Προς το περιεχόμενο

Συμφωνούμε με την κατάργηση του Μπλα-Μπλα, ή όχι;

The_Seeker

Θέλουμε πίσω το Μπλα-Μπλα, ή όχι;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Θέλουμε πίσω το Μπλα-Μπλα, ή όχι;

• Ναι, ας μείνει όπως ήταν πριν
    • Ναι, αλλά με αυστηρότερο moderation
    • Όχι, είμαι αντίθετος/η

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kati provlimatika anhlika san esena odhghsan sto kleisimo tou mpla mpla...

8) :lol: :twisted:

Ελπιζω να το λες για πλακα, η σε μια προσπαθεια (ματαια κατ εμενα) να καταλαβει τι κανει και να σταματισει...

Δεν μπορουν τετοιες ,χωρις προσχηματα συμπεριφορες, να κλεισουν ενα forum με τιποτα.

Ειναι ντροπη μονο να το λεμε γιατι τους δινουμε αξια ετσι.

Μπορουσαμε να μην τους διναμε σημασια, μεχρι να βαρεθουν...θα ηταν η καλυτερη απαντηση σε αυτους, και η καλυτερη εξασκηση σε εμας για να αντιμετωπιζουμε με τον καταληλο τροπο τετοια πραγματα.

Και αν δεν γινοταν αυτο, ας ειχαμε καλυτερο ελενχο...εν αναγκη ας δινανε το δικαιωμα σε 10-15 users που πανε να σπασουν recor στα posts να κανουν edit τετοιες σαχλαμαρες.

Και δουλεια θα ειχαν να μην γραφουν τοσο, και θα εντωπιζονταν τα κρουσματα σε ελαχιστο χρονο.

Δημοσ.

kalhspera, giati gurisa? den ka0omouna sto nish? eixe kai ligoterh zesth! to mpla mpla giati kleido0hke? kai 0a to kleisoune teleiws too? not good....

kalo kalokairi!

edit: molis ekana malakia kai psifisa kata, dyslektiko blepeis, na mhnei enow! :!:

Δημοσ.

Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που είπαν τόσο άσχημα λόγια για τα ανάλαφρα θέματα του ΜπλαΜπλά (π.χ. βάψιμο μαλιών).Να μας συγχωρείτε που στο ΜπλάΜπλά λέγαμε για πράγματα χαλαρωτικά και ενημερωτικά. Σας ζητούμε συγνώμη που δεν ασχολούμαστε σαν φανατικοί με το Hyperthreading του P4 και τι δήλωσε η ξαδέρφη της θειάς του Moore. Να χαίρεστε το επίπεδό σας.

Στο θέμα μας, είμαι φυσικά κατά του ότι έκλεισε το ΜπλάΜπλά, αλλά δεν ήταν δικό μου για να αποφασίσω και δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Έχω την εντύπωση ότι είναι ένα μεσοπρόθεσμο λάθος για το forum αλλά αυτό δεν έιναι δική μου δουλειά και ούτε δική μου έγνοια.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που είπαν τόσο άσχημα λόγια για τα ανάλαφρα θέματα του ΜπλαΜπλά (π.χ. βάψιμο μαλιών).Να μας συγχωρείτε που στο ΜπλάΜπλά λέγαμε για πράγματα χαλαρωτικά και ενημερωτικά. Σας ζητούμε συγνώμη που δεν ασχολούμαστε σαν φανατικοί με το Hyperthreading του P4 και τι δήλωσε η ξαδέρφη της θειάς του Moore. Να χαίρεστε το επίπεδό σας.

Στο θέμα μας' date=' είμαι φυσικά κατά του ότι έκλεισε το ΜπλάΜπλά, αλλά δεν ήταν δικό μου για να αποφασίσω και δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Έχω την εντύπωση ότι είναι ένα μεσοπρόθεσμο λάθος για το forum αλλά αυτό δεν έιναι δική μου δουλειά και ούτε δική μου έγνοια.

Ευχαριστώ.[/quote']

Σε απολυτη συμφωνια με τα παραπανω, να προσθεσω οτι το ΜΜ ηταν απλα μια αναλαφρη κουβεντα που κανουμε με φιλους οταν βγουμε για καφε. Και σε τετοιες κουβεντες του καφε οτι μλκια θες θα την ακουσεις, ειτε ειναι για εκδικηση γειτονα, ειτε για βαψιμο μαλλιων κλπ.

Τωρα αν ολοι εσεις οι κατα, μαζευεστε για καφε και κανετε αναλυση στο τελευταιο βιβλιο του Κουντερα, η στην επιδραση της γαλαξιακης ακτινοβολιας στη σαυρα της Μαδαγασκαρης, τοτε παω πασο.

Στην τελικη, αν ολοι μας νομιζαμε οτι ενα θεμα ας πουμε με το βαψιμο μαλλιων, ειναι ηλιθιο, πολυ απλα δεν θα απανταγαμε, αλλα απο τη στιγμη που καποιοι απαντουν σημαινει οτι εστω και για λιγους αυτο το θεμα εχει καποια αξια ακομη και αν εμεις το θεωρουμε χαζο.

Οπως βλεπετε και απο το προφιλ μου, εχω αρκετο καιρο εδω μεσα, αλλα λιγα μηνυματα σε σχεση με αλλους, αρα δεν απαντουσα σε καθε θεμα που ανοιγοταν στο ΜΜ. Ηταν ομως μια πολυ ευχαριστη νοτα, καθε απογευμα που γυρνουσα σπιτι, να χαζολογαω μια ωριτσα στο ΜΜ για να ξελαμπικαρω λιγο απο τη δουλεια.

Ας περιμενουμε να δουμε τι μας επιφυλλασει το μελλον.

Δημοσ.

Το κακο ειναι οτι μερικοι χρησιμοποιουσαν το μπλα μπλα για να λυνουν προσωπικες διαφορες και να τσακωνονται με αποτελεσμα να γινεται μπαχαλο και να σου χαλαει η οποια καλη διαθεση ειχες μπαινοντας.

Ετσι νομιζω.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ θα είχα πάρει φωτιά και θα ήμουν άστεγος εαν δεν υπήρχε το μπλα μπλα και η πολυτιμή βοήθεια των παιδιών εκεί με τις ηλεκτρολογικές τους γνώσεις:

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=348800

:P

Δημοσ.

Paidia ti einai pali auto!!!!

NA metaferthei to mpla-mpla se allon server xsana register kai m@@@es An einai na to valoun na mpei kanonika mesa sto insomnia opws itan prin. Pisteuw oti mpla mpla travouse poli kosmo

Δημοσ.

diladi re si spy, an ipirxe to mplampla se allo server, alla me ta gnosta atoma kai themata, den ta pigenes logo tou oti tha eprepe na kaneis pali register?

skepsou kai to allo.

tha einai diaforetikos server kai ara, diaforetikos-diaforetikoi admin (paizei na einai kai perissoteroi apo enas) kai perissoteroi mods.

Episis tha einai kai katigoriopoiimeno....

tora an esi bariesai na kaneis register, tote asto..... den trexei tipota...

iparxoun kai alla "tupou mplampla" apo diafora meli tou insomnia (meli pou exoun figei apo edo gia ton alpha-beta logo)

Δημοσ.

Egw vlepw ta pososta psifismatos. Fwni laou orgi theou.

Diladi na kanoume kai alli dimoskopisi an theloume na paraminei sto Insomnia to mpla-mpla i na paei se allon server? Nomizw oti autoi pou psifisan 48% kai 35% den enoousan na paei se allo server alla na meinei opws itan palia.

Δημοσ.

Το Μπλα Μπλα δεν γυρνάει πίσω. Ας προσέχαμε για να είχαμε!

Έτσι πάνε αυτά. Όταν κάτι δεν το σέβεσαι, το χάνεις. Είναι νόμος.

Αν εσένα σε χαλάει να πάει σε άλλον server, πολύ απλά μην γραφτείς.

Respect!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...