CoOliO Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους..Χθες είδα το εξής πρόβλημα!Εκεί που μιλούσα στο skype άρχισε να μου κάνει νάζια η οθόνη!!!Μου έβγαζε κάτι γραμμές σε όλη την οθόνη για 1.5 δευτερόλεπτο και μετά σταματούσε..Το έκανε 1-2-3 και μετά έφτασε η στιγμή να μου λέει no signal!!!Ενώ το Pc δούλευε ρολόι!!Βάζω-βγάζω καλώδια κλείνω οθόνη,τίποτα!!Κάνω 1 επανεκκίνηση στον υπολογιστή όλα καλά..Επειδή η κάρτα γραφικών είναι με παθητική ψύξη σκέφτηκα μην είναι από εκεί..Κοιτάω λοιπόν και βλέπω 130 βαθμούς Κελσίου!!Ρίχνω 1 ανεμιστήρα πάνω και τα έριξε στους 40 βαθμούς!!!Από εκεί και πέρα δουλεύω με τον ανεμιστήρα και δεν μου έκανε το παραμικρό..Λογικά το πρόβλημα δεν γινόταν από την μεγάλη θερμοκρασία..?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
baskon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Οι γραμμες εχουν καποια λογικη..Το να μη δειχνει τιποτα δε το εχω ξανακουσει..Συνηθως κολλαει το pc πρωτα αλλα ποτε δε ξερεις.. Απο τη στιγμη που επεσε η θερμοκρασια θα δεις και μονος σου βεβαια..
rounsmith Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους..Χθες είδα το εξής πρόβλημα!Εκεί που μιλούσα στο skype άρχισε να μου κάνει νάζια η οθόνη!!!Μου έβγαζε κάτι γραμμές σε όλη την οθόνη για 1.5 δευτερόλεπτο και μετά σταματούσε..Το έκανε 1-2-3 και μετά έφτασε η στιγμή να μου λέει no signal!!!Ενώ το Pc δούλευε ρολόι!!Βάζω-βγάζω καλώδια κλείνω οθόνη,τίποτα!!Κάνω 1 επανεκκίνηση στον υπολογιστή όλα καλά..Επειδή η κάρτα γραφικών είναι με παθητική ψύξη σκέφτηκα μην είναι από εκεί..Κοιτάω λοιπόν και βλέπω 130 βαθμούς Κελσίου!!Ρίχνω 1 ανεμιστήρα πάνω και τα έριξε στους 40 βαθμούς!!!Από εκεί και πέρα δουλεύω με τον ανεμιστήρα και δεν μου έκανε το παραμικρό..Λογικά το πρόβλημα δεν γινόταν από την μεγάλη θερμοκρασία..?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ! Φαντάσου να σε βάλουνε μέσα σε μια κατσαρόλα στουσ 100 βαθμούς , δεν θα μπορείς να κάνεισ τίποτα μετά τους 50 βαθμούς
CoOliO Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Πιστεύετε πως είναι η κάρτα γραφικών?Έβγαλα και 1 φωτογραφία για να καταλάβετε τις γραμμές
JS v.i.p. Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Αφού λες ότι έβαλες το ανεμιστηράκι και δουλεύουν όλα καλά .... τότε κατά πάσα πιθανότητα να ήταν η κάρτα σου. Το θέμα είναι ότι .... πέρασε το καλοκαίρι με της μεγάλες ζέστες και τώρα θυμήθηκε να ανεβάσει θερμοκρασία ; Αφού ο κατασκευαστής την έβγαλε με παθητική ψύξη .... τότε κάτι δεν πάει καλά και το ανεμιστηράκι απλά θα παρατείνει λίγο την ζημιά Το ποιό πιθανό είναι να θέλει καινούρια πάστα ο επεξεργαστής της κάρτας ..... πόσο καιρό την έχεις ;
CoOliO Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Πάστα είναι καινούργια..Και τα 2 κ.γραφικών και οθόνη είναι μεταχειρισμένα!!!Πάντως προς το παρόν δεν έχω άλλο θέμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα