Προς το περιεχόμενο

Συμφωνούμε με την κατάργηση του Μπλα-Μπλα, ή όχι;

The_Seeker

Θέλουμε πίσω το Μπλα-Μπλα, ή όχι;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Θέλουμε πίσω το Μπλα-Μπλα, ή όχι;

• Ναι, ας μείνει όπως ήταν πριν
    • Ναι, αλλά με αυστηρότερο moderation
    • Όχι, είμαι αντίθετος/η

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το Μπλα Μπλα δεν γυρνάει πίσω. Ας προσέχαμε για να είχαμε!

Έτσι πάνε αυτά. Όταν κάτι δεν το σέβεσαι, το χάνεις. Είναι νόμος.

Αν εσένα σε χαλάει να πάει σε άλλον server, πολύ απλά μην γραφτείς.

Τι να προσεχαμε christina ακριβος και πως να το σεβαστουμε ?

Τι ακριβος εννοεις ?

Καταρχην δεν μπορουσε να περασει απο το μυαλλο μας οτι υπαρχει σοβαρος ανθρωπος που θα καταργησει το μπλα-μπλα επειδη του ριχνει το επιπεδο πχ.

Και για τους περισσοτερους ηταν μια χαρα, ειχε και τα σοβαρα, ειχε και τις βλακιες που παραβλεπαμε η γελαγαμε με αυτες.

Και μας εχετε ζαλισει με τα επιπεδα λες και ηταν ευκολο να εχουμε εδω κατι αποκομενο απο το επιπεδο της τηλεοραση, των εφημεριδων,του δρομου κλπ.

Τι κανατε εσεις για να ανεβασεται το επιπεδο στα υψη που θελετε δηλαδη?

Η ευθηνη ειναι δικια σας και η συμπεριφορα σας απαραδεκτη.

Πεστε ξεκαθαρα, δεν γουσταρουμε να εχουμε ενα forum με κοσμο που να γραφει οπως γραφει ο κοσμος...δεν ξερουμε και πως να ανεβασουμε το επιπεδο, αρα τα παραταμε και μενουμε στα pc να τελειωνουμε.

Respect στον κοσμο που εγραφε εδω επιτελους...εχετε ξεφτυλησει σοβαρα το "επιπεδο" σας με τον τροπο που φερεστε γενικα ,πολοι απο εσας.

ΥΓ.

Το αρκουδακι για καποιους δεν ειναι του καταληλου "επιπεδου", και δεν δειχνει "σεβασμο"...αυτα ειναι πολυ γενικα πραγματα και δεν μετριουντε με το μετρο.

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει που αναφέρεσαι με τον 2ο πληθυντικό.

Αν και νομίζω πως υποψιάζομαι. Είναι επειδή ακόμα δεν ξέρεις. ;)

Το προσπερνώ. :)

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ποιό είναι το θέμα.

Δεν πείραζε κάνενα "χαμηλού επιπέδου" topic επειδή ήταν αυτό που ήταν αλλά επειδή ήταν στο Insomnia.

Νομίζω πως αυτό είναι σαφέστατο.

Το "Respect" πήγαινε στην απόφαση του Hal.

Στα όνειρα και τα σχέδια που είχε όταν οραματίστικε αυτό το forum.

***EDIT

Ακολούθησε και edit το οποίο το είδα μετά.

Λυπάμαι πολύ αν το αρκουδάκι μου σου προκαλεί δυσφορία ή το ερμηνεύεις με τρόπο που σε κάνει να νιώθεις άσχημα.

Από μόνο του αυτό δείχνει πόσο υποκειμενικά μπορούν να είναι όλα.

Όλοι είμαστε αφημένοι, λοιπόν, στον υποκειμενισμό των άλλων.

Δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά παρα μόνο να τα σεβαστούμε και έπειτα ή τα ασπαζόμαστε ή τα απορρίπτουμε.

Και σου ξαναλέω... Be patient.

Μη γίνεσαι επιθετικός σε παρακαλώ. :)

Δημοσ.

Οκ, να σεβαστουμε το ονειρο του Hal για ενα τεχνολογικο καθαρα forum.

Αν και λαθος για εμενα, ειναι επιλογη του.

Αστε στην ακρη τα επιπεδα...το οτι δεν προσεχαμε, το οτι φταιμε που χαλασαμε κατι και αλλες δικαιολογιες...

Το μονο που μπορουσαμε να κανουμε δηλαδη, ετσι οπως το θετεις ,για να υπηρετησουμε σωστα το μπλα-μπλα και το ονειρο του Hal μαζι, ειναι....

Να μην γραφουμε στο μπλα-μπλα ωστε να μεγαλωνει και του χαλαμε το ονειρο...

Να γραφουμε λιγα και υψηλου επιπεδου για να μην τον χαλαμε πολυ...

Η να τσακωνομαστε ωστε να βρει αφορμη να το κλεισει για να κανει το ονειρο του πραγματικοτιτα.

ΥΓ.

Εμενα προσωπικα το αρκουδακι μου αρεσει ...αλλα και αν δεν μου αρεσε καπως θα εκανα υπομονη και δεν θα μιλαγα για επιπεδα και τετοια.

Δημοσ.

Ειχα ετοιμασει ενα πολυ μεγαλο κειμενακι που θα δημοσιευα και θα εστελνα και με e-mail στον HAL αλλα τελευταια στιγμη το μετανιωσα και το εσβυσα... Παντως νιωθω την αναγκη να κανω μια παρατηρηση:

Ολοι μιλανε για επιπεδο... Χαμηλο επιπεδο... Εγω πολυ απλα δεν μπορω να καταλαβω, πού ειναι το προβλημα??? Αν οι χρηστες δεν εχουν προβλημα να βριζονται μεταξυ τους γιατι θα επρεπε να το εχει ο HAL???

Και σε τελευταια αναλυση, να ξεκαθαρισουμε και κατι αλλο: Τι ειναι τελικα το insomnia-forum και σε ποιους απευθυνεται? Αν τελικα το θελουν ενα κλειστο club για tech-freaks που ολη μερα το μονο που κανουν ειναι να testαρουν Beta εκδοσεις προγραμματων (ο,τι προγραμμα να'ναι...) και να χαιρονται επειδη με την καινουργια ψυκτρα των 3.846 Ευρω καταφεραν να μειωσουν κατα 0,0000000001 βαθμο κελσιου για 3 nanosecond τη θερμοκρασια του επεξεργαστη τους, overclockαροντας τον για 0,1Hz ακομα τοτε να ξερουν πως ο αριθμος των ενεργων χρηστων θα μειωνεται και (προσωπικη εκτιμηση) δεν νομιζω πως σε λιγο καιρο θα παραμεινουν περισσοτεροι απο 100, οποτε μπορουν να μεταφερουν την insomnia στον pathfinder...

Και οσον αφορα στα "αχρηστα topics" για καντε μια βολτα στα υπολοιπα sections (που παρεπιπτοντως, αν και εχει και απο αλλους σχολιαστει, δεν μπορω να καταλαβω, γιατι ειναι τοσα πολλα???) να δειτε... Στο Hardware για παραδειγμα που παρακολουθω συχνοτερα απο τα υπολοιπα, οι ιδιες ερωτησεις επαναλαμβανονται καθε εβδομαδα... Δειτε μονο ποσες φορες τους τελευταιους 2 μηνες επαναλαμβανεται η ερωτηση "τι οθονη να παρω?" Δεν υποστηριζω πως κατι τετοιο ειναι κακο... Τουναντιον! Δεν ειναι δυνατον καποιος που παει να αγορασει hardware τωρα να ακουσει τη γνωμη που διατυπωθηκε 3 μηνες πριν... Παραμενουν ομως αχρηστα topics που καταλαμβανουν χωρο...

Και για να αφησουμε τα αχρηστα, ας παμε σε κατι πιο ανθρωπινο: Πριν μια εβδομαδα πηραμε τα αποτελεσματα των Πανελληνιων και εγω προσωπικα θελω (οπως και περισυ) να τα μοιραστω με τα παιδια εδω μεσα, να συζητησουμε για τα θεματα, τι σχολες θελουμε να δηλωσουμε και ποιες ειναι οι εκτιμησεις μας για τις βασεις... Το θεωρειτε αχρηστο???

Εγω πολυ απλα θελω να προτεινω την επαναφορα του ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ οπως ηταν πριν... Αν οι moderators δουν πως ενα topic παρεκτρεπεται και πραγματικα απαταλαει αχρηστο χωρο μπορουν οχι απλα να το κλειδωσουν αλλα να το διαγραψουν ολοκληρωτικα!

ΥΓ: Το topic για τους βαθμους θα το ανοιξω εδω... Αν οι moderators θεουν να το σβυσουν μπορουν να το κανουν...

Δημοσ.

Δεν έχει σημασιά τι θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει αλλά τι θα κάνουμε από εδώ και στο εξής. Δε συμφωνείς; :)

Για να γυρίσει το Μπλα Μπλα όπως το ξέραμε, ξεχάστε το.

Και ξαναλέω, πως όλα είναι υποκειμενικά. Ακόμα και το θέμα του επιπέδου. :)

Δημοσ.

Μη γίνεσαι επιθετικός σε παρακαλώ. :)

Δεν μου ζηταγες καλυτερα να μαθω να γραφω με τελεια ορθογραφια?

Πιο ευκολο θα ηταν... μου βγαινει αυτο και δεν μπορω να το κοψω, αλλα δεν θελω ουσιαστικα να σου χαλασω την μερα, και δεν απευθηνομαι και κυριος σε εσενα...

Για να καταλαβεις ισως πως νιωθουμε, πως θα σου φαινοταν αν πει ο HAL αυριο οτι ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ οι υπογραφες γιατι ειχε πεσει πολυ το επιπεδο τελευταια και χαλαγε το forum?

-Να λενε οτι σας ειχαμε προηδοποιησει με την απαγορευση των εικονων, αλλα δεν προσεξατε...

-Δεν σεβαστηκατε το insomnia με τις υπογραφες σας.

-Οι υπογραφες προκαλουνε τσακομους και πρεπει να φυγουν...

-Δεν μας νοιαζει που υπαρχει επιλογη να μην τις βλεπεις...εγω ειμαι μελος του insomnia και με χαρακτηριζει η γενικη εικονα...

Και αλλα τοσα απαραδεκτα που εχουμε ακουσει...δεν θα σου εμπαινε η μυγα ? δεν θα αντιδρουσες?

Δημοσ.

Τα κακεντρεχή σχόλια που κάνετε πολλοί φανερώνουν μια άγνοια της κατάστασης αλλά και καθόλου προσπάθεια να καταλάβετε το πρόβλημα και τους λόγους που έγινε η συγκεκριμένη ενέργεια. Δε μπορώ να σας το εξηγήσω αναλυτικότερα. Είναι μια απόφαση που όποιος θέλει μπορεί να τη σεβαστεί και αυτό ήταν όλο. 'Οποιος δε θέλει καλό είναι να σταματήσει να προκαλεί. Ποτέ δεν κατηγόρησα όσους συμμετείχαν στο μπλα μπλα ως χαμηλού επιπέδου .'Οποιος έχει τη μύγα ,μυγιάζεται. Σταματήστε να προσπαθείτε να δημιουργήσετε κόντρες και σε αυτό το forum και σεβαστείτε τις αποφάσεις που παίρνονται καθώς και τους κανόνες του site.

Δημοσ.
Τα κακεντρεχή σχόλια που κάνετε πολλοί φανερώνουν μια άγνοια της κατάστασης αλλά και καθόλου προσπάθεια να καταλάβετε το πρόβλημα και τους λόγους που έγινε η συγκεκριμένη ενέργεια. Δε μπορώ να σας το εξηγήσω αναλυτικότερα. Είναι μια απόφαση που όποιος θέλει μπορεί να τη σεβαστεί και αυτό ήταν όλο. 'Οποιος δε θέλει καλό είναι να σταματήσει να προκαλεί. Ποτέ δεν κατηγόρησα όσους συμμετείχαν στο μπλα μπλα ως χαμηλού επιπέδου .'Οποιος έχει τη μύγα ,μυγιάζεται. Σταματήστε να προσπαθείτε να δημιουργήσετε κόντρες και σε αυτό το forum και σεβαστείτε τις αποφάσεις που παίρνονται καθώς και τους κανόνες του site.

Γειά σου Hal9000.

Και μόνο το γεγονός ότι τόσοι πολλοί χρήστες εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους στις αλλαγές, σημαίνει ότι δεν οφείλεται σε κάποια υποκίνηση με σκοπό να διαταράξουν την ησυχία του forum. Δείχνει απλά ότι το ΜπλαΜπλά ήταν μέρος της καθημερινότητάς τους και αδυνατούν να κατανοήσουν ότι δεν θα υπάρχει πια για λόγους "εμπορικότητας" του site. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που δείχνεις να το παραβλέπεις αυτό.

Αυτό ειναι και το τελευταίο σχόλιο μου επί του θέματος μιας και θεωρείτε κάθε εποικοδομητικό σχόλιο ως προσπάθεια δημιουργίας εντασης.

Δημοσ.

Σε όποιον δεν αρέσει η ΓΟΝΙΜΗ κριτική, μπορεί απλά αύριο να κάνει το insomnia κλειστό club για 50 άτομα.

Θυμίζω απλά ότι το internet είναι ελεύθερο για όλα τα άτομα του κόσμου..

Το ανησυχητικό είναι ότι πολλοί μ***κες έχουν εμφανιστεί τώρα τελευταία προσπαθώντας να διαταράξουν τις ισορροπίες του forum, με ανούσια ποστς, υβριστικού περιεχομένου.

Ένα από τα αίτια πιστεύω είναι και το ότι ο κόσμος αντιδρά γιατί δυστυχώς Hal βλέπει ότι δεν το σέβεσαι, αλλά τον μεταχειρίζεσαι ιδιαίτερα άκομψα.

Το site είναι δικό σου, και όλοι λένε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ.

Μη σταματήσεις να σέβεσαι τον κόσμο που έκανε το insomnia, INSOMNIA......

Μην προσβάλλεις τον κόσμο που έλεγε σε φίλους και γνωστούς χρόνια τώρα.... "Ξέρω ένα καλό site, μπες να δεις"

Δημοσ.

Anarmostos:

Μην προσβάλλεις τον κόσμο που έλεγε σε φίλους και γνωστούς χρόνια τώρα.... "Ξέρω ένα καλό site, μπες να δεις"

Κάπως έτσι το έμαθα και εγώ το insomnia... :D :cry:

Δημοσ.

Γιατί πιστεύεις ότι χωρίς το Μπλα-μπλα η Insomnia δε θα είναι "ένα καλό site" γιά να το προτείνει κάποιος σε ένα γνωστό του;

Ίσα-ίσα που σε κάποιον που θα του πρότειναν την Insomnia, πολλά από τα θέματα που υπήρχαν εκεί, μάλλον κακή εντύπωση θα έκαναν (να μην αρχίσω να παραθέτω τίτλους τώρα... :wink: ).

Δε λέω, κι εγώ έμπαινα πολλές φορές τη μέρα στο Μπλα-μπλα και είχα κάνει πολλά posts εκεί, αλλά δε θα σκάσω κιόλας που έκλεισε.

Δημοσ.

Παιδια το θεμα εχει ληξει και το μπλα μπλα ηδη λειτουργει σε αλλο site.

Δεν υπαρχει λοιπον λογος για αλλες αντιπαραθεσεις.

Αναμασαμε τα ιδια πραγματα συνεχεια.

Δημοσ.

Lyman_Zerga λες ότι καταργείται για λόγους εμπορικότητας όταν οι άλλοι διαφωνούντες μιλάνε για μεταφορά στο pathfinder, κλειστό club και 100 ενεργούς χρήστες. Εγώ σε αυτές τις "κριτικές" αντιδρώ. Η γενίκευση των λεγομένων μου και η παρουσίαση μου ως εγωιστή με αδικεί πιστεύω. Απλά δε περιμένω να δω 30 replies που να με επιβεβαιώνουν όσο πιο εύκολο είναι να δω 50 replies του στυλ "Φέρτε πίσω το μπλα μπλα", "Απαιτώ το μπλα μπλα", "Κουζουλαθήκατε? " κ.ο.κ

Κάθε αλλαγή που γίνεται στο site τυχαίνει πάντα αντιδράσεων και σας θυμίζω την αλλαγή από ubb classic σε ubb threads όπως και η δημιουργία νέων forums.

Για το θέμα του αν σέβομαι τους χρήστες δε πιστεύω να τίθεται θέμα. Ο κύριος λόγος που έγινε η κατήργηση του μπλα μπλα ήταν αυτός. Το αν κάποιοι ήταν ικανοποιημένοι με την υπάρχουσα κατάσταση ,δε σημαίνει ότι ήταν και η σωστή κατάσταση.

Δε θέλω να δώσω συνέχεια στο θέμα. Οι απόψεις μου έγιναν κατανοητές. Το να συζητάμε περισσότερο το θέμα δεν οδηγεί πουθενά. Για περισσότερες διευκρινήσεις ,στείλτε μου pm

Δημοσ.

Ηal, δυστιχος δεν γινεσαι κατανοητος απο εμενα τουλαχιστον...

Θα σε παρακαλουσα, μολις βρεις χρονο και ηρεμησει η κατασταση, γραψε ενα μεγαλο post που να εξηγεις αναλυτηκα τον λογο που εκλεισε το Μπλα-μπλα.

Δωσε και κανενα παραδειγμα, απαντησε και σε καποιες σοβαρες αποψεις που εχουν ακουστει μπας καταλαβουμε τους λογους σου.

Μπορεις να το αφησεις ετσι βεβαια, αλλα αφου εχεις σεβασμο οπως λες προς τους χρηστες που χρονια εγραφαν στο insomnia, δωσε αυτην την ολοκληρωμενη εξηγηση.

Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...