Προς το περιεχόμενο

asus m4a89gtd pro(am3 socket) + fx 8150/8350

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους.

Εχω τις 2 παρακατω αποριες:

1)Με την παραπανω Μ/Β μπορω αv βαλω τον fx 8150(απο το site της asus -->ναι, αλλα με beta ver. BIOS) θα μπορω να κανω ανετα o/c μεταξυ 4.6-5 ghz με αεροψυκτρα skythe mugen 2 revB;

2)Επισης ισχυει το ιδιο αν βαλω τον fx 8350;

ευχαριστω και καλη σας μερα.

Δημοσ.
καλημερα σε ολους.

Εχω τις 2 παρακατω αποριες:

1)Με την παραπανω Μ/Β μπορω αv βαλω τον fx 8150(απο το site της asus -->ναι' date=' αλλα με beta ver. BIOS) θα μπορω να κανω ανετα o/c μεταξυ 4.6-5 ghz με αεροψυκτρα skythe mugen 2 revB;

2)Επισης ισχυει το ιδιο αν βαλω τον fx 8350;

ευχαριστω και καλη σας μερα.[/quote']

και γαμο την μητρική έχεισ !

δε πιστεύω ότι χρειάζεται να κανεισ αναβάθμιση το bios, δουλεύει κανονικά με τουσ επεξεργαστεσ που λεσ.

τώρα όσο αναφορά ποιον θα παρεισ καλό είναι να περιμένεισ μερικές μερεσ ακόμα γιατί έρχεται ο 8350 και 8320. και μετά βλέπεις και κάνεις.

Δημοσ.

Version 2101 αυτο βαζεις και τους παιρνει πανω.... ψαξτω και λιγο παραπανω στο section των bios στο σιτε της asus...

απο κει και περα εγω θα ελεγα να αγορασεις εναν εκ των 8120-8150 και με το που σκασουν οι αλλοι βλεπεις διαφορες και αν ειναι προχωρας στο μελλον σε πιθανη αναβαθμιση...

οι λογοι που στο πα αυτο ειναι

1. στανταρ θα ειναι πολυ πιο τσιμπημενη η τιμη του την πρωτη μερα συγκριτικα με 3-4 μηνες μετα...

2.δεν ξερεις τι κουσουρια μπορει να εχει η πρωτη φουρνια...ασε να δεις τι και πως παιζει και μετα αποφασιζεις....στην ιδια φαση ειμαι και εγω και πηρα τον 8120 και μου φτανει μια χαρα σε αυτα που θελω ...

Δημοσ.

Ευχαριστω που απαντησατε.Νομιζω το bios που εχω ειναι το 2101 πριν 2 ή 3 μηνες που εκανα update.Θα σκεφτω οσα γραψατε και θα σας ενημερωσω.

Καλο βραδυ.

Λαθος--> πριν 6 μηνες εκανα bios update.

Δημοσ.

Για να παρει τους FX η μητρικη σου θελει τουλαχιστο το Beta 3027

Καλυτερα ρωτα στην Asus για το ποιο BIOS να βαλεις: ειτε το Beta 3030, ειτε το 3029

Δημοσ.

Η asus μου ειπε να βαλω το 3027 για τον fx 8150.Σημερα το πρωι δοκιμασα και το 3027 και το 3029.Κανενα δεν δουλεψε σωστα.Ή δε μπορουσε να κανει τον 3ο core unlock ή δεν εκανε oc ή και τα δυο, δουλευε μονο σε χαμηλη συχνοτητα και ανεβαζα τα vcore.Ετσι εβαλα παλι το 2101.Επισης στο bios δεν εδειχνε τους 8 πυρηνες που νομιζω λογικα οτι θα επρεπε ασχετα αν δεν εχω τοσους.

Πως μπορω να προσθεσω στα θεματα που ανοιγω ή απαντω την συνθεση του η/υ;

Δημοσ.

αν εχεις ενεργοποιημενο το advanced clock calibration, απενεργοποιησε το.

για να δουλεψει σωστα ο FX πρεπει οπωσδηποτε να βαλεις την Βeta 3027 ή καλυτερα την νεοτερη Beta 3030

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους

Δοκιμασα και τα τρια BIOS, 3027,3029 και 3030 και ειχα προβλημα με το oc ή το core unlocker ή και με τα δυο.Οι μονες επιλογες για calibration ειναι:1)cpu load-line calibration 2)cpu/nb load-line calibration 3)cpu spreed sprectrum 4)pcie spread spectrum.

Δοκιμασα την απενεργοποιηαη τους και παλι τα παραπανω προβληματα.Δεν ξερω τι να πω, ισως κανω εγω κατι λαθος;

Μηπως πρεπει να βαλω πρωτα την cpu και μετα να κανω bios update και oc;Το αφηνω αυτο το θεμα προς το παρον, δεν καιγομαι και τοσο.

Να σας ενοχλησω με κατι αλλο;

1)Επειδη καθε φορα χρονομετρω, απο τη στιγμη που εμφανιζεται το bios στην οθονη-->να φορτωθουν ολα στο desktop&γραμμη εργασιων και να μπορω να φορτωσω μια εφαρμογη, παρατηρησα οτι αλλες φορες ο χρονος ειναι καλος (1min 35-45sec για μενα με περιπου 30 icons) και αλλες φορες ξεφευγει κατα πολυ 2-2.5 λεπτα.Εχω το tuneup utilities 2013 για γρηγορο boot.Επισης αλλες φορες στη γραμμη εργασιων δεξια εμφανιζονται ολα τα εικονιδια και αλλες φορες οχι ενω εχουν φορτωθει.Τι μπορει να φταιει;

2)Δεν μπορω να κανω "επαναφορα συστηματος σε προηγουμενη κατασταση" ενω εχουν γινει save restore points, οταν το κανω μου βγαζει μηνυμα οτι "η επαναφορα απετυχε".Γιατι;

Ευχαριστω και καλη σας μερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...