Προς το περιεχόμενο

Θέλουμε πίσω το Μπλα-Μπλα, ή όχι;

The_Seeker

Θέλουμε πίσω το Μπλα-Μπλα, ή όχι;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Θέλουμε πίσω το Μπλα-Μπλα, ή όχι;

• Ναι, ας μείνει όπως ήταν πριν
    • Ναι, αλλά με αυστηρότερο moderation
    • Όχι, είμαι αντίθετος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίρνω το θάρρος να δημιουργήσω αυτή την ψηφοφορία, μιας και πιστεύω πως εκτός του ότι το Μπλα-Μπλα ήταν σημείο συνάντησης, περιείχε και αρκετά ενδιαφέροντα θέματα. Ας εκφραστεί λοιπόν ο καθένας με το δημοκρατικότερο των δικαιωμάτων, την ψήφο! :D

Edit: Ας με συγχωρήσουν οι κυρίες που έβαλα μόνο "αντίθετος" στην 3η επιλογή και όχι και "αντίθετη". Όταν το σκέφτηκα ήταν αργά και προσπάθησα να το διορθώσω, αλλά δε γινόταν... :oops:

Δημοσ.

Τεσπα, αφού δεν υπάρχει σημάδι ότι την έσβησε συνειδητά κάποιος moderator, την ξαναβάζω σε ξεχωριστό τόπικ... Σόρρυ αν τα θαλάσσωσα!

Δημοσ.

Ένας λόγος που μου άρεσε το μπλά-μπλά έιναι οτί ενώ έθετα μια ερώτηση σε κάποιο τενχικό forum ή μια απορία σε κάτι που με απασχολούσε, μόλις την έκανα "πεταγόμουνα" μέχρι το "αναψυκτήριο" για ένα καφεδάκι ή μια πορτοκαλάδα με τους φίλους. Δεν λέω , βλάκειες λέγαμε ή και σοβορά πράγματα, κατά την γνώμη μας :roll: , όμως υπήρχε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και διάθεση και όταν τελειώναμε με την φιλοσοφική μας καταχώρηση ή τα μπινελίκια που ρίχναμε με τους mods να τρελαίνονται και να τραβάνε τα μαλλιά τους ή τα μέλη να τραβάνε τα μαλλία τους με τους mods...γυρίζαμε στο τεχνικό topic για δούμε τις απαντήσεις μας!

Κατανοώ οτι δεν συγκινούνται οι τεχνοκράτες υπεύθηνοι αυτού του site και οτι περισσότερο από όλους ξέρουν οτί τα forum τύπου μπλά-μπλά δεν έχουν θέση στον επιστημονικό χαρακτήρα που θέλουν λίγο παραπάνω να δωσουν. Καμία αντίρρηση , αλλά η αλήθεια είναι οτί το μπλά-μπλά θα μας λήψει. Νομίζω οτι και η χαζομάρα, η ανοησία, η καλή διάθεση, το χιούμορ πρέπει να έχουν θέση στις επικοινωνίες δικτύων, αρκεί να μην δίνουμε την ίδια αξία με τις διαπροσωπικές σχέσεις!

Δεν συμφωνώ με την ψηφοφορία, είναι σαν να αντιδρούμε κακόβουλα απέναντι σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τα προβλήματα μας σε σχέση με τον τεράστιο κόμσο των υπολογιστών!!! :P

Δημοσ.

Φίλε Fidelio, την ψηοφοφορία δεν την εβαλα για να αντιδράσω κακόβουλα. Την έβαλα, γιατί με ενδιαφέρει, όπως υποθέτω ενδιαφέρει και πολλούς άλλους, να δουν τι άποψη έχουν και οι υπόλοιποι χρήστες για το μέτρο αυτό. Να δούμε δηλαδή, τι τάσεις επικρατούν στο φόρουμ. Τώρα αν κάποιος επιλέξει να το πάρει σαν κακόβουλη κριτική, αυτό είναι δικό του θέμα.

Δημοσ.

Seeker ζητώ sorry αν φάνηκε να πετάω καρφί σε εσένα, καμία σχέση . . .

Καταλαβαίνω οτι δεν έχεις κακές προθέσεις, απλά καμιά φορά η δημοκρατία λειτουργεί και σαν ...πέπλο!

Το λέω αυτό γιατί οι ανταλλαγές απόψεων εδώ μεσα σε τεχνικά θέματα γίνονται αφιλοκερδώς δεν είναι σωστό να επιβάλουμαι στους υπεύθυνους ψήφισμα για την επιστροφή ενός forum δεν είναι υποχρεωμένοι να μπουν σε τέτοια διαδικασία ούτε το οφείλουν , όπως και δεν οφείλουν για παράδειγμα να μου απαντούν σε ερωτήματα τεχνικού θέματος!

Παρόλα αυτά έχω τη ίδια άποψη μαζί σου ως προς την συμπάθειά μου προς το πάλε ποτέ μπλά-μπλά!

Δημοσ.

Ναι ρε συ, οκ, δεν είπα ότι οφείλουν να μπουν σε τέτοια διαδικασία. Ούτε προσπαθώ να το χρησιμοποιήσω σαν μέτρο πίεσης. Αλλά, το φόρουμ είναι οι χρήστες του, και άλλωστε γι αυτό το λόγο υπάρχει η δυνατότητα ψηφοφορίας.

Δημοσ.

Symfono kai ego oti prepei na epanelthei to mpla mpla. Aplws tha apaiteitai megalyteri astynomeusi, kai austiroteres poines. Ypirxan atoma oi opoioi eixan entones taseis na dimiourgoun kontres kai den tous eidan na ginontai ban. Opos episis to na postareis xaxaxouax mono kai tetoia les kai eisai sto irc na stamatisei.

Δημοσ.

οπως και να εχει το Μπλα Μπλα πρεπει να ξανανεβει... και μαζι και ολα τα τοπικς που ειχαμε φτιαξει. οπως καλα ολοι θα ειχατε παρατηρισει, μεσα στο Μπλα Μπλα υπηρχαν τα περισοτερα ποστς. υπαρχαν παρα παρα πολλες σελιδες. ηταν γεματο με τοπικς που απασχολουσαν εμας, γενικα την ελλαδα, ερωτηματα, ανεκδοτα(!!!!!!!!!!! εκει ηταν το καλυτερο φανταζομαι )

Δεν ξερω τι θα γινει παντως πρεπει να ξαναμπει το Μπλα Μπλα!!!

Δημοσ.

Τι θα μου λείψει απο το Μπλα μπλα:

α) Τα άπειρα μπινελικώματα που έχω ρίξει με τους φίλους (έτσι τους νοιώθω) wwwtaso,critter και άλλους πολλούς

β) Το γεγονός οτι έλεγα το μακρύ και το κοντό μου και δε αγχωνόμουνα μην τυχόν και μου την πουν για thread hijacking

γ) Ότι ήταν εύκολο να βρω ευκαρία για να ρίξω φωτογραφία της Μόνικα Μπελούτσι

Όμως

α) Απο τα όσα Posts έχω κάνει στο Μπλά μπλά λίγα ήταν ουσιώση και ακόμα λιγότερα άξιζαν τους τσακωμούς με τους οποίους συνοδεύονταν

β) Όλοι σχεδόν ξέρουν τι κουμάσι είμαι οπότε δείχνουν καταννοήση...

γ) Δε χρειάζεται ευκαιρία ή αφορμή για να ποστάρω κάπου φωτογραφία της Μόνικα. Ακόμα και σε Intel VS AMD topic να τη βάλω, κανείς δε θα βρεθεί να διαμαρτυρηθεί....

Τουτέστιν

RIP Μπλα μπλα

Δημοσ.

Παντως ρε παιδια και μεσα απο τις βλακειες που λεμε καμμια φορα μαθαινουμε χρησιμα πραγματα η στη χειροτερη περιπτωση γελαμε,κατι καλο για την υγεια!Οντως κι εγω τελευταια εβλεπα/εγραφα αρκετα στο Μπλα Μπλα και απαιτω να γυρισει πισω! :twisted: :shock:

Δημοσ.

Φίλε billdanos, αν διάβαζες όλα τα μηνύματα από την αρχή, θα έβλεπες ότι αυτό το θρεντ είναι απομεινάρι της πρώτης ψηφοφορίας που έβαλα σχετικά με το μπλα-μπλα, και κατά ένα μυστήριο τρόπο εξαφανίστηκε. Τώρα, τα παιδιά συνέχισαν τη συζήτηση για το Μπλα-Μπλα εδώ, αφού έτσι κι αλλιώς το θρεντ που υποδεικνύεις είναι γενικά για την αναβάθμιση του φόρουμ. Παρόλα αυτά, αν θεωρηθεί περιττό, ας το κλειδώσει κάποιος moderator.

Δημοσ.

Νομιζω οτι το Μπλα Μπλα πρεπει να επιστρεψει...Ηταν ενας ωραιος τροπος να περνας την ωρα σου χωρις να σ'ενδιαφερει κατι συγκεκριμενο...Επισης μεσα απ'αυτο βρισκεμε απαντησεις για καποιες αποριες γενικου περιεχομενου.Ξερω οτι η επιβλεψη του ειναι αρκετα δυσκολη και οτι ειναι βαρος για τους mods αλλα νομιζω οτι χωρις αυτο, το forum δεν ειναι ολοκληρωμενο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...