Προς το περιεχόμενο

Συμφωνούμε με την κατάργηση του Μπλα-Μπλα, ή όχι;

The_Seeker

Θέλουμε πίσω το Μπλα-Μπλα, ή όχι;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Θέλουμε πίσω το Μπλα-Μπλα, ή όχι;

• Ναι, ας μείνει όπως ήταν πριν
    • Ναι, αλλά με αυστηρότερο moderation
    • Όχι, είμαι αντίθετος/η

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά...

Λέμε, κάντε λίγο υπομονή. Μέσα στις επόμενες μέρες θα σας πούμε.

Είναι τόσο δύσκολο δλδ;

Εδώ κοντέψαμε να χάσουμε εντελώς αυτό που είχαμε και τώρα δεν μπορείτε να περιμένετε λίγο;

Ας μη γινόμαστε αχάριστοι, έτσι; :(

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ειναι αχαριστια cristina μου να θελουν να μαθουν τα παιδια τι θα γινει με το μπλα-μπλα γρηγορα...ειναι βαρια λεξη.

Μην γινεσαι επιθετικη σε παρακαλω χωρις λογο ... :wink:

Δημοσ.
Re fujitsu afou den se kaluptei to forum kai mias kai exeis hdh faei ban prohgoumenws, tote giati erxesai pali edw???? Gia na prokaleseis sugxush? Ama kati den se kaluptei, to afhneis kai pas allou, oloi den mporoun na eiani euxaristhmenoi.

Το που θα πάω εγώ είναι δικός μου λογαριασμός.Αλλά και τη γνώμη πολλών που θέλουν το μπλα μπλα θα σας την κάνω πιο πιεστική αφού μας γράφετε κανονικότατα(χώρις βέβαια να έχω κάτι προσωπικό μαζί σας).Πρέπει να καταλάβετε ότι μας εμπαίζετεκαι για αυτό να μας δώσετε λύση είναι επιβεβλημένο

Δημοσ.

Τι λες βρε πουλάκι μου...

Σιγά μην είμαστε και υποχρεωμένοι!

Αν σου λείπει το Μπλα Μπλα τόσο πολύ, κάνε ένα δικό σου.

Ε μα πια δλδ!

Και ναι, σε εμπαίζουμε. Χαλιέσε; Αν ναι, στο καλό!

Δημοσ.
Re fujitsu afou den se kaluptei to forum kai mias kai exeis hdh faei ban prohgoumenws' date=' tote giati erxesai pali edw???? Gia na prokaleseis sugxush? Ama kati den se kaluptei, to afhneis kai pas allou, oloi den mporoun na eiani euxaristhmenoi.[/quote']

Το που θα πάω εγώ είναι δικός μου λογαριασμός.Αλλά και τη γνώμη πολλών που θέλουν το μπλα μπλα θα σας την κάνω πιο πιεστική αφού μας γράφετε κανονικότατα(χώρις βέβαια να έχω κάτι προσωπικό μαζί σας).Πρέπει να καταλάβετε ότι μας εμπαίζετεκαι για αυτό να μας δώσετε λύση είναι επιβεβλημένο

Fujitsu hremhse ligo kai skepsou ti les, 11.500 xrhstes einai edwmesa kai oloi exounupomonh, esi giati etsi? Eisai polu mikros gia na apaiteis kiolas, alloi exoun prosferei polla kai den lene tipota giati kanoun upomonh h giati sevontai autous pou kratane to site alive. Emeis kai eseis den uparxei, oloi mia parea eimaste kai prospa8oume na pername oso kalutera ginetai stis diaduktiakes mas boltoules!

Δημοσ.

Επιβεβλημένο ε; Λοιπόν πήγαινε αύριο πρωι πρωι στην τράπεζα να μου καταθέσεις 3000Ε και ύστερα έλα να σου δώσω λύση εδώ και τώρα στην ανάγκη σου για μπλα μπλα. Άκου εκεί επιβεβλημένο. Πως την έχετε δει έτσι ρε;

Δημοσ.

Καλα βρε παιδια, καθεστε τωρα και απαντατε στο καθε κλιματιστικο, που γραφτηκε κιολας πριν τρεις μερες, και θελει και απαντησεις!!!

Αδιαφορια βρε, μονο αυτο πιανει, εχουν να γραφτουν αυτες τις μερες εκατονταδες, πρωην δυσαρεστημενοι η απο αλλα forums, απλα και μονο για να πουν την πα@@@ια τους. Σιγα μην κατσουμε να ασχολουμαστε με αυτους.

Δημοσ.

paidia, 2-3 meroules ipomoni! Osoi biazontai toso poly as mou steiloun p.m. Yparxei exigisi pou den milame anixta. Giafto min biazeste na bgazete symperasmata.

Δημοσ.
11.500 xrhstes [/b']einai edw mesa kai oloi exoun upomonh[...]

Ε καλά μην παίρνεις και όρκο. Δεν είμαστε και τόοοοοσοι πολλοί.

Αφαίρεσε τα 512 nicks από woozy-xaivanouli τις τελευταίες μέρες (η καταμέτρηση για τον dimvega ακόμη συνεχίζεται) :D 8)

• 2 μήνες μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το θέμα έχει ήδη κλείσει. Το Μπλα-Μπλα καταργήθηκε οριστικά από την Insomnia. Κάποια μέλη έχουν ήδη δημιουργήσει το Νέο ΜπλαΜπλα στη διεύθυνση http://www.mplampla.gr - να σημειώσω απλά ότι η Insomnia και ο Hal9000 δεν έχουν καμία σχέση με το νέο site.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...