Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ..

Operating System

Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit

CPU

Intel Pentium E6700 @ 3.20GHz 49 °C

Wolfdale 45nm Technology

RAM

5,00 GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15)

Motherboard

ASUSTeK Computer INC. P5B-Deluxe (LGA 775) 42 °C

Graphics

SMT27A300 (1920x1080@60Hz)

NVIDIA GeForce GT 630

Hard Drives

233GB Western Digital WDC WD2500KS-00MJB0 ATA Device (SATA) 39 °C

Optical Drives

HL-DT-ST DVDRAM GSA-H12N ATA Device

Audio

SoundMAX Integrated Digital HD Audio

ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΥΤΟΜΕ ΑΠΟ ΙΝΤΕΛ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΜD ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Σ ΑΥΤΟΝ

AMD FX 8120

ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Σ ΑΥΤΗΝ

MSI 990FXA-GD65

ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ SLI ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΙΝΤΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ koroido_1.gif

Δημοσ.

αναλόγως την χρήση φίλε μου αν θέλεις gaming καλύτερα intel γιατί έχουν καλύτερη συνεργασία με τις κάρτες γραφικών αν είναι για γραφιστική πχ photoshop amd φυσικά δεν συγκρίνεται

Δημοσ.

Το συμπερασμα οτι οι ιντελ επεξεργαστες συνεργαζονται καλυτερα με τις καρτες γραφικων απο που το εβγαλες Πολυδωρα???

τωρα στον τς πες μας το budget που εισαι διατεθιμενος να διαθεσεις

Ελπιζω να εχεις στα υποψην σου οτι εαν αλλαξεις cpu κ Mb θα πρεπει να αλλαξεις και μνημες....

Τροφοδοτικο ποιο εχεις?

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ..

Operating System

Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit

CPU

Intel Pentium E6700 @ 3.20GHz 49 °C

Wolfdale 45nm Technology

RAM

5,00 GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15)

Motherboard

ASUSTeK Computer INC. P5B-Deluxe (LGA 775) 42 °C

Graphics

SMT27A300 (1920x1080@60Hz)

NVIDIA GeForce GT 630

Hard Drives

233GB Western Digital WDC WD2500KS-00MJB0 ATA Device (SATA) 39 °C

Optical Drives

HL-DT-ST DVDRAM GSA-H12N ATA Device

Audio

SoundMAX Integrated Digital HD Audio

ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΥΤΟΜΕ ΑΠΟ ΙΝΤΕΛ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΜD ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Σ ΑΥΤΟΝ

AMD FX 8120

ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Σ ΑΥΤΗΝ

MSI 990FXA-GD65

ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ SLI ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΙΝΤΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ koroido_1.gif

Θα χρειαστεις και μνημες DDR3

Μητρικη 66.86

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29859&cat=3&sub=374&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

Επεξεργαστης 145.53

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26558&cat=2&sub=377&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

Μνημες 50.17

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26788&cat=4&sub=244&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2

Δημοσ.

αναλόγως την χρήση φίλε μου αν θέλεις gaming καλύτερα intel γιατί έχουν καλύτερη συνεργασία με τις κάρτες γραφικών αν είναι για γραφιστική πχ photoshop amd φυσικά δεν συγκρίνεται

Μέχρι χθες οι amd ήταν κορυφαίοι και σήμερα μάθαμε ότι οι intel συνεργάζονται καλύτερα με τις κάρτες γραφικών.

Πολύδωρε γιατί συνεχίζεις να ποστάρεις εκθέτοντας τον εαυτό σου και πιθανόν παίρνοντας και άλλους στο λαιμό σου? Αφού βλέπεις, δεν σε πάει, γιατί το ζορίζεις?

• Like 2
Δημοσ.

παιδια για την καρτα γραφικων προσφατα την πειρα.... για παιχνιδια θελω να παιζω και συγκεκριμενα το battlefield 3 koroido_1.gif γι αυτο και πειρα καινουρια καρτα γραφικων μπας και το ευχαριστηθω αλλα τπτ εχω παει την αναλυση στα 1920 κατι..και τα γραφικα στο low αλλα κρασαρει..

γι αυτο λεω μπας και τ αλλαξω ολα για να ειμαι κομπλε.. εσεις τι λετε?

Δημοσ.

Ηλια οποιος καταφερε και σου πουλησε την 630 και σου ειπε οτι ειναι καλη για παιχνιδια και ειδικα στο battlefiled 3 σε 1920X10XX τοτε ειναι μεγαλο τσακαλι.να μην πω ομως τι εισαι εσυ...τελειως φιλικα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...