Kasrith Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Ναι και εγώ ξενέρωσα μαυτούς του trailer... Έβλεπα και πριν λίγους μήνες ξανά το X-Men Animated.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Τι, περιμένατε κάτι τέτοιο από Fox; Θα περιμένετε πολύ ακόμα. To πιο κοντινό που θα δείτε τον Hugh Jackman να κόβει Sentinel είναι εδώ:
viper2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Εεεεεε, γκουχουγκουχου λένε οτι γκουχουγκουχου σκάει ο apocalypse στα end credits #plzbereal
kostool13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Μολις γυρισα. Καταρχην να διευκρινίσω ότι μέχρι τώρα η σειρά προτίμησής μου ήταν X-men2>First Class>X-Men1>pile of shit>X-Men3 Πλέον το DoFP παίρνει τη δεύτερη θέση. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θεωρώ καμιά X-Men ταινία κάτι το ιδιαίτερο, οπότε 2nd best σε αυτή τη λίστα δε σημαίνει good enough για κινηματογράφο (για εμένα προσωπικά). Όποιος γούσταρε First Class σίγουρα θα καραγουστάρει DoFP. Εγώ που δεν ενθουσιάστηκα με το First Class είχα ακριβώς τα ίδια προβλήματα και με το DoFP. Συνοπτικά 1) ο Magneto ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα 2) ο james mcavoy αν και συμπαθής δεν κάνει για Professor X (ειδικά όταν ακουμπάει το μηνίγγι, μου έρχεται να αυτομαστιγωθώ) 3) την Jennifer Lawrence τη θεωρώ γενικά υπερτιμημένη ηθοποιό, δυστυχώς για μένα η Mystique ειχε πολύ βασικό ρόλο στο DoFP 4) ο Jackman παίζει τον Wolverine στον αυτόματο πιλότο εδώ και 2-3 ταινίες, είναι απλά λειτουργικός και τίποτα παραπάνω 5) Όλοι οι υπόλοιποι χαρακτήρες έχουν τόσο πρόχειρο design και κακοδουλεμένα special effects που μετά βίας είναι πάνω από επίπεδα smallville. 6) Με εξαίρεση μια ομολογουμένως έξυπνα σχεδιασμένη σκηνή επίδειξης δυνάμεων του Quicksilver, δεν είδα τίποτα άλλο που να με εντυπωσιάσει οπτικά. PS: Πιθανώς να είμαι υπερβολικά αυστηρός, αλλά ακόμα πιο υπερβολικά είναι τα διθυραμβικά reviews που έχω διαβάσει μέχρι τώρα σε διάφορα sites. Κάντε μια βόλτα από rottentomatoes, διαβάστε κάποια critics reviews, και δώστε βάση στο πόσα περιέχουν τη φράση "Director Bryan Singer's" ακολουθούμενη από praise, λες και βλέπουμε κανά σκηνοθετικό αριστούργημα. Λάβετε υπόψη το σκάνδαλο που έσκασε τελευταία για τον συγκεκριμένο και βγάλτε συμπέρασμα για το united critics defense force. TL;DR 7/10 Επεξ/σία 23 Μαΐου 2014 από kostool13
mito1988 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Την είδα και εγω στα Ster σε 3D και εχω να πω τα εξής : Για προσωπικούς λόγους και οχι αντικειμενικά θεωρώ οτι το First Class παραμένει η καλύτερη x-men ταινία μέχρι σημερα. Αυτο που κάνει το DoFP να ξεχωρίζει ειναι το δυνατό σενάριο που συνδυάζει τους "παλιούς " x-men με τους "καινούριους". Ξεχωρίζει βέβαια ο χαρακτήρας του Quicksilver, τον λάτρεψα! Ο φόβος και η ελπίδα ειναι τα δυο αντικρουόμενα συναισθήματα που σε κατακλύζουν απο την αρχή μέχρι το τέλος και αυτή ειναι η επιτυχία της ταινίας. Το 3D αχρείαστο ( όπως συμβαίνει στο 80% των ταινιών) αλλα σε 2-3 σκηνές ειναι εντυπωσιακό. Αυτο που θα ήθελα εγω ειναι περισσότερη δράση στο μέλλον και λιγότερη με τους νέους x-men αλλα γούστα ειναι αυτά ... Μη χάσετε την after credits σκηνή (για την οποία πρέπει να περιμένεις αρκετά αφού περάσουν ΟΛΟΙ οι συντελεστές !)
Speculoos Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μόλις γύρισα από το σινεμά οπότε παραείναι φρέσκο το after effect και για αυτό κλίνω σε πιο θετικη γνώμη για την ταινία. Σίγουρα υπάρχουν plot holes, αρκετοί πρωταγωνιστές είτε παίζουν το ίδιο στο πιο κουρασμένο (ναι Λόγκαν) είτε παραείναι φλατ και άοσμοι (ναι Χανκ, ο Quicksilver που είχε το μισό του μισού του χρόνου σου ήταν πολύ πιο γαμάτος χαρακτήρας) και δεν υπάρχει ούτε το βάθος που θα περίμενες αλλά το κυριότερο υπάρχει μια ανισότητα στα δύο timelines με το dark (οφ τοπικ μοντ: όταν σε μια στιγμή είπανε ότι οι πράξεις τους οδηγούνε σε ενα even darker timeline, θυμήθηκα το community και ένα μικρό δάκρυ κύλησε στο μάγουλο μου σαν και αυτό του Dinklage σε μια σκηνή της ταινίας) να χάνει κατά κράτος σε σημείο που να νομίζεις ότι είναι filler και cgi ξεχαρμάνιασμα και επίσης δεν υπάρχει καλό χτίσιμο σε αρκετούς χαρακτήρες (του Diknlage συμπεριλαμβανομένου). Oι Sentinels ήταν αρκετά τρομακτικοί και την πέρναγαν την αγωνία αλλά όχι οι uberμηχανές που ξέρουμε από το κόμικ (και είχαμε δει για λίγο στο simulation room του last stand) Σαν ποπ κορν πάντως και διασκέδαση ήταν σούπερ, δεν ήταν τόσο γεμάτο όσο οι Avengers, αλλά το φχαριστιέσαι άνετα, τις έχει τις nerdy αναφορές (όπως το hint του Quiksilver για το ότι ο Magneto είναι πατέρας του ή για ελάχιστα κλάσματα ειδαμε τη Wanda νήπιο),χιούμορ και σκηνές που θα μείνουν. Στο χαλαρό 7/10 και όσοι προτιμούσαν το First Class από την αρχική τριλογία θα το εκτιμήσουν πολύ περισσότερο. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ερώτηση: Ο Colossus κάνει τίποτα αυτή τη φορά ή τον έχουν να στέκεται και να γυαλίζει για το CGI πάλι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 αρκετά καλή η ταινία πάντως...
kostool13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ερώτηση: Ο Colossus κάνει τίποτα αυτή τη φορά ή τον έχουν να στέκεται και να γυαλίζει για το CGI πάλι; Ρίχνει μερικές μπουνιές, αλλά το look είναι πάλι άθλιο και ο ηθοποιός κομπάρσος της πλάκας. Πιθανώς να επιλέχθηκε για άλλα ταλέντα... Γενικώς όλοι οι μελλοντικοί χαρακτήρες είναι για γέλια κατά τη γνώμη μου.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 O Colossus είναι ο fav μου από τους X-Men. Κρίμα που έχει τέτοια μεταχείρηση.
mito1988 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Εγω θα ήθελα να δώ περισσότερη Storm ( ειναι η αγαπημένη μου) αλλα απ'οτι είχα διαβάσει λόγω της εγκυμοσύνης δε μπορούσε να γυρίσει πολλές σκηνές δράσης .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Άλλη κομπάρσα εκεί. Δεν την θυμάμαι να κάνει φοβερά πράγματα στις ταινίες, που κανονικά έπρεπε να είναι πολύ power.
Daemonos Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 O Quicksilver είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ,,, OPίλα (οουπίλα) σκέτη!!! 1
salazar1991 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Επειδή δεν έχω δει τα προηγούμενα αλλά έτυχε να δω αυτό μπορεί κάποιος να προτείνει την σωστή σειρά παρακολούθησης των ταινιών?Σωστ'η εννοώ χρονικά
Speculoos Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Επειδή δεν έχω δει τα προηγούμενα αλλά έτυχε να δω αυτό μπορεί κάποιος να προτείνει την σωστή σειρά παρακολούθησης των ταινιών?Σωστ'η εννοώ χρονικά Aν βάλεις και τις δύο ταινίες του Wolverine, τότε έχεις: First Class - Wolverine: Origins - XMEN - X2 - Last Stand - The Wolverine - Days of Future Past Τα "σημαντικά/καλύτερα" είναι το First Class, το X-Men και X2 και το Days of Future Past. Από 'κει κι έπειτα το πρώτο Wolverine είναι κλασικό origin, έχει πιο πολλές λεπτομέρειες για cut scenes που εμφανίζονται κυρίως στο X2 και στο Days of Future Past, το Last Stand μπορείς να το δεις στο fast forward και το The Wolverine μπορείς να το αποφύγεις τελείως. Δύο ερωτήσεις για τους γνωρίζοντες: - Γιατί δεν εξηγήθηκε πως ο Ξαβιέ ξαναβρήκε το σώμα του από το Last Stand; Τότε τον είχε εξαϋλώσει η Jean Grey/Phoenix και απλά στα post credits εμφάνισε τη συνείδησή του στην Μόιρα. - Αφού τον Wolverine δεν τον ψάρεψε ο Stryker αλλά η Mystique σημαίνει ότι αλλάζει το origins; Στο νέο μέλλον δεν θα έχει το adamantium (απίθανο, αν και σε καμιά σκηνή στο νέο μέλλον δε βγάζει τα claws); Σε ποιο σημείο στο νεο (?) παρελθόν το αποκτάει; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα