triptico Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Εδω και λιγο καιρο μου χαλασε το λαπτοπ και αφου το εστειλα για ελεγχο σε δυο διαφορετικους τεχνικους και οι δυο μου ειπαν οτι εχει καει η μητρικη. Σε ερωτηση μου αν δουλευουν cpu και μνημη δεν μπορουσαν να απαντησουν. Η cpu ειναι i7-720QM και οι μνημες ειναι 2 x 2gb ddr3 1333. Επειδη δεν συμφερει να αλλαξω μητρικη αποφασισα να διαλυσω το λαπτοπ και να πουλησω τα parts. Αλλα πως μπορω να μαθω αν δουλευουν cpu και μνημες;
Thanos1972 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Να τα δοκιμασεις σε καποιον φιλο σου.ειδικα οι μνημες,ειναι ευκολο.βαλε τις επανω σε ενα Laptop που τις δεχεται και τρεξε Memtest.για τον επεξεργαστη....περα απο το οτι πρεπει να βρεις συμβατο Laptop με μητρικη που να τον δεχεται,συνηθως πρεπει να ξυλωσεις τα παντα απο πανω για να τον αλλαξεις.
triptico Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Να τα δοκιμασεις σε καποιον φιλο σου.ειδικα οι μνημες,ειναι ευκολο.βαλε τις επανω σε ενα Laptop που τις δεχεται και τρεξε Memtest.για τον επεξεργαστη....περα απο το οτι πρεπει να βρεις συμβατο Laptop με μητρικη που να τον δεχεται,συνηθως πρεπει να ξυλωσεις τα παντα απο πανω για να τον αλλαξεις. Το εχω ξηλωσει εντελως το λαπτοπ μεχρι τελευταιας βιδας. Τον επεξεργαστη τον εχω στα χερια μου, αλλα αντε να βρω καποιον που να δεχτει να ξηλωσουμε το δικο του λαπτοπ για να δουμε αν δουλευει... με τις μνημες ισως να ειναι πιο ευκολο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα