούς(!!!); Όταν λες δεν γίνεται να τους βάλεις, εννοείς ότι δεν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση; α) Πήγαινε στη διαχείρηση συσκευών και αν στην γραμμή της οθόνης, σου δείχνει ένα κίτρινο τριγωνάκι, πάτα δεξί κλίκ --> ιδιότητες --> αναβάθμιση προγράμματος οδήγησης. β) Έλεγξε μήπως το σύστημα δουλεύει απο προεπιλογή μέσω της ενσωματωμένης στη μητρική κάρτας γραφικών. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεται να ρυθμίσεις το σύστημα έτσι ώστε να διαχειρίζεται τα γραφικά η sapphire...
alexander1611 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 εχω προσπαθησει 100 φορες να το κανω install κ δε γινεται...μ βγαζει ενα error!!στην διαχειρηση οθονων μου βγαζει κανονικα την οθονη με το ονομα...δηλαδη την εχει αναγνωρισει!πως θα αλλαξω τις ρυθμισεις ωστε να διαχειριζεται η sapphire τα γραφικα?(αν κ νομιζω αυτη τα διαχειριζεται)
sargio01 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Θα διασταυρώσεις το ποιά χρησιμοποιείς έτσι: H ρύθμιση του να είναι ενεργή η sapphire, γίνεται μέσω BIOS αλλά δεν ξέρω πως (γενικά δεν ξέρω να χειρίζομαι το bios...). Αν χρειαστεί, άνοιξε νέο topic με αυτό το θέμα...
alexander1611 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 μολις το κοιταξα...κ ειναι οπως περιμενα...η καρτα γραφικων την χειριζεται οποτε ειναι καλα σε αυτο το θεμα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 drivers για την Radeon έχεις βάλει έτσι? με τι καλώδιο έχεις συνδέσει την οθόνη? αν έχεις όρεξη πάρε την οθόνη και δοκίμασέ την σε κάνα άλλο PC...
akisk Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 δουλευε μεχρι 1280x1024 ! Δηλαδή από 1280x1024 πήγες σε 1920x1080. Μεγαλύτερη ανάλυση -> πιο χρονοβόρο render -> πτώση στα fps. Ενδεικτικά σου λέω ότι αν είχες πχ στο crysis 35 fps σε 1280x1024 κατά μ.ο, σε 1920x1080 θα είσαι στα 21-22fps με τα ίδια settings. Χονδρικά σε όποιο game ήσουν κάτω από τα 50 fps, τώρα στις αντίστοιχες σκηνές θα βλέπεις σπασίματα. Όλα αυτά είναι γενικεύσεις που γίνανε με την προϋπόθεση ότι μιλάμε για gpu (και όχι cpu) bound εφαρμογές..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 αν ήταν μόνο framedrop δεν θα έλεγε για "lag spikes" στην επιφάνεια εργασίας όμως...
alexander1611 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 drivers της καρτας εχουν μπει κανονικα οπως κ το control panel οπου κανω τις ρυθμισεις...την οθονη την εχω συνδεση με d-sub καθως αυτο περιελαμβανε μεσα στο κουτι...στην επιφανεια δε μ κανεις ακριβως lag spikes οπως στα games...απλα μαυρισει για πολυ λιγο σε καποιο σημειο λες κ εχασε επαφη...ρωτησα κ στο καταστημα που πηρα την οθονη κ μ λενε με ειρωνικο style δεν εχεις βαλει καλα τα καλωδια...τρομερη βοηθεια λες κ δεν ξερουμε ουτε τα βασικα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 βρες ένα DVI καλώδιο από κάνα φίλο/γνωστό και testαρε με αυτό αρχικά...
alexander1611 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 οκ φιλε μου...θα το δοκιμασω κ θα σας ενημερωσω!!!ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα