CoOliO Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα και πάλι..Έχω την αναφερόμενη μητρική και πριν λίγο καιρό πέρασα windows 7 ultimate..Το πρόβλημα μου ήταν ότι δεν έβλεπε κάποιες συσκευές (Δεν θυμάμαι ποιες) και επειδή στο support της μητρικής δεν είχε για windows 7 αναγκάστηκα να καταλήξω σε xp professional!!Καμιά λύση???Ευχαριστώ πολύ...
skfn Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Για πολλές παλιές συσκευές δεν υπάρχουν drivers συμβατοί με w7. Έχει σταματήσει η κατασκευάστρια εταιρεία τους να τις υποστηρίζει. Εγώ πχ έχω ένα scaner hp 4470c και όσο και αν έψαξα drivers δεν βρήκα (όπως και πολλοί άλλοι απ ότι είδα με ένα πρόχειρο ψάξιμο). Οι λύσεις είναι 1. Εξαντλείς το ψάξιμο μήπως κάτι βρεις με σχετικούς drivers. 2 Επιστροφή στα xp (αν το αντέχεις) 3.Windows 7 και μέσα σ αυτά Virtual Machine με τα xp.(έτσι κάνω εγώ όταν θέλω να σκανάρω κάτι.)
tigergreg Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Πολλες φορες λειτουργουν οι ντραιβερς για βιστα. 1
skfn Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 . Πολ λες φορες λειτουργούν οι ντραιβερς για βιστα. Σωστά. Αλλά καποιες άλλες δεν λειτουργεί τίποτα, γιατί απλά ο κατασκευαστής δεν υποστηρίζει (???) πλεον το προϊόν του, όπως στη δικιά μου περίπτωση με το σκανερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα