Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοινότητα του Insomia,

θέλω να αγοράσω ένα laptop μιας και φέτος πέρασα στο πανεπιστήμιο. Είμαι άσχετος οπότε θέλω την βοήθειά σας: Θέλω το laptop μου να μπορεί να τρέξει προγράμματα επεξεργασίας εικόνας και ήχου (photoshop ας πούμε) με ευκολία. Το budget είναι περί τα 500 ευρώ. Προσφορές;

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.

Δημοσ.

Ο.Κ. , φαντάζομαι δεν απαντάται επειδή δεν βρίσκετε κάποιο laptop στην τιμή αυτή. Κάτι σε 600 ευρώ παίζει;

Δημοσ.

λοιπον για αρχη μπορεις να δεις αυτον η καλυτερη τιμη σε αυτα τα χαρακτηριστικα απλα δεν εχει windows οποτε θα πρεπει να αγορασεις

μετα πας σε αυτον ποε ειναι σχεδον ιδιος με τον πρωτο αλλα εχει windows και καλυτερη καρτα γραφικων

τελος αν θες απο θεμα εγγυησης και service να χεις το κεφακι σου ησυχο παιρνεις αυτον οποιος ομως σε χαρακτηριστικα ειναι λιγο χειροτερος απο τους αλλους 2 αλλα εχει εγγυηση και service dell

Δημοσ.

ο.κ. , για τους δύο dell, η διαφορά στην τιμή αξίζει για τα χαρακτηριστικά που κερδίζω; Και βασικά τί ακριβώς κερδίζω;

Δημοσ.

Καλό θα είναι να πας στο dell με τον ivy bridge, το άλλο dell που προτάθηκε είναι από την προηγούμενη σειρά και είναι ξεπερασμένο.Τώρα σε σχέση με το samsung κερδίζεις σε κάρτα γραφικών και καλύτερο after sales που έχει το dell

Δημοσ.

δεν έχω διαβάσει τίποτα αρνητικό για το dell, από θέμα χαρακτηριστικών και εγγύησης είναι πολύ καλό , οπότε αν διαθέτεις τα χρήματα είναι πολύ καλή επιλογή :-)

Δημοσ.

εμενα με ενδιαφερει η τοπικη μνημη καθε επεξεργαστη, αλλα δεν μπορω να βρω ποση εχει ο καθε επεξεργαστης. καθολου βοηθεια; επισης διαβασα οτι σε μερικους υπολογιστες δεν ταιριαζουν οι καρτες μνημης, γραφικων με τον επεξεργαστη και ενω το καθενα ξεχωριστα ειναι καλο, δεν λειτουργουν οπως πρεπει μαζι. Ισχυει κατι τετοιο για τον ακριβο dell;

Δημοσ.

Αγαπητε τα λεγομενα σου δειχνουν οτι εχεις καποιο πολυ μεγαλο μπερδεμα στο μυαλο σου σχετικα με τους υπολογιστες.

Η μνημη των επεξεργαστων δεν θα πρεπει να σε απασχολει (μπορεις εγκυκλοπεδικα να την μαθεις αλλα δεν χρησιμευει καπου να ξερεις ποση Level 1,2,3 cache εχει ).

Σε ενδιαφερει η ποσοτητα της μνημης ram (καλο ειναι πανω απο 4Gb)

Οι καρτες γραφικων εχουν κ αυτες μνημη (καλο ειναι πανω απο 1Gb) αλλα δεν εχουν να κανουν τιποτα με τις υπολοιπες.

Αν θες να ενημερωθεις , υπαρχει ατελειωτη γνωση στο ιντερνετ (πχ http://el.wikipedia....κός_υπολογιστής).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...