Προς το περιεχόμενο

Crazy Sundays 30/9/12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

βγηκαν οι προσφορες τα μεσανυχτα ακριβως στις 00.00. 00.09 που καταφερα να μπω στη σελιδα (επικρατουσε αθλιο lag), τα μισα αναμενονταν τα αλλα μισα τελευταια σε στοκ και τα αλλα εξαντλημενα. γελαει ο κοσμος μαζι τους

Δημοσ.
βγηκαν οι προσφορες τα μεσανυχτα ακριβως στις 00.00. 00.09 που καταφερα να μπω στη σελιδα (επικρατουσε αθλιο lag)' date=' τα μισα αναμενονταν τα αλλα μισα τελευταια σε στοκ και τα αλλα εξαντλημενα. γελαει ο κοσμος μαζι τους[/quote']

Και νομιζα και γω οτι σερνοταν το internet μου... Αλλα τελικα ηταν οπως το λες

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν έχει τίποτα της προκοπής , πάντως μου έκανε εντύπωση ότι αυτήν την βδομάδα έβαλαν περισσότερα πράγματα τουλάχιστον.

Δημοσ.

Εγω προλαβα να παρω τον spray πεπιεσμενου αερα στα 3,80 euro αν και δεν το εχω ξαναχρησιμοποιησει...εχω δοκιμασει απο πλαισιο και ενα agfa απο κωτσοβολο αλλα μου φανηκε οτι τελειωσαν πολυ γρηγορα...

Δημοσ.

Μπραβο στη όρεξη σας νε περιμένετε βραδύ να δειτε μήπως εχε καμια καλη προσφορά!!! Εδω καλα καλα δεν θυμόμαστε ποτε βγάλανε τελευταία φορα καμια καλή προσφορά:

Παντως αυτο με τη προσφορά πλησιάζει αρκετά τις τιμες ebay (Hong Kong Κλπ)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.532144&sid=1

http://www.ebay.de/itm/300Mbps-USB-2-0-WiFi-LAN-Wireless-ADSL-Dongle-Stick-Adapter-11N-for-PC-Desktop-/261079975118?pt=UK_Computing_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item3cc99444ce

• Like 1
Δημοσ.
από Amazon έχω την εντύπωση ότι ψωνίζει και το eshop ίδια τιμή με εγγύηση 1 χρόνο όσο και το amazon χα χα χα γιατί να μην τον πάρω έστω και 5 ευρώ φτηνότερα από Amazon

Στο μόνο που φοβάμαι το amazon για εσωτερικούς σκληρούς είναι η συσκευασία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...