Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είμαι άσχετος με την νέα τεχνολογία των σκληρών, η μητρική μου θα έχει πρόβλημα με τον ssd?

Θα δώ κάποια διαφορά με τον ssd?

Δημοσ.

Δε θα εχεις προβλημα.. Καλες οι επιλογες του δεινοσαυρου. Στα παιχνιδια δε θα δεις εξοφθαλμη βελτιωση (εκτος απ'το χρονο που φορτωνουν), αλλα αν περασεις τα windows στον ssd το ολο συστημα θα τρεχει πιο γρηγορα, καθως κ ο υπολογιστης θα ανοιγει και θα ανταποκρινεται ταχυτερα.

Δημοσ.

Με αγορά από το Πλαίσιο, μέχρι 150 ευρώ ποιον δίσκο ssd προτείνετε;

Αν προσθέσω έναν επιπλέον σκληρό δίσκο -ssd- (+ τη νέα κάρτα γραφικών) πρέπει να ανεβάσω το τροφοδοτικό;

Δημοσ.

Εγώ πάλι αυτόν:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives-%28SSD%29/OCZ-Agility-3-Series-120GB-SSD-2-5-Sata-6Gb-s-AGT3-25SAT3-120G-AGT3-25SAT3-120G.htm

Και θα εξηγήσω το σκεπτικό μου. Όπως και να το δει κάποιος η επιλογή του Dino είναι καλύτερο VFM. Αλλά επειδή οι SSDs θα πέσουν, και θα πέσουν δραματικά αντικαθιστώντας σταδιακά πλήρως τους μηχανικούς, καλό είναι να ξοδεύουμε όσο το δυνατόν λιγότερα αυτήν την περίοδο γιατί θα δεις μετά από 2-3 μήνες τον ίδιο δίσκο στα μισά χρήματα ή έναν 500αρη στα 150 ευρώ. 120GB είναι υπεραρκετά να βάλεις πάνω λειτουργικό, όλα τα APPs σου και 1-2 games αν γουστάρεις (ειδικά αν παίζεις Football Manager).

Επαναλαμβάνω, με κριτήρια το VFM/επιδόσεις ο 330 δείχνει καλύτερος.

Δημοσ.

επαναλαμβάνω

οι OCZ είναι από τους καλύτερους SSD αλλά συχνά παρουσιάζουν προβλήματα και χαλάνε, αν δεν σου χαλάσει σε 2 χρόνια πραγματικά θα είναι να απορείς.

πηγή: Game Forums, RPG-Club (Lineage 2 Russian-International Game Network)

λίγη προσοχή!

Δημοσ.

@Dino... ρε *μπιπ*. Έτρωγα ένα μπισκότο την ώρα που το διάβασα και πήγα να πνιγώ. Πως τα πετάς έτσι... :)

@ Latency, παλιά αυτά. Επί εποχής VERTEX (1). Όταν ακόμα οι SSD ήταν νέα τεχνολογία και η Intel είχε κάνει το όνομα της αξιοπιστίας. Πλέον όλοι οι Controllers είναι καλοί και τα FWs up to date συνεχώς. Στην καινούρια σειρά η OCZ 5 χρόνια εγγύηση δίνει.

Δημοσ.

Kαι τα υπόλοιπα που γράφεις κατά καιρούς από κει τα αντλείς? Για να ξέρουμε ποιός είναι ο υπεύθυνος δλδ, όχι τίποτα άλλο.

αφού θεωρείς αναξιόπιστο ολόκληρο το Community τους, τότε δεν θα μπω στον κόπο να απαντήσω

απλά πες μου, ποιος θα σου πει για κάτι αν κάνει η όχι, αυτός που το έχει ζήσει ή αυτός που μαθαίνει από Google

(σε βλέπω κατά καιρούς να προτείνεις στον κόσμο 'low-price' υλικά, πραγματικά πες μου, έχεις ορέξεις-καύλες? γιατί την μια σε βλέπω να λες ότι δεν μετράνε μόνο τα "GHz/Μέγεθος, μετράνε και άλλα όπως η αρχιτεκτονική" και συμφωνώ, και την άλλη λες άλλα ... )

αποφάσισε φίλος που μου το παίζεις ιστορία εδώ μέσα

ΥΓ: topic starter, με αυτόν τον δίσκο υπάρχουν αρκετά παράπονα από Gamers, είναι αρκετοί αυτοί που παραπονιούνται ότι τους χάλασε μετά από 1 με 2 χρόνια, θα σου πρότεινα Samsung/Intel

(τουλάχιστον μέχρι και το τελευταίο μοντέλο, για το καινούργιο θα δείξει...)

Δημοσ.
οι OCZ είναι από τους καλύτερους SSD αλλά συχνά παρουσιάζουν προβλήματα και χαλάνε, αν δεν σου χαλάσει σε 2 χρόνια πραγματικά θα είναι να απορείς.

Δε μπορεί, κάνεις πλάκα τώρα.... Το μετέφερες εδώ για να γελάσουμε....

Δημοσ.

Επανέρχομαι με νέες ερωτήσεις...

1. Αύριο μάλλον παίρνω στα χέρια μου τη νέα καρτούλα -ΗD 7870 ghz-. Θεωρείτε ότι θα με δυσκολέψει η μετάβαση από nvidia σε ati? Υπάρχει κανένας οδηγός για το πως πρέπει να απεγκαταστήσω τους παλιούς και να εγκαταστήσω τους νέους drivers..;

2. O επεξεργαστής μου q6600 παίρνει oc; Αν ναι, αξίζει τον κόπο; Είναι εύκολο για κάποιον που δεν έχει εμπειρία να το τολμήσει;

3. Προτίθεμαι την επόμενη εβδομάδα να πάρω τον ssd δίσκο που ανέφερα πιο πάνω για να μπουν εκεί τα windows. Να υποθέσω ότι πάμε για καινούρια εγκατάσταση του λειτουργικού ; Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω την εγκατάσταση από τον παλιό στο νέο δίσκο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...