Προς το περιεχόμενο

Συμφωνούμε με την κατάργηση του Μπλα-Μπλα, ή όχι;

The_Seeker

Θέλουμε πίσω το Μπλα-Μπλα, ή όχι;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Θέλουμε πίσω το Μπλα-Μπλα, ή όχι;

• Ναι, ας μείνει όπως ήταν πριν
    • Ναι, αλλά με αυστηρότερο moderation
    • Όχι, είμαι αντίθετος/η

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

na meinei opos htan giati den thelw na trexw se alla forums gia na milisw me agnwstous gia alla themataparola ayta epeidh to insomnia einai tou HAL kai gousto tou kai kampoilliki tou na to thelei etsi

an mporei na metaferei to blabla se ena allo forum me titlo kolokithomnia h opos allios thelei kai na mporoun ta idia melh xwris neo registration na postaroun ekei

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμενα προσωπικα δεν με χαλαει που εφυγε το Μπλα Μπλα, ετσι κι αλλιως δεν ηταν αυτο, ο λογος που μπαινω στο Insomnia.

Και οταν υπηρχε παλι δεν με χαλαγε γιατι αν δεν ηθελα δεν εμπαινα.

Ομως για τους mods και Hall ηταν σιγουρα ενας πονοκεφαλος με το οτι γινοταν εκει μεσα και σιγουρα χαλαγε την συνολικη εικονα του Insomnia!!

Kι εγω στην θεση του Hall θα το εκλεινα και θα ησυχαζα γιατι η κατασταση ηταν εκτος ελεγχου.

Σιγουρα υπαρχουν και αλλα φορουμ που οι χρηστες να ασχολουνται με το πως να εκδικηθουν τον γειτονα τους!!

Γιατι τα θεματα ειχαν 80-90% αυτο το επιπεδο,χωρια τους τσακωμους.

Τωρα για ενα 10-20% σοβαρες συζητησεις δεν νομιζω να αξιζε τον κοπο να υπαρχει.

Ειπα κι εγω την γνωμη μου.

Δημοσ.

Μπραβο ...Ναι ας πουμε και ενα μπραβο στους Mods για την διεξαγωγη αυτης της ψηφοφοριας............Για να ευλογησω και λιγο τα γενια μου ....Ειχα προτεινει τετοιου ειδους ψηφοφοριες στο topic ....."Προτασεις για ενα καλυτερο forum......'

Οσο για το Μπλα Μπλα πιστευω οτι ειναι χρησιμο να υπαρχει για να καλυπτει τα κενα ολοων των υπολοιπων forum.

Δημοσ.

νομίζω οτι το παιδί που άνοιξε την ψηφοφορία δεν ήταν Mod....

Απο κει και πέρα αν και δεν είχα πρόβλημα με την κατάργηση του Μπλα Μπλα, σήμερα είδα στα περίπτερα αυτό . Ήξερα οτι θα έμπαινα εδώ και οι γνώστες του χώρου θα μου έδιναν ότι πληροφορία ήθελα. Τώρα;

Δημοσ.

ox... eida to mpla mpla i mou fanike????

locked omos e? :(

krima...

esto.. as yparxei gia na mporoume na broume xrisima pragmata pou eipothikan mexri tora... :(

krima re paidia...

den mporoume na profylaksoume mia katigoria?

Δημοσ.

Dystyxos to mpla-mpla eixe xefygei,themata opos "ti xroma na kano ta mallia mou"","zantolastixa kai pitsilothres","pou na valo skoulariki"ktl erixnan poly to epipedo,syn tou oti eixe dhmiourgithei ena koino pou ebaine mesa mono gia tetoiou eidous themata,ase pia tous ateleiotous kaygades kai ta "ti milas re asxete,ksereis poios eimai ego"

Δημοσ.

Exeis dikio LL_NEO,ksexasa na anafero kai ta thrylika themata sxetika me eponymous,"eklase shmera h Anna Vish,kai an nai poses fores,mas endiaferei olous,ematha epishs oti tsakothike me thn kamariera ths kai einai xalia"

Δημοσ.
Μπραβο ...Ναι ας πουμε και ενα μπραβο στους Mods για την διεξαγωγη αυτης της ψηφοφοριας...

Δεν είμαι mod! :) Αλλά μακάρι να είχε φτιάξει ένας mod (κατά προτίμηση ο hal) την ψηφοφορία... I rest my case... 8)

Δημοσ.

@dim_b όπως είπα πλάκα κάνω. Τώρα σε ποιο σημείο ακριβώς αστειευόμουν....... και σιγά μη σας ενημερώσω. Φωτό θα ανεβάσω απλώς μόλις τελεστεί το έγκλημα ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
ade barba hal vale to mpla mpla ade na doume aspri mera kai ase tis filologies tsolia mou tzogia mou pasa mou ade giati egine edo mesa mpla mpla den to vlepis barba hal

Kai pou na arhiseis na parageis kai spermatozwaria...

Kati provlimatika anhlika san esena odhghsan sto kleisimo tou mpla mpla...

8) :lol: :twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...