Προς το περιεχόμενο

you.gr newsletter 1/10/2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες τους ζήτησα να τσεκάρουν μήπως και δεν μου έρχονται κανονικά τα newsletters τους. Μου απάντησαν ότι το τσέκαραν και το ρύθμισαν ώστε να λαμβάνω όλα τα mails. Το παραπάνω δεν μου έχει έρθει ακόμα(?). Επιπλέον δεν λειτουργεί σωστά και η καρτέλα μου, ενώ με το μπάχαλο στο site τους πολλά προϊόντα τα βρίσκεις μόνο αν έχεις ικανότητες Indiana Jones (ή έστω χρησιμοποιήσεις το google). Ένα site που συχνά πυκνά (για ηλεκτρονικό μαγαζί) πέφτει. Για να μην πω για το ότι είχαν δύο προϊόντα με ίδιο κωδικό προϊόντος με αποτέλεσμα στην τελευταία παραγγελία να μου στείλουν λάθος. Και θα το είχα διαπιστώσει αν η παραγγελία στελνόταν σε υποκατάστημα U, αλλά πρόσφατα αυτοματικοποιήσαν το σύστημά τους ώστε να διαλέγει το πλησιέστερο κατάστημα U ή ACS. Οπότε υποχρεωτικά διαλέγω ACS αφού δεν μπορώ να το αλλάξω. Και στην ACS τα παίρνεις σφραγισμένα. Και αν υπάρχει πρόβλημα με την παραγγελία η ACS δεν ξέρει τίποτα για το φονικό.

Που να ήμουν και τακτικός πελάτης :D

Το συμπαθώ το μαγαζί διότι πάντα θα βρεθεί κάποιος να διορθώσει τα κακώς κείμενα σε αντίθεση με άλλα μαγαζιά, αλλά θα περίμενα πολύ περισσότερα από την Quest.

Μ Π Α Χ Α Λ Ο.

Δημοσ.

Το link το φτιάξανε το newsletter εμένα ποτέ δεν ήρθε.

Δεν ξέρω αν έχει τίποτα που να αξίζει.

Αν ήμουν υπεύθυνος στην Quest κάποιοι θα βγαίνανε ταμείο ανεργίας.

Δημοσ.

Το link το φτιάξανε το newsletter εμένα ποτέ δεν ήρθε.

Δεν ξέρω αν έχει τίποτα που να αξίζει.

Αν ήμουν υπεύθυνος στην Quest κάποιοι θα βγαίνανε ταμείο ανεργίας.

το πιθανότερο φίλε μου είναι οτι κάποιοι θα έχουν βγει ταμείο ανεργίας, οι ελληνικές εταιρίες θέλουν φτηνούς οχι κάλους σε αυτό που κάνουν υπάλληλους

Δημοσ.

Καλά μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα...

μηπως εγω δε διαβαζω σωστα ή κατι μου διαφευγει?

αλλα στο κατω κατω μερος γραφει οτι οι προσφορες ισχυουν εως 30/09/2012

http://prntscr.com/gmn2r

Δημοσ.

δεν κατάλαβα τι πρόβλημα έχει το newsletter.

ok, το link δεν έπαιζε για ένα διάστημα

και προσφορές μπορεί να μην είχε που να αξίζουν

(δυστυχώς το 70-90% των newsletter δεν έχουν πραγματικές προσφορές)

το newsletter ήταν της 28/9 και έλεγε ισχύς μέχρι 30/9..

δεν κατάλαβα την επίθεση στην εταιρία, στους εργαζόμενους, κλπ..

peace :-D

Δημοσ.

α) το newsletter έφτασε στο mail μου χτες 01/10/2012 06:15 και αφορούσε προσφορές που ίσχυαν μέχρι... 30/09/2012.

β) πολλοί παραλήπτες δε μπορούσαν να ανοίξουν/κατεβάσουν/διαβάσουν το newsletter.

Οι παραπάνω λόγοι κατά την άποψή μου συνιστούν epic fail. Δεν κρίνω ούτε τα προϊόντα της προσφοράς, ούτε τις τιμές τους.

δεν κατάλαβα τι πρόβλημα έχει το newsletter.

ok, το link δεν έπαιζε για ένα διάστημα

και προσφορές μπορεί να μην είχε που να αξίζουν

(δυστυχώς το 70-90% των newsletter δεν έχουν πραγματικές προσφορές)

το newsletter ήταν της 28/9 και έλεγε ισχύς μέχρι 30/9..

Δημοσ.

Επίθεση στους εργαζόμενους είναι ένα on line shop που δεν λειτουργεί σωστά, διότι σε αυτή την περίπτωση χάνονται πελάτες, χάνονται έσοδα, οπότε απολύεται κόσμος.

Δημοσ.

δεν μου λέτε, αυτό το μαγαζί δίνει κάνα κουπόνι? θα προχωρήσω στην αγορά μερικών πραγμάτων περίπου 200 ευρώ εντός ημερών

πολύ καλό μαγαζί αλλά ακριβό, το ότι βγάζει κάτι κινητά για πέταμα πιο φθηνά δεν λέει και τίποτα...

ακριβό με την έννοια ότι δεν έχει μεσαίες λύσεις ....

δηλαδή οι SLI/Crosfire κάρτες ξεκινάνε από 185ε, ενώ Plaisio έχει και άλλα μοντέλα με 144.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...