Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλισπερα εχω το εξεις θεμα εχω ρουτερ οτε και ενα tp-link συνδεδεμενω στην τηλεωραση για να εχει ιnternet οταν θελω να κανω media sharing απο το κινητο στην τηλεοραση δεν μου την βλεπει οταν τραβαω καλωδιο ethernet απευθειας στο ρουτερ τοτε την βλεπει τι κανω λαθος ρε παιδεια και δεν κανει την δουλεια του το tp-link?

να πω οτι το σχεδιαγραμμα ειναι ρουτερ-tp-link-splitter ethernet-τηλεοραση

ευχαριστο πολυ

Δημοσ.

Φίλε μου χωρίς να θέλω να γίνω προσβλητικός θα σου δυο πράγματα. Παραβλέπω το γεγονός πως η ορθογραφία σου με έχει γκαβώσει, επίσης να παραβλέψω και το γεγονός πως η έλλειψη και των βασικότερων σημείων στίξης στο μήνυμα σου το κάνει δυσνόητο, αλλά δεν γίνεται με τίποτα να παραβλέψω πως αναφέρεις ένα τυχαίο tp link χωρίς να λες τι είναι, τι χρήση κάνει και τέλος πάντων σε τι ρυθμίσεις το λειτουργείς. Γίνε λίγο περισσότερο σαφής. Φιλικά kemosabe.

Δημοσ.

εχεις δικιο φιλαρακι αλλα δεν ειμαι στην ελλαδα και ετσι δεν εχω ελληνικη ορθωγραφια.... κανω μεταφραση απο το google.

Τo tp link το εχω ως access point και ειναι το μοντελω tl-wa500g.

ευχαριστο

Δημοσ.

λοιπόν το tp link είναι στην τηλεόραση συνδεδεμένο μέσο splitter γιατί τραβάω και αλλα ethernet προς αλλα μηχανήματα...όταν λοιπόν έχω το tp link το οποιο συνδέεται ως access point στο router δεν μπορώ να δω την τηλεόραση στο δίκτυο όπως sharing από κινητό η από laptop η οτιδήποτε άλλο κάνει dlna όταν όμως τραβάω απευθείας καλώδιο ethernet από την τηλεόραση στο router τότε μπορώ να την δω και στο κινητό που κάνει dlna και στο pc και ρωτάω γιατί?διότι για μένα φταίει το tp link και δεν μπορώ να βρω άκρη αν λοιπόν ξέρεις κάποιος κάτι παρακαλώ να δώσει τα φώτα του ευχάριστο

Δημοσ.

όχι παίρνει το tp link παίρνει ασύρματα internet από το router και το μοιράζει μέσο ethernet στο splitter που με τη σειρά του το splitter το μοιράζει στην τηλεόραση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...