oneofthem Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 καλούτσικη, δεν θέλω να τη σπάσω και σε κανένα αλλά μου φάνηκε πολύ υπερεκτιμημένη και υπεραισιόδοξη ωραία πιο καθαρή scifi comic σεναριακή ιδέα αντί για σκέτες μπουνιές, πράγμα σημαντικό αλλά και το μόνο καλό της ταινίας, η ιδέα και τπτ παραπέρα αν πάρεις την ίδια ταινία ακριβώς και αντί twentieth century fox και x-men βάλεις μια κινέζικη εταιρεία και ένα κινέζικο comic δεν θα υπήρχε άτομο που να έβαζε 7/10+ στην ταινία όλοι θα έλεγαν για έλλειψη ρυθμού/κλιμάκωσης για τόσο μακρά ταινία, και βέβαια τα εφφέ, τη μουσική και γενικότερα τη σκηνοθεσία σε κάποιες σκηνές που τις έκαναν να μοιάζουν πραγματικά με b παραγωγή (ειδικά για τις σκηνές δράσης στο μέλλον μου φάνηκαν κατώτερες από σκηνές στο agents of shield - όχι πως ο singer φημίζεται σε αυτά αλλά λέμε τώρα) γενικά νομίζω θα έτρωγε θάψιμο σε πολλά σημεία αν δεν υπήρχε όλο το buzz που έχει δημιουργηθεί 1
skiabox Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Εντάξει ταινιάρα. Είναι από τις ταινίες που ξέρεις από πριν ότι θα είναι καλή.
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Θα συμφωνήσω. Θα έλεγα πως είναι η καλύτερη της σειράς X-men, τουλάχιστον.
jokerakias Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ καλή ταινία αλλά στο the last stand ο Xavier δε μας είχε αφήσει χρόνους πως εμφανίζεται στο μέλλον ;
KilliK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 δεν πεθανε στο last stand, μετεφερε την συνειδηση του σε ενα αλλο σωμα. το δειχνει μετα τα credits της ταινιας.
jokerakias Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Σωστός!!Ευχαριστώ... τώρα να μην ξαναρωτήσω πως ξαναβρήκε το "παλιό" του σώμα??
oneofthem Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 το σώμα ήταν ίδιο γιατί ήταν δίδυμος αδελφός σε κώμα ή κάτι τέτοιο νομίζω;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 το σώμα ήταν ίδιο γιατί ήταν δίδυμος αδελφός σε κώμα ή κάτι τέτοιο νομίζω; δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο... 1
oneofthem Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 ε τότε έχω την ίδια απορία με τον jokerakias edit: όχι, νομίζω καλά θυμάμαι, αυτή είναι η εξήγηση που είχανε δώσει, δίδυμος αδελφός brain dead και η moira νοσοκόμα σε αντίθεση με το first class
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Παντως στα comic παιζει διδυμη αδερφη, αλλα οχι αδερφος. Οποτε πλακα πλακα τι γινεται τελικα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 σεναριακή τρύπα, who cares, έφαγε reset με το DOFP 1
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Καλα ναι, σωστο κι αυτο
oneofthem Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Παντως στα comic παιζει διδυμη αδερφη, αλλα οχι αδερφος. Οποτε πλακα πλακα τι γινεται τελικα? καλά μην τρελλαίνεσαι, δεν υπάρχει κάποια εξήγηση της συνέχειας των ταινιών που δεν ξέρουμε και μας περιμένει να τη βρούμε, έχει τρύπες ότι και να κάνεις, και συ ψάχνεις και συνέχεια και με τα comic; ακόμη και να βρεις δόκιμη εξήγηση δεν αφαιρεί την τρύπα ότι απλώς δεν αναφέρεται στις επόμενες ταινίες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα