tsak77 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Αυτή τη στιγμή έχω τα 7 64bit και θα ήθελα σε άλλο partition να βάλω τα XP32bit, λόγω κάποιας ασυμβατότητας ενός προγράμματος με τα 64bits γενικά. Δοκίμασα να το κάνω με εικονικό λειτουργικό μέσω του virtual box, αλλά στην εγκατάσταση του προγράμματος εμφανίζονται πολλαπλά σφάλματα με μπλε οθόνες και απανοτές επανεκκινήσεις. Είναι ασφαλής η εγκατάσταση των XP; δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι παρόμοιο και θα ήθελα να ξέρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
TheELF Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Επειδή τα xp «πρέπει» να μπουν στα πρώτα 5gb του δίσκου,αλλιώς αν είσαι άτυχος δεν θα βρίσκει αρχεία για την εκκίνηση,ναι είναι επικίνδυνα αφού πρέπει να μεταφέρεις(σμικρύνεις/μεταφέρεις) το διαμέρισμα με το λειτουργικό όπου πάντα υπάρχει η πιθανότητα κάτι να πάει στραβά. Αν θες δοκίμασε πρώτα να σμικρύνεις μόνο το διαμέρισμα και να βάλεις τα xp μετά τα 7, αλλά αν δεν ξεκινάνε να ξέρεις ότι φταίει αυτό που λέω. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να πάρεις εικόνα του c: σε εξωτερικό δίσκο για να μην ψάχνεσαι μετά αν τυχόν κάτι πάει στραβά. Αν θες να μπλέξεις με τα διαμερίσματα για να κάνεις αυτά που λέω,εξαιρετικό πρόγραμμα και ελεύθερο είναι το MiniTool Partition Wizard Home Edition 7 καλό είναι να κατεβάσεις και το iso και να το έχεις για να μπορείς να κάνεις κάποιες κινήσεις ακόμα και αν δεν ξεκινάει ο Η/Υ σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα