Thanos1972 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Πως τον ειπες?καβουρογαμοσαυρο?????αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Βαγγελη την πατησες. Ψοφος στους phenom. proplayer,κοψε το facebook και μαθε να γραφεις Ελληνικα.δεν θα σου το ελεγα αυτο σε καμια περιπτωση εαν δεν πονουσαν τα ματια μου προσπαθοντας να το διαβασω. 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Θάνο τα παρακάτω τα είδες? Nίνο την 7950 ο στοκ phenom την κόβει. Όχι τίποτα σημαντικό, αλλά δεν λέει να φτιάξεις μόνος σου, καινούριο μηχάνημα με μπουκάλι. 1) Ο phenom δεν κάνει τεράστιο bottleneck. 3) Ο phenom σε 2 χρόνια δεν θα έχει πάθει απολύτως τίποτα. 1
Thanos1972 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Ναι ρε καβουρογαμοσαυρε,δεν το ειπα για εσενα..... για τον ts το ειπα.
ninos30 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 ΝΑΙ ρε παλιό ανέκδοτο: "Πως είναι η επιστημονική ονομασία του ζώου, που μοιάζει με σαύρα, περπατάει σαν κάβουρας, μαμάει πάντα σαβούρες και ζει στην άμμο" Καβουρο-γαμο-σαβουρό-σαυρος, ο αμμώδης Έκοψα μερικές συλλαβές απλώς... 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 ΝΑΙ ρε παλιό ανέκδοτο: "Πως είναι η επιστημονική ονομασία του ζώου, που μοιάζει με σαύρα, περπατάει σαν κάβουρας, μαμάει πάντα σαβούρες και ζει στην άμμο" Καβουρο-γαμο-σαβουρό-σαυρος, ο αμμώδης Έκοψα μερικές συλλαβές απλώς... Είσαι πολύ λάθος ενημερωμένος μικρέ...
ninos30 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Είσαι πολύ λάθος ενημερωμένος μικρέ... ΑΓΟΡΑΚΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!! Ξέρω ότι κυκλοφορείς τα καλύτερα μωρά της πόλης! Γιαυτό κι εγώ από το nick που σου είπα, έκομα το ΣΑΒΟΥΡΟ. Απλά ήθελα να πειράξω το AVATAR σου!!!
ninos30 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Αστα αυτά. Επειδή είναι πάνω από το κεφάλι σου και διαβάζει τι γράφεις!!! Τεσπά τέλος το offtopic γιατί το μαμήσαμε το Thread 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Αστα αυτά. Επειδή είναι πάνω από το κεφάλι σου και διαβάζει τι γράφεις!!! Τεσπά τέλος το offtopic γιατί το μαμήσαμε το Thread Ενώ δεν ήταν από μόνο του, ας πούμε... Εμάς περίμενε
proplayer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Γιατί δεν φτάνει το μπάτζετ σου για να πάρεις μητρική για crossfire X8. και αυτο ειναι πλ κακο?και συγγνωμη ο φενομ σε 2 χρονια πσιτεβεις πως θαν αι μια χαρα?Παμε καλα?ο ι5 με 7870 ειναι πλ κτλερος απο φενομ με 7950..ιδιατιερα και με οκ...
ninos30 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Ρε αφού είσαι τόσο σίγουρος, θα πάμε το στοίχημα? Θα βγεις με ένα 2ο PC τζάμπα.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Το να επιμένεις κόντρα στην πραγματικότητα είναι σαν να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο και να περιμένεις να σπάσει ο τοίχος. Αναλύθηκαν αρκετά τα πάντα. Δεν βρίσκω το λόγο να συζητάμε τα ίδια.
proplayer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Το να επιμένεις κόντρα στην πραγματικότητα είναι σαν να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο και να περιμένεις να σπάσει ο τοίχος. Αναλύθηκαν αρκετά τα πάντα. Δεν βρίσκω το λόγο να συζητάμε τα ίδια. οκ νταξει..με αλλα λογια εσυ μου συμβουλευεις να παρω τν φενομ ε 7950 και 8γβ ραμ και ωραιο κουτι και ενα corsair buildr series 600 watt psu?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Αυτό κατάλαβες? Την προταση που σου έκανα την είδες? Το τροφοδοτικό που λες που κολλάει?
proplayer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Αυτό κατάλαβες? Την προταση που σου έκανα την είδες? Το τροφοδοτικό που λες που κολλάει? οχι απλως εχω ψηλομπερδευτει..κοιτα εφτασα σε 2 μπιλντ..ενα ειναι φενομ ιι χ4 με 7950,ωραιο κουτι (centurion)και corsair buildr series 60 0watt και δευτερο ειναι ι5 3450,660 τι,εκενο το απλο asus κουτι και ενα πιο απλο 600 watt psu...ποιο μου προτινεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα