Προς το περιεχόμενο

5750 me 5770 crossfire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα! θελω να κανω crossfire 5750 me 5770 αυτες τισ 2 και εχω και τροφοδοτικο 550watt antexei?θα παιζουν καλα?η θα εχουμε προβληματα?

Δημοσ.

το τροφοδοτικο γτ δεν κανει? ενα 550 watt chieftec κανει? η 500 ? επισης εχω την 6850 στο pc mou με 500watt chietec psu και σημερα μου κρασαρε η καρτα τι να κανω?

Δημοσ.

Γιατί είναι μάπα. Και για μία κάρτα επίφοβο είναι. Το συγκεκριμένο chieftec http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700619 αν είναι αυτό, δεν είναι και ότι καλύτερο. 300 watt βγάζει combined. Καλύτερο από το turbo x βέβαια αλλά...

Ποιά είναι η μητρική σου?

Δημοσ.

κοιτα το crossfire θελω να το κανω σε υπολογιστή φιλου! στο δικο μου υπολογιστη εχω 990fxa-ud5 motherboard and psu chieftec 500watt με 6850 ati radeon η οποια σημερα κρασαρε με το call of duty..τι τροφοδοτικο προτεινετε? me value for money

Δημοσ.

κλοκαρισμενος δεν ειναι αλλα ειμαι στο chuck να τον κανω με fx 6100 3.3ghz ! κρασαρε με την εννοια οτι εκει που επαιζα ξαφνικα μαυρες γραμμες στην οθονη και αφου βγηκα και απο το game sto desktop ακομα μαυρεσ γραμμες οριζοντιες ειχε και το εκανα restart μετα οκ αλλα δεν ξαναμπηκα cod...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...