Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αυτόν εδώ τον Desktop...

Intel Celeron 2.5Ghz

1.5GB RAM

128MB Graphics

60GB HDD

Windows XP SP3

Μπορεί να μου πει κανείς γιατί σέρνεται?Format του έχω κάνει,έχω σκανάρει με το Antivirus 7 φορές μήπως παίζει κάποιος ιός αλλά τίποτα.Τα Windows XP είναι γνήσια.

Υ.Γ.Έχω δοκιμάσει του κόσμου τα Booster αλλά τίποτα...

Please Help ME!!!

Δημοσ.

Τι εννοείς σέρνεται ? παλιά πέταγε ας πούμε ?

Τι προσπαθείς να κάνεις με το Pc σου και σου σέρνεται ? Το Hardware σου είναι πολύ παλιάς τεχνολογίας.

Τα booster δεν κάνουν απολύτως τίποτα..

Δώσε μας όμως μια τάξεως μεγέθους για να καταλάβουμε τι εννοείς . Με λιγη μνήμη ακομα και έναν Ssd 60αρη για το λειτουργικό μπορείς να πάρεις μια πολύ καλή βαθεια ανάσα.

Δημοσ.

Το σέρνεται είναι σχετικό, όπως ειπώθηκε είναι παλιάς τεχνολογίας οπότε αν θες να παίξεις παιχνίδια και να τρέξεις βαριές εφρμογές θα σου γονατίζει. Αλλά αν θες να σερφάρεις στο internet, να βλέπεις ταινίες και για εφαρμογές γραφείου είναι μια χαρά. Έλεγξε και τον δίσκο μήπως τα έχει παίξει.

Δημοσ.

Τι εννοείς σέρνεται ? παλιά πέταγε ας πούμε ?

Τι προσπαθείς να κάνεις με το Pc σου και σου σέρνεται ? Το Hardware σου είναι πολύ παλιάς τεχνολογίας.

Τα booster δεν κάνουν απολύτως τίποτα..

Δώσε μας όμως μια τάξεως μεγέθους για να καταλάβουμε τι εννοείς . Με λιγη μνήμη ακομα και έναν Ssd 60αρη για το λειτουργικό μπορείς να πάρεις μια πολύ καλή βαθεια ανάσα.

Τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτο το pc εχει θυρα SATA ?? :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Intel Celeron. Είναι πολύ πίσω ο συγκεκριμένος επεξεργαστής σε σόκετ 478. Καλύτερα να βρεις κάποιον μεταχειρισμένο p4 στα 2.8 ghz ώστε να πετάει το πισί. Λόγω χαμηλού fsb στα κάνει όλα αυτά τα κολλήματα.

Δημοσ.

Λοιπόν σαν Antivirus έχω το Microsoft Security Essentials.Επίσης όταν λέω σέρνεται εννοώ ότι ούτε τα βασικά δεν μπορείς να κάνεις.Φυσικά εγώ το PC το χρησιμοποιώ για καμιά ταινιούλα,κανά τραγουδάκι και σερφάρισμα στο Internet.

Δημοσ.

Ακομα και για Internet ο cpu celeron ειναι δραμα . Το εχω δει πολλες φορες το εργο .

Μια αναβαθμιση σε Pentium4 2.4 , 2.6 , 2.8 ειναι λυση .

Εαν εχει θεση για ακομα μια μνημη προσθεσε 512 και προσπαθησε να μην φορτωνεις το μηχανημα με αχρηστα προγραμματα και περιφερειακα

Ολα τα παραπανω εφοσον ο δισκος σου βγει σωστος με το hddsentinel

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν γιατί όταν πάω να κάνω ανασυγκρότηση μου πετάει ένα μήνυμα που λέει "Η ανασυγκρότηση του (C:) απέτυχε λόγω των ασυνεπειών στο σύστημα αρχείων.Εκτελέστε το CHKDSC ή το SCANDISK στο (C:) για να επιδιορθώσετε αυτές τις ασυνέπειες και στην συνέχεια εκτελέστε ξανά την Ανασυγκρότηση Δίσκων"?

Δημοσ.

κατεβασε το hdd sentinel για να δεις την κατασταση του δισκου σου....

Τρέξε αρχικά ένα HDSentιnel κ δες το health του δίσκου όπως είπε κ το παιδί πιο πάνω..

Δημοσ.

ρε αδικε, τοσες μερες ενα HDsentinel ακομα δεν το ετρεξες? ΗΜΑΡΤΟΝ!!! θα σου λυθει η απορια.....!!!

Δημοσ.

ρε αδικε, τοσες μερες ενα HDsentinel ακομα δεν το ετρεξες? ΗΜΑΡΤΟΝ!!! θα σου λυθει η απορια.....!!!

Το έτρεξα... εντάξει είναι οι δίσκοι μου cabdik αν και το ήξερα έτσι & αλλιώς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...