malmsteen1984 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 αυτό το μηχάνημα δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ? http://www.youtube.com/watch?v=gkTb9GP9lVI
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Εντάξει, πλέον έχω αράξει και διασκεδάζω με το θέμα. Μόνο το pop-corn μου λείπει. Πρώτα βάζεις μητρική των 300 ευρώ γιατί σου άρεσαν προφανώς τα χρώματα. Μετά βάζεις άλλη με παλιό chipset και στο τέλος το ολοκληρώνεις με 7850 σε gaming pc των 1000+ ευρώ. 1
kostas.K Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στο τελος θα το διαβαζουμε σε επεισοδια.... 1
dimoskoutr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μπήκα τώρα το μεσημέρι στο forum μήπως και υπάρχει συνέχεια στη σαπουνόπερα...κανένα νέο επεισόδιο τίποτα;
malmsteen1984 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μπήκα τώρα το μεσημέρι στο forum μήπως και υπάρχει συνέχεια στη σαπουνόπερα...κανένα νέο επεισόδιο τίποτα; τίποτα... ξενέρωσα!!! χαχαχα
POLYDOROS18 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 και εσύ έχεις αναφορά γιατί μιλάς άσχημα ευχαριστώ Πολύδωρε με όλο το σεβασμό έχεις αρχίσει και κουράζεις τους υπόλοιπους. Αν trollαρεις καλύτερα θα ήταν να το αφήσεις, αν δεν τρολάρεις επίσης καλύτερα θα ήταν να το αφήσεις γιατί το topic θα παρεκτραπεί. Μια χαρά συστήματα σου έχουν πει όλοι. Δεν υπάρχει λογική στο να postαρεις ξανά και ξανά συστήματα. Εαν είσαι 18 όπως λέει στο nick σου καλύτερα να αρχίσεις να φέρεσαι ανάλογα. Ένα τέτοιο αξιόλογο forum όπως το συγκεκριμένο είναι για να δίνει βοήθεια σε διάφορα θέματα τεχνολογίας όχι για να γίνει πεδίο άσχημων αντιπαραθέσεων. Είναι δείγμα ωριμότητας να καταλαβαίνεις ποτε κουράζεις με την συμπεριφορά σου και να σταματάς. Φιλικά πάντα όλα αυτά... καλά που είναι ώριμοι όλοι εδώ μέσα και δεν βρίζουν τι λέτε πάμε καλά ο άλλος με λέει βλάκα που κανείς δεν τον είπε να σχολιάσει στο post μου και είναι δικαίωμα μου να βάζω το post γιατί κιόλας μου είπαν κάνε νέο post με την σωστή σύνθεση που έφτιαξες τώρα και απλά παίρνω ιδέες αν είναι να κάθεστε στα ίδια και στα ίδια εγώ δεν σας φταίω δεν σας πρείζω να μπείτε και να βοηθήσετε εσείς μπαίνετε αλλά όχι να με βρίζετε κιόλας έλεος..μιλάτε και για ωριμότητα
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Κανένας δεν σε έβρισε και βοήθεια σου δόθηκε μπόλικη. 1
POLYDOROS18 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 και όμως φίλε μου πάνε στην 1 σελίδα κάτω κάτω να δεις κάτι για βλ...ας
dimoskoutr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Πολύδωρε φίλτατε περιμένεις να διαβάσουμε το κατεβατό που πόσταρες και δεν έχει ούτε μια τελεία;;;; Μια συμβουλή από έναν μεγαλύτερο άκου. Σου δώθηκε βοήθεια και με το παραπάνω. Εγώ και αρκετοί ακόμη εδώ το έχουμε ρίξει στο χαβαλέ με όλα αυτά που λες και κάνεις. Κρίμα είναι δεν υπάρχει λόγος. Επίσης όταν μαλώνω τα παιδάκια στο φροντιστήριο το ίδιο απαντούν κατευθείαν "Κύριε μιλαέι και ο άλλος όχι μόνο εγώ"...μόνο που αυτά είναι παιδάκια!!! Εγώ σου μίλησα φιλικά και σου είπα την άποψη μου για το τι κάνεις λάθος και εσυ απάντησες "ναι αλλά κοίτα τι κάνουν οι άλλοι"...για αυτή την ωριμότητα σου μιλάω...που δεν έχεις...Το έλεος άλλοι πρέπει να το πουν. 1
qweRRr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 και όμως φίλε μου πάνε στην 1 σελίδα κάτω κάτω να δεις κάτι για βλ...ας http://www.insomnia.gr/topic/430371-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/?do=findComment&comment=4453461 Αυτό τελικά δεν το έστησες?
CmdShepard85 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Τι να σε πω ρε μεγαλε, εχεις καταντησει λουτσοπρηχτης! Στησε κανενα απο αυτα και μην μας τα τσουρεκιαζεις αλλο!
POLYDOROS18 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Τι να σε πω ρε μεγαλε, εχεις καταντησει λουτσοπρηχτης! Στησε κανενα απο αυτα και μην μας τα τσουρεκιαζεις αλλο! δεν σου απαντάω αλλά θα σου πω εσένα από κοντά μιας και σε ξέρω..χαχαχαχαχαχ
Superpie Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Η καλυτερη συνθεση που μπορεις να παρεις σε αυτα τα χρηματα ειναι αυτη του Δεινο. Αν θες την παιρνεις,αν δεν θες παρε οτι θες εσυ!Δικα σου τα λεφτα ειναι,αν θες παρε και g520 επεξεργαστη,ή παρε και τον i7 3960x Ηθελες την καλυτερη συνθεση σε αυτα τα χρηματα,στην εδωσαν.Ή την παιρνεις ή παρε του κεφαλιου σου.Δικο σου προβλημα.Και επιτελους,αφου το θεμα ξεφευγει,καποιος mod ας το κλεισει πια..Τα περισσοτερα topic εχουν 50 post και μονο τα 5 ειναι πανω στο προβλημα,ολα τα αλλα ειναι σκουπιδια..
POLYDOROS18 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Η καλυτερη συνθεση που μπορεις να παρεις σε αυτα τα χρηματα ειναι αυτη του Δεινο. Αν θες την παιρνεις,αν δεν θες παρε οτι θες εσυ!Δικα σου τα λεφτα ειναι,αν θες παρε και g520 επεξεργαστη,ή παρε και τον i7 3960x Ηθελες την καλυτερη συνθεση σε αυτα τα χρηματα,στην εδωσαν.Ή την παιρνεις ή παρε του κεφαλιου σου.Δικο σου προβλημα.Και επιτελους,αφου το θεμα ξεφευγει,καποιος mod ας το κλεισει πια..Τα περισσοτερα topic εχουν 50 post και μονο τα 5 ειναι πανω στο προβλημα,ολα τα αλλα ειναι σκουπιδια.. εε αν δεις στο προφιλ σου είσαι Files Editor και μέλος του Staff αλλά δεν ξέρω τι δυνατότητες σου έχουν δώσει απλά δες μήπως μπορείς να το κλείσεις ούτε εγώ δεν νομίζω να μπορώ
rounsmith Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Τι να σε πω ρε μεγαλε, εχεις καταντησει λουτσοπρηχτης! Στησε κανενα απο αυτα και μην μας τα τσουρεκιαζεις αλλο! Και εσύ δεν πας πίσω με το το turbo-x pc σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα