sakisosf Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω αυτόν εδώ τον Desktop... Intel Celeron 2.5Ghz 1.5GB RAM 128MB Graphics 60GB HDD Windows XP SP3 Μπορεί να μου πει κανείς γιατί σέρνεται?Format του έχω κάνει,έχω σκανάρει με το Antivirus 7 φορές μήπως παίζει κάποιος ιός αλλά τίποτα.Τα Windows XP είναι γνήσια. Υ.Γ.Έχω δοκιμάσει του κόσμου τα Booster αλλά τίποτα... Please Help ME!!!
alex00a Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 κατεβασε το hdd sentinel για να δεις την κατασταση του δισκου σου.... κανε και καμια ανασυγκροτηση
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Τι εννοείς σέρνεται ? παλιά πέταγε ας πούμε ? Τι προσπαθείς να κάνεις με το Pc σου και σου σέρνεται ? Το Hardware σου είναι πολύ παλιάς τεχνολογίας. Τα booster δεν κάνουν απολύτως τίποτα.. Δώσε μας όμως μια τάξεως μεγέθους για να καταλάβουμε τι εννοείς . Με λιγη μνήμη ακομα και έναν Ssd 60αρη για το λειτουργικό μπορείς να πάρεις μια πολύ καλή βαθεια ανάσα.
chralexo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Το σέρνεται είναι σχετικό, όπως ειπώθηκε είναι παλιάς τεχνολογίας οπότε αν θες να παίξεις παιχνίδια και να τρέξεις βαριές εφρμογές θα σου γονατίζει. Αλλά αν θες να σερφάρεις στο internet, να βλέπεις ταινίες και για εφαρμογές γραφείου είναι μια χαρά. Έλεγξε και τον δίσκο μήπως τα έχει παίξει.
alexis333 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Τι εννοείς σέρνεται ? παλιά πέταγε ας πούμε ? Τι προσπαθείς να κάνεις με το Pc σου και σου σέρνεται ? Το Hardware σου είναι πολύ παλιάς τεχνολογίας. Τα booster δεν κάνουν απολύτως τίποτα.. Δώσε μας όμως μια τάξεως μεγέθους για να καταλάβουμε τι εννοείς . Με λιγη μνήμη ακομα και έναν Ssd 60αρη για το λειτουργικό μπορείς να πάρεις μια πολύ καλή βαθεια ανάσα. Τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτο το pc εχει θυρα SATA ?? :P 1
rounsmith Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Intel Celeron. Είναι πολύ πίσω ο συγκεκριμένος επεξεργαστής σε σόκετ 478. Καλύτερα να βρεις κάποιον μεταχειρισμένο p4 στα 2.8 ghz ώστε να πετάει το πισί. Λόγω χαμηλού fsb στα κάνει όλα αυτά τα κολλήματα.
sakisosf Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν σαν Antivirus έχω το Microsoft Security Essentials.Επίσης όταν λέω σέρνεται εννοώ ότι ούτε τα βασικά δεν μπορείς να κάνεις.Φυσικά εγώ το PC το χρησιμοποιώ για καμιά ταινιούλα,κανά τραγουδάκι και σερφάρισμα στο Internet.
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Τρέξε αρχικά ένα HDSentιnel κ δες το health του δίσκου όπως είπε κ το παιδί πιο πάνω..
gigasteo83 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ακομα και για Internet ο cpu celeron ειναι δραμα . Το εχω δει πολλες φορες το εργο . Μια αναβαθμιση σε Pentium4 2.4 , 2.6 , 2.8 ειναι λυση . Εαν εχει θεση για ακομα μια μνημη προσθεσε 512 και προσπαθησε να μην φορτωνεις το μηχανημα με αχρηστα προγραμματα και περιφερειακα Ολα τα παραπανω εφοσον ο δισκος σου βγει σωστος με το hddsentinel
sakisosf Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν γιατί όταν πάω να κάνω ανασυγκρότηση μου πετάει ένα μήνυμα που λέει "Η ανασυγκρότηση του (C:) απέτυχε λόγω των ασυνεπειών στο σύστημα αρχείων.Εκτελέστε το CHKDSC ή το SCANDISK στο (C:) για να επιδιορθώσετε αυτές τις ασυνέπειες και στην συνέχεια εκτελέστε ξανά την Ανασυγκρότηση Δίσκων"?
άδικος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 κατεβασε το hdd sentinel για να δεις την κατασταση του δισκου σου.... Τρέξε αρχικά ένα HDSentιnel κ δες το health του δίσκου όπως είπε κ το παιδί πιο πάνω..
Autonomous Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 παρε αλλο pc απλο !` εναλλακτικη; πετα το !
cabdik Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 ρε αδικε, τοσες μερες ενα HDsentinel ακομα δεν το ετρεξες? ΗΜΑΡΤΟΝ!!! θα σου λυθει η απορια.....!!!
άδικος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 ρε αδικε, τοσες μερες ενα HDsentinel ακομα δεν το ετρεξες? ΗΜΑΡΤΟΝ!!! θα σου λυθει η απορια.....!!! Το έτρεξα... εντάξει είναι οι δίσκοι μου cabdik αν και το ήξερα έτσι & αλλιώς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα