defacer Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Εμένα σε αυτή την διαμάχη δεν με βάζεις, ο migf1 έπιασε τι του είπα. Από εκεί και πέρα με τιμά ότι με κάνεις σημείο αμφιλεγόμενο. Δεν έχω σκοπό να σε βάλω σε καμία διαμάχη, αλλά θα προτιμούσα μιας και απάντησες να κάνεις τουλάχιστον κάποιο σχόλιο πάνω στην ερμηνεία μου. Φυσικά και δεν έχω σκοπό ούτε να απαξιώσω την απάντησή σου, αλλά (αν την αντιλαμβάνομαι σωστά) νομίζω πως αυτό που λες πέραν του "όλα καλά" είναι ότι θα χρησιμοποιούσες ένα vector αντί για fixed array (αναφέρεις queue/stack αντί για vector, αλλά όπως θα γνωρίζεις η διαφορά είναι μόνο στο μάτι του παρατηρητή μιας και αυτά είναι container adapters και όχι containers -- ένα vector έχουν από πίσω, και απλά σε περιορίζουν στους τρόπους πρόσβασης). Μια τέτοια αλλαγή δεν πρόκειται να επηρρεάσει τον τρόπο λειτουργίας των φίλτρων και επιπλέον πιστεύω ότι είναι προφανής σε όλους (ο migf1 ήδη την έχει αναφέρει νωρίτερα, στο post που ζητάει γνώμες), οπότε δε νομίζω πως κακώς την παρέλειψα από τη σύνοψή μου. Αυτά και για τον migf1 ο οποίος αν καταλαβαίνω καλά διαφωνεί με την περίληψη που έκανα.
migf1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 @defacer: Το μήνυμα του DirectX για τις δομές πολύ απλά πάτησε στην αρχική μου αναφορά σε μελλοντική αλλαγή του στατικού πίνακα στον κώδικά μου σε κάποια δυναμική δομή, καταθέτοντας την άποψή του για το τι είδους δομές θα χρησιμοποιούσε εκείνος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και για ποιους λόγους. Τόσο απλά (και τόσο εύστοχα για το σημείο στο οποίο θέλησε να παρέμβει με σχόλιο/κατεύθυνση). ΥΓ. Ο φίλος DirectX ήταν και παραμένει εύστοχος, μετρημένος, περιεκτικός και πάνω από όλα συνάδελφος με ειλικρινή κι εποικοδομητική διάθεση ... είτε όταν ζητάει είτε όταν παρέχει βοήθεια. Κατά την άποψή μου παράδειγμα προς μίμηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα