Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Με το driver sweeper αφαιρείς ότι έχει σχέση με nvidia αφού πρώτα τους απεγκαταστήσεις κανονικά από τον πίνακα ελέγχου.

2. Λογικά παίρνει. Απ ότι ξέρω, αν είναι και G0 revision (θα το δεις από το cpu-z) παίρνει αρκετά. Η μητρική σου δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει όμως. Αν αποφασίσεις να ασχοληθείς, δεν είναι δύσκολο.

3. Γίνεται να πάρεις image αλλά δεν σου το προτεινω. Καλύτερα καθαρή εγκατάσταση.

Δημοσ.

Πριν λίγη ώρα πήρα στα χέρια μου τη νέα κάρτα (hd 7870) και την εγκατέστησα στο μηχάνημα, ευτυχώς χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα... Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα για να την τεστάρει ?

Δημοσ.

ποιο παιχνιδι εχεις μεσα τωρα ?

οποιο και να εχεις βαλτα ολα στο full και παιξε...

α!! το ξεχασα καλοριζικη και κοιτα να την ευχαριστηθεις οσο παει.....

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή είμαι από φορμάτ δεν έχω ακόμα μέσα τίποτα. Θα βάλω όμως... Κανένα πρόγραμμα που να κάνει benchmark υπάρχει;

Δημοσ.

Θέλω να δοκιμάσω ώστε να δω τί γίνεται με την τροφοδοσία, αν δηλαδή επαρκεί το τροφοδοτικό σε απαιτητικά παιχνίδια..

Δημοσ.

Δοκίμασα skyrim... Την αναγνώρισε αυτόματα και έβαλε την ανάλυση 1680χ1050.. Τρία λεπτά που το έπαιξα πήγαινε νερό...

• Like 1
Δημοσ.

Επανέρχομαι ξανά με ερώτηση. Εγκατέστησα το fraps για να δω τί παίζει με τη νέα κάρτα. Μου έκανε εντύπωση οτι αυτό "τερματίζει στα 60"... Είτε παίζει σε 1680χ1050 είτε σε χαμηλότερη ανάλυση... Είναι normal αυτό;

Δημοσ.

Συνεχίζοντας το "σκάλισμα" στον υπολογιστή για τον ανανεώσω σε όλους τους τομείς, έπεσα επάνω στο πρόγραμμα driver scanner 2013. Κάνοντας έναν έλεγχο στο μηχάνημα είδα τα εξής:

http://www.imghost.gr/images/39991695101578326583.jpg

http://www.imghost.gr/images/52746954764888365773.jpg

Είναι φυσιολογικό να είναι οι συγκεκριμένοι drivers τόσο παλιοί; Αν όχι, πώς μπορώ να τους ενημερώσω;

Δημοσ.

Απ ότι φαίνεται, δεν αφαίρεσες σωστά τους drivers της προηγούμενης κάρτας. Ποια διαδικασία ακολούθησες? Γενικά μην χρησιμοποιείς τέτοια προγράμματα, μπες στο site του κατασκευαστή της μητρικής και δες. Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...