TheELF Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Oι Sentinels ήταν αρκετά τρομακτικοί και την πέρναγαν την αγωνία αλλά όχι οι uberμηχανές που ξέρουμε από το κόμικ (και είχαμε δει για λίγο στο simulation room του last stand) Οι sentinels (mark I) δεν ήταν και φοβεροί,επειδή ήταν πολλοί ήταν επικίνδυνοι. Οι uberμηχανές πρέπει να βγήκαν μέση '80.
qspock Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 To εγχείρημα ηταν εξαιρετικα δυσκολο αλλα -σε γενικες γραμμες- απολυτα πετυχημενο: Το παντρεμα των 2 cast ηταν κατι που ξεραμε πως θα επηρεαζε το σεναριο, κι όταν εχεις να κανεις με σεναριο από comic της marvel σε ταινια συνηθως τα αποτελέσματα είναι τραγικα. Ωστοσο, η ταινια καταφερε μια χαρα και με το παραπανω. Όχι μονο παντρεψε τα 2 καστ, ειχε ένα πειστικο και γεματο σεναριο, εδωσε τη δυνατητα στους ηθοποιούς να παιξουν και να φανουν και, το σημαντικοτερο, διορθωσε μια και καλη και με πολύ ωραιο και πειστικο τροπο τις συνεπειεςτου ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ xmen 3 (last stand).Σε αντιθεση με αλλα reboot που καταστρέψανε franchise (βλεπε star trekτου JJ abrams που εγινε γιατι απλα ετσι γουσταρε ο JJ, ή τα spiderman -made in less time than Sam Raimi - reboots) αυτό το rebootεπιβαλονταν να γινει για να μπορεσει να συνεχισει η απολυτα πετυχημενη σειραταινιων xmen. Οσο για continiuity, αυτο συνεχιζει να τηρείται πιστα, και μαλισταδιορθώνοντας παραλληλα οριστικα και αμετακλητα το ...πισoγκρεμισμα και σεναριακο αδιεξοδο που ειχε προκαλεσει τοxmen 3. Ένα ακρως πετυχημενο Project, που θα συνεχισει με το 2ο (Apocalypse?) και πιθανως και 3ο μερος του (Onslaught??) και τα επακολουθα spinoffs. Ο B.Singer, (ανεξαρτήτως από τα οποια σκανδαλα εχουν προκυψει, και δεν θα επρεπε να επηρεαζουν την κριτικη της ταινιας) ακολουθησε την πετυχημενη συνταγή των 2 πρωτων xmen κι εκανε μια σοβαρη, σκοτεινη και σωστη ταινια, στο υφος που γνωρίσαμε και μας αρεσε εξ αρχης στη μεγαλη οθονη. Τα κωμικα στοιχεια δεν ενοχλησαν όπως σε άλλες παρεμφερείς ταινιες αφου ηταν περιορισμένα και δεν αποτελεσαν κυριο στοχο της ταινιας όπως άλλες που σον και καλα πρεπει να κανουν τον κοσμο να γελασει, μπας και προσελκησουμε και το ασθενες φυλλο... Μια χαρα αρεσε και στο ασθενες φυλο αυτή η ταινια, αφου εχει κατι που δεν εχουν οι περισσοτερες ταινιες της marvel (και του τελευταια πολυδιαφημηζομενου marvel cinematic universe): Εχει ΣΕΝΑΡΙΟ, πλοκη, συναισθημα, θυμιζοντας ταινιες που γυριζονταν πριν αρκετα χρονια και πλεον τις ψάχνουμε με το σταγονομετρο. 10 από μενα.
KilliK Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 En Sabah Nur En Sabah Nur En Sabah Nur En Sabah Nur En Sabah Nur En Sabah Nur En Sabah Nur En Sabah Nur 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 ελπίζω να μην μείνει έτσι πετσί και κόκκαλο...
KilliK Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 ε, μετα απο 5000 χρονια weight lifting, θα στρωσει. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Kαλα η ταινια ηταν πραγματικα φοβερη. Βεβαια θα ηθελα λιιιιγο περισσοτερο δραση απο κανα δυο συγκεκριμενους μεταλλαγμενους (γυναικες βασικα και οχι, δεν εννοω τη Storm, ποτε δεν την πηγαινα ιδιαιτερα ετσι κι αλλιως, αλλα την Kitty και την Blink ) Μπορει καποιος που θυμαται απο τα κομιξ να μου πει τι ειδους δυναμη ειναι αυτη που πηρε η Kitty Pryde και κανει αυτο το time traveling? Ειναι απο τις αγαπημενες μου, αλλα αυτο το κομματι δεν το θυμαμαι, εχω μεινει στο κλασικο phasing.. Eπισης, ο Sunspot δεν υποτιθεται πως ηταν μαυρος και ειχε superhuman strength? Aπεκτησε και flame throwing shit α αλα Magma?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μπορει καποιος που θυμαται απο τα κομιξ να μου πει τι ειδους δυναμη ειναι αυτη που πηρε η Kitty Pryde και κανει αυτο το time traveling? Ειναι απο τις αγαπημενες μου, αλλα αυτο το κομματι δεν το θυμαμαι, εχω μεινει στο κλασικο phasing.. http://marvel.wikia.com/Uncanny_X-Men_Vol_1_141 1
viper2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 ελπίζω να μην μείνει έτσι πετσί και κόκκαλο... ε, μετα απο 5000 χρονια weight lifting, θα στρωσει. δεν εχει ξεκινήσει το bulking ακομα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 By the way, μιας και η ταινία κάνει retcon το Χ-Men: Last Stand: :P 2
qspock Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 By the way, μιας και η ταινία κάνει retcon το Χ-Men: Last Stand: :P Πολύ καλο!!
KilliK Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 αρκει να μην τα κανουν παλι θαλασσα με το X-MEN:APOCALYPSE.
kostool13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δεν έγινε μόνο το Χ-men 3 retcon, όλο το timeline είχε γίνει μπου...λο (με κύρια ευθύνη βέβαια του X-men 3 και του Wolverine Origins) γι'αυτό ουσιαστικά έκαναν συνολικό reset με το DoFP. Μόνο τα γεγονότα first class και DoFP μπορούν να θεωρηθούν 100% canon στο καινούριο timeline. Όσο για το χειρισμό του time-travel και της αλλαγής γεγονότων, όσο λιγότερο το σκέφτεται κανείς τόσο το καλύτερο. Ότι αλλάζει "εξαφανίζεται" στην ψύχρα α-λα-looper, please. Ο Quicksilver είχε μια κορυφαία σκηνή αλλά σαν σχεδιασμός χαρακτήρα είναι μάπα. Όπως παρουσιάζεται τόσο OP και χωρίς drawbacks θα μπορούσε άνετα να σολάρει όλο το marvel universe με εξαίρεση ίσως κανα-δυο epic level psychics όπως o Xavier. Γι'αυτό και κάνει μια guest εμφάνιση μόνο για εξυπηρέτηση του plot και μετά άντε γεια. Τέλος είμαι συγκρατημένος όσον αφορά Apocalypse, 4 horsemen και ενδεχομένως sinister γιατί όλη η σειρά X-Men πάσχει οικτρά στον τομέα της οπτικής απεικόνισης χαρακτήρων. Κατάφεραν να μαμήσουν το επικό καθιερωμένο design των sentinels, και για τα καρναβάλια bishop, blink, warpath κτλ ούτε λόγος.
michael92 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Τρομερή η ταινία. Όσο για τo post credits, απλά επικό hyping
wizzy Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Για να καταλάβω το νόημα της σκηνής μετά τα credits, πρέπει να "μπω βαθιά" στο "σύμπαν" των X-Men; Επειδή δεν "καίγομαι" ιδιαίτερα, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είδαμε σε αυτή τη σκηνή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα