Thanos233 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Απόψε το βράδυ λέω να πάω στο Noodle Bar . Έριξα μια ματιά στον κατάλογο, αλλά δεν κατάλαβα πολλά. Γιαυτό θα ήθελα όσοι έχετε πάει να μου προτείνετε κάποια πιάτα τα οποία θα με ικανοποιήουσαν γευστικά. Ευχαριστώ πολύ!!
deesnider Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Λογική η επιθυμία σου, δεδομένου ότι ...γνωρίζουμε τις γευστικές σου προτιμήσεις! 4
cris41 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μοσχαρι σιτσουαν ή καρυ νουντλς με νουντλς αυγου και κοτοπουλο!
georgemvg Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Το χοιρινό μουσου είναι πολύ ωραίο. Αλλά πρέπει να πας και σιγά σιγά να τα δοκιμάσεις όλα. Ότι και να σου πούμε εμείς είναι μάταιο.
kakofonixx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 δεν καταλαβες πολλα απο τον καταλογο, δεν πας να φας κανενα πιτογυρο που εναι σιγουρακι αφου? curry noodles με κοτοπουλο το αγαπημενο μου + κρακερς γαριδας
MostDef Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 καλή μάσα. http://www.tavernoxoros.gr/#p=t4133 από αυτό το κωλομάγαζο εγώ δεν ξανατρώω πάντως, όλα μέσα στα χάλια λάδια, μαζουκ φάση.
Gingerbread Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Προτείνετε κάποιο μαγαζί για noodles (ή κινέζικο ή γιαπωνεζικο αλλά δεν θέλω σούσι) στο κέντρο ή στο Παγκράτι/Βύρωνα;
lyda94 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 21 ώρες πριν, Gingerbread είπε Προτείνετε κάποιο μαγαζί για noodles (ή κινέζικο ή γιαπωνεζικο αλλά δεν θέλω σούσι) στο κέντρο ή στο Παγκράτι/Βύρωνα; wok master x στο περιστερι. οκ, δεν ειναι παγκρατι, βυρωνας, αλλα ειναι πολυ καλο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα