Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ στο παρελθόν επειδή δεν ήθελα να εισαγάγω κάποια SQL (όπως SQLite) μέσα στην C++ σε ένα λογισμικό που έγραφα, έκτασα και έγραψα μια δικιά μου βάση δεδομένων τύπου flat file που πραγματικά ήταν και είναι ότι πιο γρήγορο και επιπλέον δεν είχε κάποια από τα μειονεκτήματα των relational αλλά και πολλά άλλα θετικά στοιχεία που δεν έχει νόημα να αναφέρουμε.

Το σημαντικό είναι ότι γλυτωσα μέγεθος και ταχύτητα!

Φαντάζομαι πως θα είμαι ο μόνος που θα πει δημοσίως αυτό που φαντάζομαι ότι πολλοί σκέφτονται αλλά το κρατάνε για τον εαυτό τους:

I call bullshit. Υπάρχει κάπου ο κώδικας ή κάποιο binary από όπου μπορούμε να συγκρίνουμε features και ταχύτητα? Γιατί διαφορετικά και γω έχω γράψει έναν αλγόριθμο κρυπτογράφησης που τρέχει 50 φορές γρηγορότερα από τον AES και δε σπάει με τίποτα.

Ίσως η αλήθεια να βρίσκεται στη μέση. Μπορεί όντως η υλοποίησή του Di0D3 να ήταν γρήγορη και να επαρκούσε για το συγκεκριμένο project. Μην ξεχνάμε ότι πολύς κόσμος για απλά θέματα χρησιμοποιεί μέχρι και excel αντί για βάση γιατί το excel είναι εύχρηστο και αρκεί για το συγκεκριμένο θέμα. Όμως η λέξη κλειδί Di0D3 είναι "για το συγκεκριμένο project". Ο λόγος που συνήθως στην λένε οι συνομιλητές σου είναι γιατί χρησιμοποιείς παχιά λόγια και μεγαλοποιείς αυτά που έχεις κάνει. Αν αυτό το flat-file-τύπου που έκανες ήταν τόσο καλό και έπαιζε σε όλα τα σενάρια, θα ασχολούταν τόσος κόσμος να αναπτύσσει την postgresql ή έστω και την sqlite ?

defacer, είναι εμφανές πως έχεις προσωπική εμπάθεια με εμένα γιατί καταπιάστηκες από το Spoiler.

Οπότε, σε εγγαλώ και εγώ με τη σειρά μου και λέω δημόσια και πως είσαι ανόητος, ημιμαθής και τεμπέλης και φοβάσαι να δεχτείς ότι υπάρχουν άνθρωποι με όρεξη και λίιιιγο παραπάνω μυαλό από το δικό σου ώστε να αντιλαμβάνονται πέρα από αυτά που εσύ θεωρείς "τετριμένα".

...και δε μιλάω για εμένα αλλά για τον migf1.

Πότε πρόλαβε ρε συ να αποκτήσει προσωπική εμπάθεια μαζί σου όταν μόλις μπήκες χτες στο φόρουμ. Το ύφος της απάντησης του defacer ίσως να μην ήταν και το πιο ευγενικό αλλά αυτό είναι (κατά τη γνώμη μου πάντα) απόρροια των μεγάλων εκφράσεων που χρησιμοποιείς.

Γιατί πρέπει να τονίζουμε πάντα τα ίδια ? Όλοι (εκτός από τον Chuck Norris) κάνουμε λάθη. Όταν κάνουμε λάθη καλό είναι να μας διορθώνουν, πρωτίστως για να μην πάρει λάθος βοήθεια αυτός που διαβάζει το νήμα αλλά και για να γίνουμε καλύτεροι εμείς. Για παράδειγμα χτες το βράδυ εγώ είπα κάτι που ήταν λάθος και ο parsifal με διόρθωσε. Πρέπει να τον βρίσω που το έκανε ? Όταν κάποιος σε διορθώνει, αυτό σημαίνει απλά και μόνο ότι ήσουν λάθος και όχι ότι σε μισεί, είναι εχθρός σου, θέλει να σου πηδήξει την γκόμενα, να σου κάψει του αμάξι και άλλα φίδια.

Μην βλέπετε παντού εχθρούς και αρπάζεστε με το παραμικρό.

• Like 1
Δημοσ.

Φαντάζομαι πως θα είμαι ο μόνος που θα πει δημοσίως αυτό που φαντάζομαι ότι πολλοί σκέφτονται αλλά το κρατάνε για τον εαυτό τους:

I call bullshit. Υπάρχει κάπου ο κώδικας ή κάποιο binary από όπου μπορούμε να συγκρίνουμε features και ταχύτητα? Γιατί διαφορετικά και γω έχω γράψει έναν αλγόριθμο κρυπτογράφησης που τρέχει 50 φορές γρηγορότερα από τον AES και δε σπάει με τίποτα.

Και όπως έχω ξαναπεί: με τα λεγόμενά σου και τον κώδικά σου δίνεις την εντύπωση του αερολόγου. Αν θέλεις κάποια στιγμή να σταματήσεις να αντιμετωπίζεσαι ως τέτοιος θα πρέπει ή να σταματήσεις να λες ότι έχεις χτίσει αντίγραφο την πυραμίδα του Χέοπα στον κήπο σου, ή να μας τη δείξεις σε φωτογραφία.

Κλείνοντας, έτσι για το χαβαλέ:

http://en.wikipedia....t_file_database

Flat file database λοιπόν είναι και το CSV. Αν τα δεδομένα σου ήταν τέτοια που δε χρειάζεσαι κάτι καλύτερο, τότε γιατί έκατσες και έγραψες κάτι καινούριο από τη στιγμή που ένα τετριμμένο CSV σε καλύπτει; Αν πάλι χρειαζόταν κάτι καλύτερο, τι ήταν ας πούμε αυτό και πώς περίπου το υλοποίησες;

Ρητορικές ερωτήσεις obv.

@migf1: Και τι διαφορά κάνει το αν θα υπάρχει και import ή όχι;

Και δεν το μετανιώνω................ Like @ Defacer....

Ίσως η αλήθεια να βρίσκεται στη μέση. Μπορεί όντως η υλοποίησή του Di0D3 να ήταν γρήγορη και να επαρκούσε για το συγκεκριμένο project. Μην ξεχνάμε ότι πολύς κόσμος για απλά θέματα χρησιμοποιεί μέχρι και excel αντί για βάση γιατί το excel είναι εύχρηστο και αρκεί για το συγκεκριμένο θέμα. Όμως η λέξη κλειδί Di0D3 είναι "για το συγκεκριμένο project". Ο λόγος που συνήθως στην λένε οι συνομιλητές σου είναι γιατί χρησιμοποιείς παχιά λόγια και μεγαλοποιείς αυτά που έχεις κάνει. Αν αυτό το flat-file-τύπου που έκανες ήταν τόσο καλό και έπαιζε σε όλα τα σενάρια, θα ασχολούταν τόσος κόσμος να αναπτύσσει την postgresql ή έστω και την sqlite ?

Πότε πρόλαβε ρε συ να αποκτήσει προσωπική εμπάθεια μαζί σου όταν μόλις μπήκες χτες στο φόρουμ. Το ύφος της απάντησης του defacer ίσως να μην ήταν και το πιο ευγενικό αλλά αυτό είναι (κατά τη γνώμη μου πάντα) απόρροια των μεγάλων εκφράσεων που χρησιμοποιείς.

Γιατί πρέπει να τονίζουμε πάντα τα ίδια ? Όλοι (εκτός από τον Chuck Norris) κάνουμε λάθη. Όταν κάνουμε λάθη καλό είναι να μας διορθώνουν, πρωτίστως για να μην πάρει λάθος βοήθεια αυτός που διαβάζει το νήμα αλλά και για να γίνουμε καλύτεροι εμείς. Για παράδειγμα χτες το βράδυ εγώ είπα κάτι που ήταν λάθος και ο parsifal με διόρθωσε. Πρέπει να τον βρίσω που το έκανε ? Όταν κάποιος σε διορθώνει, αυτό σημαίνει απλά και μόνο ότι ήσουν λάθος και όχι ότι σε μισεί, είναι εχθρός σου, θέλει να σου πηδήξει την γκόμενα, να σου κάψει του αμάξι και άλλα φίδια.

Μην βλέπετε παντού εχθρούς και αρπάζεστε με το παραμικρό.

Ε όχι και χθες, χθες με αυτό το username. Πόσο παλιός στο forum είσαι imitheos;

Δημοσ.

@god:

Με έβαλες στη θέση μου. Πάω σε μια σκοτεινή γωνιά να κλάψω για την κατάντια μου.

Πάντως έτσι για το αρχείο, δεν έχω εμπάθεια προς συγκεκριμένους ανθρώπους. Αυτό που έχω είναι αλλεργία σε συμπεριφορές.

@migf1:

Όντως, θα 'πρεπε να το είχα σκεφτεί... dumb moment. :rolleyes: Βέβαια εξακολουθώ να πιστεύω ότι αυτό που κάνεις είναι premature optimization.

@παπι:

Είναι θέμα marketing. Την επόμενη φορά που θα κυρήξω θερμοπυρηνικό πόλεμο θα το ευχαριστηθείς περισσότερο γιατί θα σου 'χει λείψει. :lol:

Και τέλος, για να μπουν μερικά πράγματα στη θέση τους:

Φυσικά και δεν "ξέρω" τον Δελαπόρτα για οποιοδήποτε κοινώς αποδεκτό ορισμό του "ξέρω". Η μόνη επικοινωνία που είχαμε ποτέ εκτός forum ήταν ένα μικρής έκτασης exchange με PMs το οποίο ξεκίνησε εκείνος (και το οποίο δεν έχω θέμα να κάνω copy paste δημοσίως αν χρειαστεί). Η πρώτη μας ever επαφή ήταν πριν λίγο καιρό όταν... κάτσε να δεις τι έκανα... α ναι, έκραξα :P στο τελευταίο του post περι Alpha Script -- με μια μικρή επιφύλαξη, γιατί ίσως να μη θυμάμαι καλά και να έχω κράξει και στο παρελθόν σε κάποιο άλλο topic (παλιότερα κρατούσα αρχείο αλλά γέμισε ο σκληρός από το πολύ κράξιμο οπότε σταμάτησα).

Το ότι έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετη φιλοσοφία είναι πάντως σωστό. Η δική μου περιλαμβάνει αυτοκριτική, ανοιχτά αυτιά και όρεξη για humble pie όταν σερβίρεται ζεστή. Για του Δελαπόρτα δεν περιγράφω άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Το Marketing έχει και τα κακά του στοιχεία...

Από πότε το promotion είναι trolling?

Μάλλον δε στο σφυρίξανε ότι μόνο aggressively κερδίζεις έδαφος στην εποχή μας...

Ζεις εξωτερικό μάλλον η σε άλλο κόσμο, δε ξέρω...

Έχεις διαβάσει τον μικρό Πρίγκηπα του Εξυπερί; Ζούσε στον δικό του πλανήτη, πιστεύω σαν και εσένα. Δεν το συνεχίζω άλλο, γιατί γνωρίζω πως το τιμήμα να είσαι μοναδικός στο είδος σου, σίγουρα πρέπει να είναι πολύ μεγάλο.

• Like 3
Δημοσ.

Οπότε μη λέτε ότι ναναι περί ανακάλυψη τροχών και ιστορίες με αγρίους.

Αυτά είναι για τεμπέληδες χωρίς όραμα και για κολλημένους.

Φίλε μου εγώ έγραψα για ανακάλυψη του τροχού κτλ. και ο defacer εννοούσε το ίδιο.

Οπότε μας χαρακτήρισες τεμπέληδες και κολλημένους χωρίς να σου έχω πει και κάνει τίποτα.

Και μετά από αυτό μιλάς για εμπάθεια. Δηλαδή τι ήθελες να σου απαντήσει ο defacer;

Λοιπόν θα σου πω ότι εγώ είμαι αυτός που δεν γούσταρα ποτέ έτοιμες λύσεις. Είμαι 35 χρονών και όταν ήμουν 15, έγραφα χιλιάδες γραμμές σε assembly για να μπορώ να παίξω realtime σε 80386 mod μουσικές της Amiga.

Αλλά το κλειδί είναι αυτό που είπε ο imitheos.

Στο 99,9% των περιπτώσεων δεν χρειάζεται να κάνεις πράγματα από την αρχή. Θα χρησιμοποιήσεις έτοιμα και δοκιμασμένα εργαλεία που έχουν γίνει optimized με δεκάδες τεχνικές.

Σπάνια χρειάζεται σε κάποιο project να κάνεις κάτι τέτοιο. Και ακόμη πιο σπάνια τελικά θα καταφέρεις να το κάνεις τελικά πιο γρήγορο από τα έτοιμα.

Δεν ξέρω αν είσαι νέος προγραμματιστής όλο ενθουσιασμό που πιστεύει ότι γαμάει και δέρνει και ότι μπορεί να κάνει πράγματα που έχουν κάνει οι άλλοι πολύ καλύτερα. Συνήθως αυτή είναι η περίπτωση, αλλά μετά μόλις ωριμάσεις βλέπεις ότι δεν έχεις μια αιωνιότητα για να τελειώσεις αυτό που θες να κάνεις και άλλο τόσο για να το δοκιμάσεις. Και τελικά δεν έχεις το κουράγιο να αποδεχθείς την ευθύνη που απορρίπτεις μία έτοιμη και δοκιμασμένη λύση μόνο και μόνο επειδή πιστεύεις ότι μπορείς να το κάνεις καλύτερα.

Εγώ μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας θεώρω, με τα λίγα δεδομένα που έχω για το συγκεκριμένο project, ότι θα ήταν μάταιο μια τέτοια προσπάθεια σε αυτό το project. Δεν μου φαίνεται πολύπλοκη η database που θα δημιουργηθεί, και με σωστό optimization θα πετάει, είτε είναι από σκληρό είτε από ssd.

Θα μπορούσε να μας πει ο φίλος μας τι μελέτη έχει κάνει για της ανάγκες της εφαρμογής; Δηλαδή πόσες αναζητήσεις θα κάνει το δευτερόλεπτο σε peak, πόσα mb θα μεταφέρει, τι είδους ερωτήματα περίπου θα κάνει, σε πόση ώρα πρέπει να έχει απάντηση κτλ και να του απαντήσουμε ακόμη πιο συγκεκριμένα.

Εν κατακλείδι, μην χαρακτηρίζεις έτσι εύκολα ανθρώπους γιατί αυτό μόνο ανωριμότητα δείχνει και όχι βάθος σκέψης. ΦΙλικά.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου εγώ έγραψα για ανακάλυψη του τροχού κτλ. και ο defacer εννοούσε το ίδιο.

Οπότε μας χαρακτήρισες τεμπέληδες και κολλημένους χωρίς να σου έχω πει και κάνει τίποτα.

Και μετά από αυτό μιλάς για εμπάθεια. Δηλαδή τι ήθελες να σου απαντήσει ο defacer;

Λοιπόν θα σου πω ότι εγώ είμαι αυτός που δεν γούσταρα ποτέ έτοιμες λύσεις. Είμαι 35 χρονών και όταν ήμουν 15, έγραφα χιλιάδες γραμμές σε assembly για να μπορώ να παίξω realtime σε 80386 mod μουσικές της Amiga.

Αλλά το κλειδί είναι αυτό που είπε ο imitheos.

Στο 99,9% των περιπτώσεων δεν χρειάζεται να κάνεις πράγματα από την αρχή. Θα χρησιμοποιήσεις έτοιμα και δοκιμασμένα εργαλεία που έχουν γίνει optimized με δεκάδες τεχνικές.

Σπάνια χρειάζεται σε κάποιο project να κάνεις κάτι τέτοιο. Και ακόμη πιο σπάνια τελικά θα καταφέρεις να το κάνεις τελικά πιο γρήγορο από τα έτοιμα.

Δεν ξέρω αν είσαι νέος προγραμματιστής όλο ενθουσιασμό που πιστεύει ότι γαμάει και δέρνει και ότι μπορεί να κάνει πράγματα που έχουν κάνει οι άλλοι πολύ καλύτερα. Συνήθως αυτή είναι η περίπτωση, αλλά μετά μόλις ωριμάσεις βλέπεις ότι δεν έχεις μια αιωνιότητα για να τελειώσεις αυτό που θες να κάνεις και άλλο τόσο για να το δοκιμάσεις. Και τελικά δεν έχεις το κουράγιο να αποδεχθείς την ευθύνη που απορρίπτεις μία έτοιμη και δοκιμασμένη λύση μόνο και μόνο επειδή πιστεύεις ότι μπορείς να το κάνεις καλύτερα.

Εγώ μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας θεώρω, με τα λίγα δεδομένα που έχω για το συγκεκριμένο project, ότι θα ήταν μάταιο μια τέτοια προσπάθεια σε αυτό το project. Δεν μου φαίνεται πολύπλοκη η database που θα δημιουργηθεί, και με σωστό optimization θα πετάει, είτε είναι από σκληρό είτε από ssd.

Θα μπορούσε να μας πει ο φίλος μας τι μελέτη έχει κάνει για της ανάγκες της εφαρμογής; Δηλαδή πόσες αναζητήσεις θα κάνει το δευτερόλεπτο σε peak, πόσα mb θα μεταφέρει, τι είδους ερωτήματα περίπου θα κάνει, σε πόση ώρα πρέπει να έχει απάντηση κτλ και να του απαντήσουμε ακόμη πιο συγκεκριμένα.

Εν κατακλείδι, μην χαρακτηρίζεις έτσι εύκολα ανθρώπους γιατί αυτό μόνο ανωριμότητα δείχνει και όχι βάθος σκέψης. ΦΙλικά.

Επειδή δεν σε γνωρίζω, με αυτά που λες μόνο respect έχεις από εμένα. Το μόνο που θέλω να σου πω για να σε προβληματίσω είναι ότι: "Μα καλά, κάθισες και έγραψες όλα αυτά για το συγκεκριμένο άτομο; Δεν χτύπαγες στην πόρτα κανενός κουφού;"

Δημοσ.

@bokarinho προσκυνώ για το σχόλιο με το μικρό πρίγκιπα. Αισθάνομαι σα να πήρες ένα πρόγραμμά μου 100 γραμμών και να έκανες το ίδιο σε 10. :lol:

@retromaniac respect και αν βρεθείς ποτέ Θεσσαλονίκη κερνάω ο,τι προτιμάς. Θυμάσαι μήπως ποιός ήταν εκείνος ο κλασικός mod player για DOS με το σκούρο μπλε interface που κυκλοφορούσε παντού γύρω στο 1990; Αν ναι please θύμισέ μου. Αν επιπλέον είχες κάποια ανάμειξη με κείνο το πρόγραμμα, massive respect. Ultra hyper mega massive όμως.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή δεν σε γνωρίζω, με αυτά που λες μόνο respect έχεις από εμένα. Το μόνο που θέλω να σου πω για να σε προβληματίσω είναι ότι: "Μα καλά, κάθισες και έγραψες όλα αυτά για το συγκεκριμένο άτομο; Δεν χτύπαγες στην πόρτα κανενός κουφού;"

Σε ευχαριστώ bokarinho για τα καλά σου λόγια.

Δεν ξέρω κάτι για τον συγκεκριμένο. Είμαι αρκετά καινούργιος στο insomnia. Μόλις είδα ότι έγινε και ban.

Δημοσ.

Εγώ πάλι εκείνη την εποχή (και λίγο νωρίτερα) έγραφα στον Atari ST και τα έβγαζα public domain ;)

@Retromaniac:

Εκτιμώ πως θα με πάρει περισότερο χρόνο να μάθω το API μιας έτοιμης db. Αν εκτιμούσα διαφορετικά (κι αν ήταν πιο σύνθετο το πρότζεκτ) θα το έκανα

.

Η συμμετοχή σου στην κουβέντα πάραυτα είναι εποικοδομητική και χρήσιμη. Πιθανότατα μόλις βρω ευκαιρία όταν τελειώσω, θα κοιτάξω να το κάνω και με sqlite (περισσότερο για να μάθω το API της, αλλά έχω κι εγώ την περιέργεια να δω τα αποτελέσματα της σύγκρισης).

Δημοσ.

[@Retromaniac:

Εκτιμώ πως θα με πάρει περισότερο χρόνο να μάθω το API μιας έτοιμης db. Αν εκτιμούσα διαφορετικά (κι αν ήταν πιο σύνθετο το πρότζεκτ) θα το έκανα

Δηλαδή δεν ξέρεις sql και προτιμάς να φτιάξεις αυτό που λες; Είναι σαν να λέω δεν ξέρω C οπότε θα φτιάξω την δικιά μου γλώσσα. (Εντάξει υπερβάλλω λίγο στον παραλληλισμό :-D )

Κάτι σε έχει φοβίσει μάλλον γιατί η sql είναι πραγματικά πάρα πολύ εύκολη. Εκεί που θα δυσκολευτείς λίγο είναι να φτιάξεις σωστά optimized queries και να κάνεις λίγο optimization στην βάση. Αλλά αν έχεις φτιάξει ένα query που σου φέρνει τα αποτελέσματα που θες, βάλε το εδώ και θα βοηθήσουν σίγουρα πολλοί να το κάνεις optimize.

Δες το και σαν μια ευκαιρία να μάθεις sql γιατί σίγουρα είναι φοβερό μειονέκτημα στον ανταγωνισμό να μην ξέρεις sql.

Εκτός και αν ξέρεις sql και εννοείς συγκεκριμένα να μάθεις το sqlite API. Που πάλι δεν το θεωρώ κάτι τόσο δύσκολο χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος και χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει sqlite ποτέ.

BTW γιατί sqlite και όχι mysql; θα έχει ο καθένας την δικιά του database. Αν όχι δεν υπάρχει κάποιος λόγος.

@retromaniac respect και αν βρεθείς ποτέ Θεσσαλονίκη κερνάω ο,τι προτιμάς. Θυμάσαι μήπως ποιός ήταν εκείνος ο κλασικός mod player για DOS με το σκούρο μπλε interface που κυκλοφορούσε παντού γύρω στο 1990; Αν ναι please θύμισέ μου. Αν επιπλέον είχες κάποια ανάμειξη με κείνο το πρόγραμμα, massive respect. Ultra hyper mega massive όμως.

Σε ευχαριστώ φίλε, και αν ποτέ ανέβω θα το φροντίσω.

Μάλλον λες τον modplay που είχε κυκλοφορήσει και στο pc-master τότε

http://www.youtube.com/watch?v=N3k-nAkhiCU

Θυμάμαι και έναν άλλο με μπλε φόντο που είχε και interpolation όπως η gravis ultra sound αλλά μου διαφεύγει το όνομα.

Δεν είχα κάποια ανάμειξη με αυτούς. Εγώ είχα φτιάξει έναν που δεν ήταν σε text mode αλλά με γραφικά (EGA). Αν είσαι retro όπως εγώ και έχεις κάνεναν 386 με soundblaster να το δεις μπορώ να στο στείλω. Σε dosbox δεν παίζει γιατί χρησιμοποιεί ένα περιέργο protected mode του 386.

Ακριβώς επειδή είμαι retro έχω φτιάξει στον ελεύθερο χρόνο μου και μένει να τελειώσω ένα σύγχρονο mod player για windows με σύγχρονα εργαλεία φυσικά (c#, XNA, DirectSound) όπου παίζει mod, s3m, xm κτλ με 12 point interpolation και click removal. Η διαφορά με τους παλιούς είναι ότι όχι μόνο εκμεταλεύεται την τεχνολογία για να παίζει mod μουσικές με καλύτερη ποιότητα και visualization, αλλά θα μπορείς να μετατρέψεις μία μουσική σε πολυκάναλη αφού ορίσεις τον κάθε track της μουσικής σε ποιο κανάλι θες να παίζει. Αυτό θα το κάνεις save σε ένα νέο format δυστχώς που θα είναι πολύ εύκολο όμως και open. Θα είναι στην ουσία ένα zip file και μέσα θα είναι σε XML τα patterns της μουσικης και σε wav τα samples. Επίσης θα μπορείς να αλλάξεις πολύ εύκολα τας samples με νέα καλύτερα. Δηλαδή θα σε βοηθάει γενικά να ανεβάσεις την ποιότητα του ήχου.

Όλα αυτά απευθύνονται βέβαια σε "κολημένους" retromaniacs (http://www.pouet.net) και όχι στο ευρύ κοινό που οι mod μουσικές τους ακούγονται αηδιαστικές ενώ εμάς μας προκαλούν νοσταλγία (γεράματα, τι να το κάνεις :-D ).

ΥΓ. Sorry για τον off topic διάλογο με τον defacer

Δημοσ.

Σε σχέση με τον migf1 και το αν ξαναανακαλύπτει τον τροχό.

Δε νομίζετε ότι πρέπει να ζυγιστεί το εάν το κάνει για τον κέφι του - κάνει την τρέλα του ή αν το κάνει επαγγελματικά;

Γιατί στην πρώτη περίπτωση δε νομίζω ότι έχουν κάποιο νόημα τα σχόλια περί ξαναανακάλυψης του τροχού (τα οποία εν γένει πιστεύω οτι είναι σωστά) παρά μόνο για χαλαρή κουβέντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...