arianos16 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μιας και αρχησαν τα φοιτιτικα και την εκανα απο το σπιτι πρεπει να βαλω και νεο νετ. Θελω μονο νετ χωρις τηλεφωνια οποτε καποιο 1play πακετο. Ειμαι κοζανη διπλα στα ΚΤΕΛ.
god21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 μακρυά απο hol. πολυ κακή εξυπηρέτηση. δεν αξίζει
mlitsis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Βάλε cyta έχουνε προσφορά για φοιτητές αυτη τη περίοδο
XristosTryp Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Βασικά έχω την εντύπωση οτι μόνο internet δε μπορεί να δώσει κάποιος παροχος, η σύνδεση χρειάζεται και τηλ. αριθμό άσχετα αν θα χρησιμοποιήσεις ή οχι τηλέφωνο. τώρα απο θέμα παροχου δες τα πακέτα. Εγω πάντως που έχω hol ~4 χρόνια πρόβλημα δεν είχα, βέβαια είμαι Αθήνα.
weber122 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 δες και της forthnet το φοιτητικό. είναι σε καλή τιμή http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=4649
soterious Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 ναι αλλα τι γινεται με την ποιοτητα γραμμης της forthnet??γιατι προπερσυ σερνοταν και την αλλαξα αναγκαστηκα και πηγα οτε
Hopi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 ναι αλλα τι γινεται με την ποιοτητα γραμμης της forthnet??γιατι προπερσυ σερνοταν και την αλλαξα αναγκαστηκα και πηγα οτε Προσωπικά θα έβαζα Wind. Έχει μακράν τις πιο προσιτές τιμές, αξιόπιστο δίκτυο και σε σχέση με τη Forthnet δεν σε χρεώνουν για πράγματα που δεν χρησιμοποίησες ποτέ...
weber122 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 αν είχες πρόβλημα με τη forthnet, θα έχεις πρόβλημα και με τις άλλες εταιρίες. μπορεί και το πρόβλημα να είναι του σπιτιού σου στις καλωδιώσεις. η συγκεκριμένη εταιρία έχει πάντως το καλύτερο streaming btw,η forthnet εμένα δεν με έχει χρεώσει ποτέ τίποτα παραπάνω.
Hopi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 αν είχες πρόβλημα με τη forthnet, θα έχεις πρόβλημα και με τις άλλες εταιρίες. μπορεί και το πρόβλημα να είναι του σπιτιού σου στις καλωδιώσεις. η συγκεκριμένη εταιρία έχει πάντως το καλύτερο streaming btw,η forthnet εμένα δεν με έχει χρεώσει ποτέ τίποτα παραπάνω. Πιθανόν σε έμενα να ήταν τυχαίο, απλά επειδή για τον ίδιο ακριβώς λόγο τραβιέται αυτή τη στιγμή και ένας φίλος μου, με λογαριασμούς που δεν έγιναν ποτέ, αποφεύγω τη Forthnet. Ούτως ή άλλως η Wind έχει καλύτερες χρεώσεις, ενώ προσωπικά, δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα