Προς το περιεχόμενο

Με κοπάνησε κι έφυγε...

Haldol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτο δεν ειναι και το πιο ευκολο.Μονο απο τον ασφαλιστη σου εχεμυθα μπορεις να το μαθεις

Αμα εχεις ορεξη φιλε μου μπορεις να το κανεις. Εξαρταται ομως απο το ποσο θες να ασχοληθεις. Απλα εχουν δει τοσα τα ματια μου στον δρομο που πλεον εχω χασει την υπομονη μου.

Μια φορα σταματημενος σε φαναρι με το ''καμαρι'' μου σε ψιλοανηφοριτσα. Παρατηρω οτι το μπροστα αυτοκινητο/ερειπιο εχει αφησει το φρενο και κυλαει σιγα σιγα προς τα πισω.Κορνες εγω αλλα τιποτα μεχρι που καποια στιγμη ερχεται και με βρισκει στον μπροστα προφυλακτηρα.Βγαινω εξω,μου εχει κανει ενα ψιλοσημαδακι και βγαινει και ο οδηγος του μπροστινου αυτοκινητου ενας γερακος 70-75 χρονων μαζι με την γρια και χιλια συγνωμη και λαθος μου και και και.Θα μπορουσε να φυγει,δεν το εκανε.Του ειπα καλο βραδυ και πηγε ο καθενας σπιτι του.

Αλλα οταν βλεπω κατι γαιδουρια να σε χτυπανε και να εξαφανιζονται τρελαινομαι.Λες και θα τα βαλουν τα λεφτα απο την τσεπη τους.Αλλα ειπαμε,Ελλαδα και σταρχιδισμος πανε πακετο.

Ευτυχως που πλεον ειμαι καναδα και δεν οδηγαω,να ηρεμησω λιγο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμα εχεις ορεξη φιλε μου μπορεις να το κανεις. Εξαρταται ομως απο το ποσο θες να ασχοληθεις.

Για πες μας καποιο τροπο.Εχει ενδιαφερον.....εγω μονο με μυνηση ξερω οτι θα μαθεις ποιος ειναι ο μαλακας που σε κοπανησε αν την κανει...

γενικα δε θα την εβγαζες καθαρη αν σου εκανε ζημια γιατι η ασφαλιστικη του δε θα παραδεχοταν οτι εκανε οπισθεν και συνεπως εφταιγες εσύ αφου εισαι απο πισω.

Για πες μας καποιο τροπο.Εχει ενδιαφερον.....εγω μονο με μυνηση ξερω οτι θα μαθεις ποιος ειναι ο μαλακας που σε κοπανησε αν την κανει...

εχεις πμ

Άμα δε σου κάνει κόπο στείλε μου κι εμένα. Άμα δεν είναι τίποτα παρατραβηγμένο αξίζει τον κόπο, μόνο και μόνο για το κουράδι στο παρμπρίζ.

:P

το κουραδι βαλτο απλωμενο στους γυαλοκαθαριστηρες.ετσι οταν παει να τους ανοιξει θα γινει ενα ωραιο σκατενιο-ουρανιο τοξο στο παρπριζ του :P

• Like 4

Επρεπε εκεινη τη στιγμη χωρις να φυγεις να παρεις το 100 και να αναφερεις το συμβαν και να ερχοντουσαν εκει.

εχεις παρει ποτε το 100 για τροχαιο?

Αυτο δεν ειναι και το πιο ευκολο.Μονο απο τον ασφαλιστη σου εχεμυθα μπορεις να το μαθεις

ή αν εχεις φιλο αστυνομικο , ή αν βαριεται ο αστυνομικος να ασχοληθει και απλα σου δωσει τα στοιχεια (αν και κανονικα δε πρεπει)

παλι καλα που σου ηρθε μονο σε μιση ωρα , για κατι τετοιο ομως δε νομιζω οτι θα ερχονταν συντομα

Ακομα το θυμαμαι γιατι ηταν η μοναδικη φορα που πληρωσε η ασφαλιστικη μου αν και δεν εφταιγα...

Εβγαινα απο παρκαρισμα τον ειδα που ερχοταν σταματησα και αυτος φοβηθηκε και φρεναρε και με την γλιτσα που ειχε ο δρομος επεσε πανω μου εμπρος αριστερα ενω αν συνεχιζε ευθεια που ειχε χωρο να περασει φορτηγο δεν θα συνεβαινε τιποτα.Φυσικα ισχυριστηκε οτι εγω του βγηκα ξαφνικα και το δικαστηριο τον δικαιωσε.

Ακομα τα βαζω με τον εαυτο μου γιατι ο ανθρωπος μυρισε κρασιλα και δεν σκεφτηκα να το πω στο 100 που ηρθε να του κανουν αλκοτεστ.

Πανε πανω απο 15 χρονια και ηταν η μοναδικη φορα που πληρωσε ασφαλιστικη (Φοινικας) τοτε για μενα.

σε μεγαλο τρακαρισμα που συμμετειχα και εγω (διαλυσαμε 2 αυτοκινητα, δεν εφταιγα εγω πληρωθηκα, απλα ηθελα και την αστυνομια να καταγραψει αυτα που βλεπει, γιατι εκανε μπαμ η παραβαση του αλλου + οτι ειχε πιει κιολας οπως αποδειχτηκε αργοτερα) περιμεναμε 50 λεπτα να ερθουν και στην αρχη μας ελεγαν να τα βρουμε και μονοι μας και μονο οταν δηλωσα και τραυματισμο (που οντως ειχα ) αποφασισαν να εεεεεερθουν καποια στιγμη

σε πιο ασημαντα περιστατικα εχω περιμενει και πολυ πανω απο ωρα..

το κουραδι βαλτο απλωμενο στους γυαλοκαθαριστηρες.ετσι οταν παει να τους ανοιξει θα γινει ενα ωραιο σκατενιο-ουρανιο τοξο στο παρπριζ του :P

Ρε φίλε εσυ είσαι totally evil :devil:

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Εσείς το ξέρατε ότι όταν χτυπήσεις ένα αμάξι παρκαρισμένο και του κάνεις ζημιά, έχεις 24 ώρες στη διάθεσή σου να εμφανιστείς μόνος σου στην τροχαία και δεν θεωρείται εγκατάλειψη? Οπότε δλδ αν κάποιος κάνει ζημιά πιωμένος ή φτιαγμένος, πάει σπίτι, κοιμάται και αν θέλει το ξανασκέφτεται την άλλη μέρα ... τέλεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...