Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να φτιάξω ένα eshop. Έχετε κάποιο πάροχο να μου προτείνετε? Έχω δει το www.domains.gr και κανα δυο άλλα. Με ενδιαφέρει να υπάρχουν ευέλικτα εργαλεία και όμορφο αποτέλεσμα. Δε με ενδιαφέρει να φτιάξω ένα site σαν το πλαίσιο. Θέλω απλά κάτι ομορφο και safe, να επιτρέπει αγορές με πιστωτική/paypal και να είναι safe (ssl)

Δημοσ.

για τα άλλα δεν ξέρω αλλά το ssl δεν είναι απαραίτητο, μπορείς την πληρωμή να την κάνεις στο paypal και όχι στο site σου

Δημοσ.

Φιλε τζιμαρα σου εστειλα πμ .Απο κει και περα να πω και εδω οτι το ssl δεν ειναι τοσο απαραιτητο μιας και η συναλλαγη θα πηγαινει "εξωτερικα" ειτε σε paypal ειτε σε αλλη "safe" σελιδα που θα κανει την συναλλαγη με πιστωτικη για παραδειγμα...

Αν τωρα μιλαμε για μια σελιδα που οι πελατες ισως κανουν καποιο register ισως να χρειαζοταν ενα ssl αλλα και παλι λιγο περιττο ειναι..μιας και "ευαισθητα" δεδομενα δεν θα υπαρχουν στο σαιτ.

Οσο για τα αλλα που ρωτας δες το πμ , στο εστειλα σε πμ για να μην φανει οτι κανω διαφημιση ή οτιδηποτε.

Δημοσ.

ssl χρειάζεται νομίζω για πληρωμές κάρτας. τουλάχιστον για τη σελίδα που καλεί τη σελίδα της τράπεζας-του paypal.

θα το δεις και αν στο ζητάνε από την τράπεζα ή από το paypal.

το Paypal σε γδέρνει πάντως από άποψη προμήθειας...

τώρα για πάροχο, υπάρχουν πολλοί. ξεκινάς στην αρχή με κάποιο απλό webhosting με php κλπ. και μετά ανεβάζεις..

πιο γνωστοί σε ελλάδα papaki, dnhost , αλλά και πολλοί άλλοι (με νοικιασμένα datacenters στο εξωτερικό φυσικά)..

Δημοσ.

εαν θελει να παιξει με joomla/drupal/wordpress για να εκμεταλλευτει ετοιμα modules για eshop τοτε πρεπει να διαλεξει πακετο hosting που περικλειει databases...κατι πολυ απλα απλα πακετα hosting δεν καλυπτουν databases...

απλα να το χει υποψη του...

Δημοσ.

εαν θελει να παιξει με joomla/drupal/wordpress για να εκμεταλλευτει ετοιμα modules για eshop τοτε πρεπει να διαλεξει πακετο hosting που περικλειει databases...κατι πολυ απλα απλα πακετα hosting δεν καλυπτουν databases...

απλα να το χει υποψη του...

Καλησπέρα. To joomla τι είναι? Web Design εργαλείο?

Δημοσ.

Ναι με αυτό μπορείς να φτιάξεις ιστοσελίδα. Δε χρειάζεται να γνωρίζεις κώδικά.

Είδα τα πακέτα eshop που προσφέρει το papaki.gr

Μου φαίνεται μια χαρά και εύκολο.

Έχει κανείς εμπειρία επί του θέματος?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες!

@jimarass Μπορω να σας κανω μια ερωτηση ;

Για το e-shop χρειαζεται καποια ειδικη αδεια απο τους κατασκευαστες των προιοντων για να τα αναφερετε με τα ονοματα τους (brand names κτλ.) και να δειχνετε φωτογραφιες τους ; Ή επιτρεπεται επειδη απλα τα αναφερετε ; Ρωταω επειδη φτιαχνω μια εφαρμογη για κατι παρομοιο ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...