Προς το περιεχόμενο

Single or Dual RAM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλύτερα να πάρω 2χ4 κιτ ή να πάρω 1χ4γβ ξεχωριστή ώστε να μου βγει πιο φθηνά και στο μέλλον να πάρω μια ίδια

μήπως οι "κιτ" μνήμες έχουν κάποιες ιδιότητες , παίζουν-συνεργάζονται καλύτερα δηλαδή?

Δημοσ.

Eγω θα ελεγα 1χ4gb.

Δεν ειχα ποτε προβλημα σε ταιριασμα σε setακι αργοτερα(τουλαχιστων την τελευταια 7ετια).

Απλα προτιμησε kingston.

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές αν παρεις ενα dimm τωρα και παρεις αργοτερα ενα αλλο αλλης μαρκας το οποιο ομως εχει ιδια χαρακτηριστικα (συχνοτητα,timings, και ΙΔΙΩΣ volts) δε θα εχεις προβλημα κατα 99%..Ασυμβατοτητες υπάρχουν παντα αλλα σπανιοτατα

Αν όμως σκοπευεις να κανεις OC και στις μνημες θα σου προτεινα να πάρεις ιδιες μνημες για καλυτερο αποτελεσμα.

Γενικά οι τιμές των DDR3 αυτη τη στιγμη ειναι πολύ χαμηλα και δυσκολα θα πεσουν παρακατω ,οπότε καλυτερα παρε 2Χ4 gb να ξεμπερδευεις εκτος αν ειναι τοσο σφιχτο το Budget..

Δημοσ.

δεν μιλάω για OC και θέματα συμβατότητας, απλά νομίζω ότι μερικές μνήμες έχουν μερικά "Bonus"

μιλάω για αυτά τα κολοκύθια, "Dual Channel-Dual Core"

Δημοσ.

Δεν έχουν οι μνήμες "bonus". Απλά, αν η μητρική έχει τη δυνατότητα, μπορείς τοποθετώντας τις μνήμες με ορισμένο τρόπο (1+3/2+4 slots) να έχεις βελτιωμένη απόδοση γιατί η μνήμη επικοινωνεί με τον controller γρηγορότερα, χρησιμοποιώντας δύο κανάλια αντί για ένα. Θα πρεπει οι μνήμες να έχουν ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά και να είναι και οι δύο ss (single side) ή ds (double side). Όλες οι μνήμες, αν τοποθετηθούν σε μητρική που έχει αυτή τη δυνατότητα, με το σωστό τρόπο, αποδίδουν λίγο παραπάνω. Στην πράξη βέβαια οι διαφορές δεν είναι μεγάλες ...

Δημοσ.

το θέμα είναι να εξασφαλίσουμε τα βασικά, μια ομαλή-καλή-αποδοτική λειτουργία...

γιατί αρκετά πράγματα λένε ότι λειτουργούν έτσ αλλά στην πραγματικότητα λειτουργούν σαν έτσι-1

όπως το Internet εως 24, και άμα δεις ποτέ πάνω απο 20 εγώ βγαίνω γυμνός στην πλατία του χωριού

• Super Moderators
Δημοσ.

όπως το Internet εως 24, και άμα δεις ποτέ πάνω απο 20 εγώ βγαίνω γυμνός στην πλατία του χωριού

ρίξε μια ματιά στο adslgr και θα βρεις αρκετούς...

πρόχειρο παράδειγμα από το insomnia o Vatos_Locos που παίζει στα 24mbps

περιμένουμε photos από την πλατεία :P

• Super Moderators
Δημοσ.

με το ρυθμό που postάρεις αν κλείσεις 10 χρόνια στο forum θα τα πιάσεις κι εσύ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...