Προς το περιεχόμενο

X-Men: Days of Future Past

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε σεις ειχε σκηνη στο τελος; Το ειδα σημερα και περιμενα, περιμενα, περιμενα, ειχα μεινει μονος στην αιθουσα, μετα ηρθε και η καθαριστρια αλλά εγώ περιμενα και περιμενα, μετα εφυγε και η καθαριστρια και την εκανα και γω μαζι της..

Ειχε ναι. Δεν μπορω να καταλαβω γτ δεν την δειχνουν. Σε καμια απ οσες εχω δει δεν εχουν προβαλει την σκηνη.

95xdz33.png

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ταινία μάσησε. Εξαιρετική δουλειά. Υπήρχαν αρνητικά αλλά δεν είναι ικανά να χαλάσουν την εμπειρία.

Για μένα ήταν καλή μεταφορά.

Επίσης υπάρχει κάπου η τελευταία σκηνή; Ούτε εγώ την είδα.

Δημοσ.

Στο wikipedia λέει ότι θα ξανακάνουν casting για τον ρόλο στην άλλη ταινία. 

Βλέπω και τους 4 καβαλαραίους από πίσω και μάλλον ετοιμαζόμαστε για μεγάλα πράγματα, τόσο εδώ, όσο και σε Αvengers

Να πω μόνο για το Last stand πως είναι η μόνη ταινία που είχαν έναν αντίπαλο της προκοπής που ήταν σε θέση να τα κάνει όλα ταναπου. (phoenix). Προσωπικά το ζητάω αυτό σε ταινίες. Με έχει κουράσει να αρκούνται απλά στο να δίνουν ένα προβάδισμα στον "κακό" και μετά οι καλοί να πετυχαίνουν την ανατροπή. Θέλω ισοπέδωμα ρε παιδί μου, να σου μπαίνουν ιδέες ότι μπορεί και να μην πάνε όλα καλά. Όχι να σαι σίγουρος από πριν ότι όπως και να χει, το καλό θα νικήσει. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Όχι να σαι σίγουρος από πριν ότι όπως και να χει, το καλό θα νικήσει. 

Συμφωνώ, αλλά δυστυχώς αντί να το πάνε teamwork > all, στο τέλος του Last Stand, όλη την δουλειά με την Jean την έκανε ο Wolverine (με supercharged for no reason healing factor). Βέβαια οκ, το Last Stand είπαμε, το ξεχνάμε πια, άλλωστε εκεί η Phoenix το μόνο που έκανε ήταν obliteration waves, ενώ κανονικά θα μπορούσε να διαλύσει την Γη for fun.

Δημοσ.
Θέλω ισοπέδωμα ρε παιδί μου, να σου μπαίνουν ιδέες ότι μπορεί και να μην πάνε όλα καλά. Όχι να σαι σίγουρος από πριν ότι όπως και να χει, το καλό θα νικήσει.

υπομονη..

marvel_thanos.jpg

Δημοσ.

Συμφωνώ, αλλά δυστυχώς αντί να το πάνε teamwork > all, στο τέλος του Last Stand, όλη την δουλειά με την Jean την έκανε ο Wolverine (με supercharged for no reason healing factor). Βέβαια οκ, το Last Stand είπαμε, το ξεχνάμε πια, άλλωστε εκεί η Phoenix το μόνο που έκανε ήταν obliteration waves, ενώ κανονικά θα μπορούσε να διαλύσει την Γη for fun.

Εγω ψιλοδιαφωνώ. Όχι για το Last stand αλλά για το super villain ή super-super-hero που δεν μπορει να τον αγκιξει κανεις, όλοι τρώνε τα μουτρα τους χωρις να χρειαστεί να κουνησει δαχτυλάκι και προς το τελος της ταινιας βρίσκουν ένα weak spot και το εκμεταλλευονται. 

Δημοσ.

υπομονη..

marvel_thanos.jpg

Μάλλον δν θα τον δούμε τόσο στο 2ο Avengers.

όλη την δουλειά με την Jean την έκανε ο Wolverine 

Αυτό πάλι που το πας; Το εμπεδώσαμε ότι είναι καψούρης, το Χ ΜΕΝ βλέπουμε όχι το ημερολόγιο

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που ξέρουμε ότι το 2ο Avengers λέγεται Age of Ultron, προφανώς δεν θα έχει Thanos, λογικά στο 3ο Avengers...

στο Guardians of the Galaxy θα έχει Ronan the Αccuser νομίζω...

Δημοσ.

Η ταινία έσκισε.  Μου άρεσε πάρα πολύ, και πραγματικά όσοι γκρινιάζουν πολύ, απλά τους αρέσει να γκρινιάζουν.  Πχ, ΟΚ οι Sentinels ήταν σχεδόν ίδιο concept με τον μηχανικό φύλακα στο Thor αλλά αυτό το ξέραμε και από το trailer.  Με τέτοιου τύπου και επιπέδου αρνητικές κριτικές - παπαρίτσες προσωπικά δεν ασχολούμαι.  Η ταινία δεν είχε κάτι **πραγματικά** κακό.

Το timeline των προηγούμενων ταινιών βέβαια πήγε περίπατο (εκτός του First Class) αλλά

αυτό βολεύει για να φέρουν πίσω όποιον από τους μακαρίτες γουστάρουν σε νέο prequel. Άλλωστε το έκαναν ήδη στην τελευταία σκηνή. Btw, μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ που στα cameo και σε όλους τους μικροιύς ρόλους παίζουν οι ίδιοι ηθοποιοί τον Beast, την Jean, τον Cyclops, κλπ.  Σου δίνει μια πολύ ωραία αίσθηση συνέχειας, παρόλο που απέχει πολλά χρόνια η συγκεκριμένα ταινία από την πρώτη.  Επίσης κάπου διάβασα ότι είχε cameo στο First Class η Rebecca Romjin για τους ίδους λόγους αλλά δεν το πρόσεξα και δεν το θυμάμαι καθόλου. 

Άνετα την ξαναέβλεπα. 

• Like 1
Δημοσ.

Η ταινία έσκισε.  Μου άρεσε πάρα πολύ, και πραγματικά όσοι γκρινιάζουν πολύ, απλά τους αρέσει να γκρινιάζουν.  Πχ, ΟΚ οι Sentinels ήταν σχεδόν ίδιο concept με τον μηχανικό φύλακα στο Thor αλλά αυτό το ξέραμε και από το trailer.  Με τέτοιου τύπου και επιπέδου αρνητικές κριτικές - παπαρίτσες προσωπικά δεν ασχολούμαι.  Η ταινία δεν είχε κάτι **πραγματικά** κακό.

Το timeline των προηγούμενων ταινιών βέβαια πήγε περίπατο (εκτός του First Class) αλλά

αυτό βολεύει για να φέρουν πίσω όποιον από τους μακαρίτες γουστάρουν σε νέο prequel. Άλλωστε το έκαναν ήδη στην τελευταία σκηνή. Btw, μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ που στα cameo και σε όλους τους μικροιύς ρόλους παίζουν οι ίδιοι ηθοποιοί τον Beast, την Jean, τον Cyclops, κλπ.  Σου δίνει μια πολύ ωραία αίσθηση συνέχειας, παρόλο που απέχει πολλά χρόνια η συγκεκριμένα ταινία από την πρώτη.  Επίσης κάπου διάβασα ότι είχε cameo στο First Class η Rebecca Romjin για τους ίδους λόγους αλλά δεν το πρόσεξα και δεν το θυμάμαι καθόλου. 

Άνετα την ξαναέβλεπα. 

οταν η mistique ειναι ξαπλωμενη στ κρεβατι του magneto παιρνει τη μορφη της romjin

offtopic:κατεβαζω το animated series :P ειναι ολο κι ολο 5 σεζον η υπαρχει κ συνεχεια;; 

επισης διαφωνω με το οτι ειναι παπαρια το να σε χαλαει η εμφανιση των σεντινελ. οταν μεταφερεις ενα κομικ, δεν πρεπει ν δινεις ιδιαιτερη εμφαση στην εμφανιση;;

Δημοσ.

επισης διαφωνω με το οτι ειναι παπαρια το να σε χαλαει η εμφανιση των σεντινελ. οταν μεταφερεις ενα κομικ, δεν πρεπει ν δινεις ιδιαιτερη εμφαση στην εμφανιση;;

Οχι απαραίτητα. Αν οι Σεντινελς σχεδιάστηκαν ας πουμε το '80, αρα πιο τετραγωνισμένοι, δημιουργηματα αλλης δεκαετιας και αισθητικης. Οταν μάλιστα πρέπει να τους τοποθετησεις στο 2020+ και ενώ απευθυνεσαι σε κατα βαση κοινό μικρών ηλικιων τότε ο σχεδιασμός τροποποιείται με βάση τα σημερινά δεδομένα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...