Haldol Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Ένας τύπος πριν λίγο έκανε μια όπισθεν ενώ είμασταν σε ουρά σε φανάρι για να πάει αριστερά που είχε πιο λίγα αμάξια. Του κορνάρω γιατί πλησίαζε πολύ, δε νιώθει, εν τέλει με κοπανάει. Εκείνη τη στιγμή είχε ανοίξει το φανάρι κι απλά έφυγε... προσπάθησα να τον ακολουθήσω για να τον σταματήσω κάπου αλλά πήγαινε γ#μ_ών%ας οπότε δε το ρίσκαρα... αυτός εξαφανίστηκε σε 2' λεπτά. Κράτησα όμως αριθμό κυκλοφορίας, μάρκα και μοντέλο, συν χρώμα. Πέρα απ'το να βάλω 10 άτομα να βρουν το αμάξι και ένα βράδυ να το αρχίσουμε στις τσεκουριές, μπορώ να του κάνω τίποτα... πιο νόμιμο; Ευτυχώς ζημιά δε μου έκανε, αλλά θέλω να τον τρέξω μόνο και μόνο επειδή είναι μ$λά#@ς. Αν είχα και ζημιά δε γλύτωνε το τσεκούρι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Ένας τύπος πριν λίγο έκανε μια όπισθεν ενώ είμασταν σε ουρά σε φανάρι για να πάει αριστερά που είχε πιο λίγα αμάξια. Του κορνάρω γιατί πλησίαζε πολύ, δε νιώθει, εν τέλει με κοπανάει. Εκείνη τη στιγμή είχε ανοίξει το φανάρι κι απλά έφυγε... προσπάθησα να τον ακολουθήσω για να τον σταματήσω κάπου αλλά πήγαινε γ#μ_ών%ας οπότε δε το ρίσκαρα... αυτός εξαφανίστηκε σε 2' λεπτά. Κράτησα όμως αριθμό κυκλοφορίας, μάρκα και μοντέλο, συν χρώμα. Πέρα απ'το να βάλω 10 άτομα να βρουν το αμάξι και ένα βράδυ να το αρχίσουμε στις τσεκουριές, μπορώ να του κάνω τίποτα... πιο νόμιμο; Ευτυχώς ζημιά δε μου έκανε, αλλά θέλω να τον τρέξω μόνο και μόνο επειδή είναι μ$λά#@ς. Αν είχα και ζημιά δε γλύτωνε το τσεκούρι. Επρεπε εκεινη τη στιγμη χωρις να φυγεις να παρεις το 100 και να αναφερεις το συμβαν και να ερχοντουσαν εκει.
nemesiskp Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Παντως ειναι πολυ @@.Λες και θα τα πληρωσει αυτος και οχι η ασφαλεια του. Βεβαια δεν αποκλειεται το γεγονος να ητανε ανασφαλιστος.
apd453 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Τέτοιες φάσεις συμβαίνουν (προφυλακτήρα - προφυλακτήρα). Σχεδόν κανείς δε σταματάει ρε φίλε. Το πολύ να σου κάνουν ένα νεύμα για το συγνώμη. Σε βρίσκω υπερβολικό. 2
Ntinaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 αφου δε σου κανε ζημια δε τρεχει τιποτα.οποτε νομικα δε μπορεις να του κανεις τιποτα. αμα θες,πηγαινε χεσε στο πομολο της πορτας του οδηγου 3
johnieXoX Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 χώρια που θες μάρτυρες σιγά μη παραδεχτεί ότι έκανε όπισθεν και σε βρήκε ίσα ίσα, κάποιος που φεύγει μετά από τέτοιο περιστατικό, μάλλον αυτό θα πει ότι εσύ έπεσες από πίσω του... 3
Haldol Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Τέτοιες φάσεις συμβαίνουν (προφυλακτήρα - προφυλακτήρα). Σχεδόν κανείς δε σταματάει ρε φίλε. Το πολύ να σου κάνουν ένα νεύμα για το συγνώμη. Σε βρίσκω υπερβολικό. Το γράφω κι εγώ ότι ζημιά δεν έγινε. Εγώ τσαντίστηκα όμως επειδή... άνοιξε το γκάζι κι έφυγε με ελιγμούς μεσ' την κίνηση, ο μ@λ%κ_ς, για να μ' αποφύγει. Δεν είπε συγγνώμη, δεν έκανε ούτε απ' τον καθρέπτη νεύμα, τίποτα. Απλά "την κοπάνησε". Λες κι αν είχε γίνει τίποτα (που σιγά μην γινόταν, δε στουκάραμε κιόλας) θα τα πλήρωνε. Μου έχει γίνει κι άλλες φορές το ίδιο (να με χτυπάν σε προφυλακτήρα). Κι εγώ το 'χω κάνει δύο φορές. Αλλά η συνήθης (και σωστή) αντίδραση είναι: βγαίνουμε, ζητάει συγγνώμη όποιος φταίει, ελέγχουμε για πιθανή ζημιά στα αυτοκίνητα, ενώ αφού δούμε ότι δεν έγινε τίποτα, χαιρετιόμαστε και φεύγουμε. Διαδικασία λίγων δευτερολέπτων. Τέσπα, οπότε επειδή δεν υπάρχει ζημιά δε μπορώ να του κάνω τίποτα πέρα απ'το... χέσιμο; Εγκυκλοπαιδικά, εάν μου είχε κάνει ζημιά, πως θα μπορούσα να τον κυνηγήσω;
ParhsG Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Θα μπορουσε να ηταν κανενας γαμάτος με τον οποιο δε θα θελες να μπλεξεις...
ikaruga24 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Αφου ζημια δεν εγινε αστο να παει στο διαολο. Αν ποτε τυχει και βρεις το αυτοκινητο του καπου βρες κανα καλο κουραδι ή κατι αναλογο τελος παντων και "βοηθησε" τον να ομορφυνει λιγο το αυτοκινητο του.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Εγκυκλοπαιδικά, εάν μου είχε κάνει ζημιά, πως θα μπορούσα να τον κυνηγήσω; Νομιζω μονο αν ειχες φωναξει την Τροχαια εκεινη τη στιγμη χωρις να το κουνησεις ρουπι.
Haldol Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Αυτό νομίζω πρακτικά είναι αδύνατο. Άλλο αν έχει γίνει κανονικό τράκο. Αλλά σε τέτοιου τύπου χτύπημα, άμα εγώ κλείσω το μισό δρόμο περιμένοντας την τροχαία μόνος μου ενώ ο άλλος την έχει κοπανήσει... οι υπόλοιποι μάλλον θα με λιντσάρουν. Και θα 'χουν και δίκιο κιόλας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Αυτό νομίζω πρακτικά είναι αδύνατο. Άλλο αν έχει γίνει κανονικό τράκο. Αλλά σε τέτοιου τύπου χτύπημα, άμα εγώ κλείσω το μισό δρόμο περιμένοντας την τροχαία μόνος μου ενώ ο άλλος την έχει κοπανήσει... οι υπόλοιποι μάλλον θα με λιντσάρουν. Και θα 'χουν και δίκιο κιόλας. Δεν ειπα να κλεισεις τον δρομο.Μονο και μονο το παραμικρο σημαδακι στο αμαξι σου και οτι ειχες τα στοιχεια του αλλου που την κοπανησε φυσικα και σου εδινε το δικαιωμα και υποχρεωση να μεριασεις το αμαξι σου να μην ενοχλει.
Alxnks Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μου έχει συμβεί παρόμοιο, πήγαινα Αθήνα, Αγιο Παντελεήμονα, μου την έριξε με τον ίδιο τρόπο, όπισθεν ενώ περιμέναμε σε φανάρι. Τον εστρωσα στο κυνήγι ενώ παράλληλα είχα πάρει το 100 και τους έλεγα τις οδούς που περνούσαμε. Σε 3 λεπτά, με το ρολόι, είχαν σκάσει μύτη 4 μηχανές Δίας κι ένα περιπολικό. Ζημιά δεν μου είχε κάνει, αλλα ήταν αλλοδαποί και πιωμενοι οδηγός και συνοδηγός κι εφυγαν με χειροπέδες (αφού είχε παίξει φουλ σενάριο ταινίας με προτεταμενα τα όπλα να τους λένε οι αστυνομικοί τι να κάνουν). Δεν τους χάλασε καθόλου!! 7
linkin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Εσυ ξερεις το αυτοκινητο,αριθμο κυκλοφοριας,μαρκα,μοντελο,χρωμα.Ειναι πολυ ευκολο με τον αριθμο κυκλοφοριας να βρεις που μενει.Τσεκουριες και τα σχετικα ειναι ανοησιες και δεν υπαρχει λογος.Πας ενα βραδακι,κατω απο το σπιτι του,βρισκεις το αυτοκινητο του,εχεις μαζι και ενα μαχαιρι γερο και του κανεις το ΕΝΑ λαστιχο αγνωριστο,να μην φτιαχνεται με βουλκανιζατερα αλλα να θελει αλλαγη. Του κολλας και ενα σημειωμα στο παρμπιζ: ''Tον προφυλακτηρα μου θα τον εφτιαχνε η ασφαλιστικη σου,το λαστιχο σου θα το φτιαξει??Ετσι,για να γινεις ανθρωπος. Ξερεις ποιος.'' Και ετσι α)βγαζεις το αχτι σου σε εναν ανανδρο και β)εχεις την ελπιδα οτι ισως τον κανεις ανθρωπο. 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Εσυ ξερεις το αυτοκινητο,αριθμο κυκλοφοριας,μαρκα,μοντελο,χρωμα.Ειναι πολυ ευκολο με τον αριθμο κυκλοφοριας να βρεις που μενει. Αυτο δεν ειναι και το πιο ευκολο.Μονο απο τον ασφαλιστη σου εχεμυθα μπορεις να το μαθεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα