Προς το περιεχόμενο

OpenShot 1.4.3

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αυτό το video:

το έφτιαξα εχθές με το openshot, την πρώτη μου απόπειρα για μονταζ από το 2009 και την πρώτη σε linux γενικά (δούλευα premiere 6.5, cs1, cs1.5, cs2 επαγγελματικά από το 2004 έως το 2007 και το 2009).

Θετικά:

• για open source είναι οκ
  • ωραίο και απλό project bin για αρχάριους (αν και δεν είμαι σε ότι αφορά το μονταζ)
  • μου αρέσει που έχει άμεση επικοινωνία με Inkscape για τους τίτλους. Δεν είμαι καλός στο Inkscape, αλλά το Inkscape είναι καλύτερο από την default τιτλέζα του Premiere CS2! Thumbs Up for the open source creative minds
  • ωραίο και απλό export με advanced tab για όλα τα γούστα

Αρνητικά:

• δεν μπορείς να κάνεις ripple delete και να μαζέψεις τον κενό χώρο σε όλα τα timelines... ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
  • προτιμώ τα sequences, ειδικά όταν γίνονται nest το ένα στο άλλο, από ένα και μόνο timeline
  • προτιμώ τα transitions και όλα τα clips να είναι στην ίδια ευθεία, και όχι πάνω κάτω.

Στο openshot λείπουν πολλά ακόμα, αλλά για αρχή είναι υποσχόμενο. Με ένα ripple delete σίγουρα μπορεί να σταθεί πλάι σε ερασιτεχνικά video editors (movie maker).

Δεν έχω δοκιμάσει άλλα του χώρου για να έχω εικόνα. Για τα δικά μου γούστα θέλω κάτι παραπάνω, ίσως να αξίζει να δω το blender.

Για να κάνει κάποιος edit ένα μικρό κλιπάκι όπως αυτό που έφτιαξα εχθές το openshot είναι ιδανικό (αλλά θέλει ένα ripple delete!).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό το video: http://vimeo.com/51168795 το έφτιαξα εχθές με το openshot, την πρώτη μου απόπειρα για μονταζ από το 2009 και την πρώτη σε linux γενικά (δούλευα premiere 6.5, cs1, cs1.5, cs2 επαγγελματικά από το 2004 έως το 2007 και το 2009).

Θετικά:

• για open source είναι οκ
  • ωραίο και απλό project bin για αρχάριους (αν και δεν είμαι σε ότι αφορά το μονταζ)
  • μου αρέσει που έχει άμεση επικοινωνία με Inkscape για τους τίτλους. Δεν είμαι καλός στο Inkscape, αλλά το Inkscape είναι καλύτερο από την default τιτλέζα του Premiere CS2! Thumbs Up for the open source creative minds
  • ωραίο και απλό export με advanced tab για όλα τα γούστα

Αρνητικά:

• δεν μπορείς να κάνεις ripple delete και να μαζέψεις τον κενό χώρο σε όλα τα timelines... ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
  • προτιμώ τα sequences, ειδικά όταν γίνονται nest το ένα στο άλλο, από ένα και μόνο timeline
  • προτιμώ τα transitions και όλα τα clips να είναι στην ίδια ευθεία, και όχι πάνω κάτω.

Στο openshot λείπουν πολλά ακόμα, αλλά για αρχή είναι υποσχόμενο. Με ένα ripple delete σίγουρα μπορεί να σταθεί πλάι σε ερασιτεχνικά video editors (movie maker).

Δεν έχω δοκιμάσει άλλα του χώρου για να έχω εικόνα. Για τα δικά μου γούστα θέλω κάτι παραπάνω, ίσως να αξίζει να δω το blender.

Για να κάνει κάποιος edit ένα μικρό κλιπάκι όπως αυτό που έφτιαξα εχθές το openshot είναι ιδανικό (αλλά θέλει ένα ripple delete!).

Κάνε ένα bug report/feature request.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...