Προς το περιεχόμενο

Vigor router 2710ne google play store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα ένα android κινητό και έχω το vigor router 2710ne. Ενώ το κινητό συνδέεται κανονικά και με τον explorer κάνω πλοήγηση στο ιντερνετ, δεν μπορώ να κατεβάσω apps από το market. Δοκίμασα σε άλλο router και κατεβάζει κανονικά. Σε επικοινωνία με την google μου ζητήθηκε ελέγξω ότι το ρούτερ δεν μπλοκάρει τις πόρτες που χρειάζεται το google play store δλδ TCP and UDP 5228. Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα το δω αυτό στο ρούτερ? Έψαξα στο εγχειρίδιο αλλά δεν έχω καταφέρει να το βρω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Dns βάλε στο router σου ή κάποιο προγραμματάκι στο κινητό για να τους ορίσεις απο εκεί. Οι πόρτες δεν παίζουν ρόλο. Το ίδιο πρόβλημα είχα με gingerbread, μετά απο αλλαγή rom δεν είχα θέμα.

Δημοσ.

Sarandis σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Ήταν όντως θέμα DNS. Όχι απλά να το ενεργοποιήσεις αλλά θέμα του firmware σχετικά με το DNS. Έστειλα και στην Draytek και μου απάντησαν ότι είχαν ένα πρόβλημα με το DNS και το google store. Οπότε μου έστειλαν ένα beta firmware το οποίο επιλύει το πρόβλημα.

Δημοσ.

ενημερωτικα με αυτο εχει αναφερθει ξανα αυτο το προβλημα αλλα για το 2700vg .η λυση λογικα πρεπει να ηταν η ιδια γιατι δεν θυμαμαι παρολο που το σε καποιο θεμα εγινε παλι αναφορα για αυτο.τωρα για το Port το να το εκανες ενα Port forward ειναι το πιο ευκολο αλλα οσο θυμαμαι δεν το λυνει καν το θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...