Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα παιδιά χθες μου έπεσε το remote απο το κλιματιστικο ena fujitsu και χάλασε η ιθόνη , το θεμα είναι οτι δεν θέλω να πάρω κινεζικο remote Mπορώ να βρώ κάπου τέτοια οθόνη απο κανεναν ebayer ?

post-56242-0-38640400-1349090424_thumb.jpg

Επεξ/σία από ZELDA
Δημοσ.

τι εννοείς φίλε με τον ορο ξεψαρωμα; ειναι lcd χωρις κολλήσεις οπως βλεπεις απο οτι μου ειπαν οτι ειναι με οπτικες ίνες , τωρα εσύ άλλη δουλιά δεν έχεις απο το να κάνεις ανόητα πόστ δηλαδή ημαρτων, τουλάχιστο πες μου τι να γράψω στο τίτλο. για να στο κανω ποιο λιανα λοιπον , ψαχνω lcd χωρις κολλησεις η οποία οθόνη κανει επαφή στη πλακετα με ενα λαστιχάκι .

Δημοσ.

...τωρα εσύ άλλη δουλιά δεν έχεις απο το να κάνεις ανόητα πόστ δηλαδή ημαρτων,...

Από που & ως που κάνω ανόητα ποστ όταν ο τίτλος είναι αόριστος ή παραπλανητικός & δεν αναφέρεις στο ποστ σου τουλάχιστο το μοντέλο του τηλεχειριστηρίου;

Γράψε το μοντέλο του ή του κλιματιστικού να δούμε μήπως βρεθεί.

Δημοσ.

φιλε μου δεν ψαχνω ολο το remote αλλα τέτοιου είδους οθόνη και αν ταιριάζει να την εγκαταστήσω δεν είναι παραπλανιτικος ο τιτλος γιατί αυτό ζητάω , το κλιματιστικο ειναι ενα fujitsu asya24lcc παρόλαυτα

Δημοσ.

Φίλε μου το μοντέλο του r/c το ζητάω για να σε εξυπηρετήσω, για να δούμε ποιο lcd παίρνει. Κατάλαβα πολύ καλά πως δε θέλεις να πάρεις καινούριο. Γιατί το θεωρείς περιττή πληροφορία; Μετά βίας έγραψες & το μοντέλο του κλιματιστικού. Χωρίς αυτά τα βασικά στοιχεία πως θα σου υποδείξουμε που να βρείς το σωστό lcd;

Θα πρέπει εγώ να ψάξω πρώτα τι r/c έχει το κλιματιστικό σου & μετά να βρω το part no του display που & αυτό πιθανόν μπορείς να μας το δώσεις με μια ματια αν αναγράφεται για να μη παιδευόμαστε εμείς να σε βοηθήσουμε.

Δημοσ.

Κατά 99,99% πρόκειται για προσαρμοσμένη LCD (με elastomeric, ελαστικός αγωγός με άλλα λόγια και όχι ίνα) και όχι γενικής χρήσης οθόνη. Η πιθανότητα να βρεις ανταλλακτικό είναι πολύ μικρή. Το ποιο εύκολο είναι να βρεις άλλο τηλεχειριστήριο με πρόβλημα αλλά καλή οθόνη και να την αντικαταστήσεις ή μεταχειρισμένο χειριστήριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...